- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
Benim transfer ocakta,sende durum nedirSelam kızlar.
Naptiniz yaaa hiç sesinizi çıkmıyor? Yok mu müjdeli habrr verecek olan?
Valla ben hamile kaldim ama iki ay sonra kalbi durdu kürtaj oldum. Iyi bir doktor aramakla uğraşıyorum. Araştırma hastanesinde kan pıhtılaşmasi ve kromozom testi yaptiracagim bakalim ne çıkacak bu ikinci kaybım sebebini bilip ina göre davranmak lazim değil mi?Benim transfer ocakta,sende durum nedir
Vayyy topragim yeni gordum burayi ya.bende hasmi has malatyaliyim.kac tane malatyali var simdi burda :) gurbette olunca bir yazi bile memleket havasi getiriyo insana.
Kizlar benim bebisim yok ; ( 8 aydir bebek istiyorum ama olmuyo.malatyaya gelicem yakinda oranin dr larini severim hastaneler i bildigim iicin.bi oraya goruneyim diyorum sizce hangisine gitsem gozdede zevcan vardi ablam orayi metlerdi acaba o dr duruyomu bilen varmi
hosgeldın canım :)
soyle baktım da yazdıklarıma nelerle ugrasmısım ama hala mucızem yok
zercan hanımı dıyorsun sanrım. o su an dogum ıznınde. ama gerı donecek gozdeye ne zaman doner bılmıyorum ama.
merhaba bende malatyadayım şuan hangi dr gidiyorsunçok sıkıntıdayım bu durumda
kemal kahramana başladım canım henüz horman tahlillerim falan var bi tedavi başlamadıcanım ben doğu fertıl tup bebek merkezıne gıdıyorum. senın gıttıgın bı doktor var mı
anladım canım ıns kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınkemal kahramana başladım canım henüz horman tahlillerim falan var bi tedavi başlamadı
nasıl gidiyor tedavin memnunmusun doğufertildenrabbım kucagına aldıktan sonrada kolaylık verır ıns. hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun
Maşallah.. Hangi hastaneye, doktora gidiyorsun.Kızlar merhaba,burayı yeni kesfettim. Ben hamileyim ve hayırlısıyla haftaya kucagima alicam bebegimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?