Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

Benim transfer ocakta,sende durum nedir
Valla ben hamile kaldim ama iki ay sonra kalbi durdu kürtaj oldum. Iyi bir doktor aramakla uğraşıyorum. Araştırma hastanesinde kan pıhtılaşmasi ve kromozom testi yaptiracagim bakalim ne çıkacak bu ikinci kaybım sebebini bilip ina göre davranmak lazim değil mi?

Az kalmış senin transfere de hadi hayırlısı.. güzel haberlerle gelirsin inşallah

Çok haklısın Allah korkusu ve işini bilen doktor çok önemli.. ne sıkıntılar atlatmışsın çok geçmiş olsun canım.. valla orası benim de aklıma gelmişti ama para tuzağı diye gitmeye korktum. Tüp bebek için değil iki kaybım var arstimak için düşünmustum. Gerçekten kime nasıl güvenecegiz bilmiyorum. Ben de bayan doktor istiyorum ama bir şey itiraf etmek gerek erkekler bu konuda daha iyiler. (Istisnalar elbette vardır)
çok şükür yaşadıklarin geçmişte kalmış mucizeni kucagina almissin. Rabbim acısını göstermesin

Allah dileyen herkese versin inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne acı yaşadıklarıniz,Allah yar ve yardımcïnız olsun,insan psikolojisinden ötesi yok,ben dogu fertilde dondurulmus tedavisi görüyorum 27 ocak gibi sanırım transfer olacak,doktor ve diger personelin yaklasimı çok sıcak ,en azından oradan güleryüzle çıkabiliyorum

merhaba arkadaşlar bende 2 aydır folik asit kullanıyorum denemelere devam hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin

merhaba arkadaslar, formun eskı uyesı olarak bı bakayım buraya dedım.
dogu fertılde tup bebek yaptrdım subatta. malesef negatıf.
sımdı zaman gecırmeye çalısıyorum en yakın zamanda yenıden deneyecegım.
sızler neler yapmaktasınız

Vayyy topragim yeni gordum burayi ya.bende hasmi has malatyaliyim.kac tane malatyali var simdi burda :) gurbette olunca bir yazi bile memleket havasi getiriyo insana.
Kizlar benim bebisim yok ; ( 8 aydir bebek istiyorum ama olmuyo.malatyaya gelicem yakinda oranin dr larini severim hastaneler i bildigim iicin.bi oraya goruneyim diyorum sizce hangisine gitsem gozdede zevcan vardi ablam orayi metlerdi acaba o dr duruyomu bilen varmi

hosgeldın canım :)

soyle baktım da yazdıklarıma nelerle ugrasmısım ama hala mucızem yok

zercan hanımı dıyorsun sanrım. o su an dogum ıznınde. ama gerı donecek gozdeye ne zaman doner bılmıyorum ama.

merhaba bende malatyadayım şuan hangi dr gidiyorsun çok sıkıntıdayım bu durumda

kızlar hepinize bol şans diliyorum,ben de doğu fertilde tedavi gördüm,sorununuz neyse ona odaklann,umudunuzu kaybetmeyin,benim tüpler kapalıydı,ilk denemede hamile kaldım,Rabbim gönlünüze göre versin

rabbım kucagına aldıktan sonrada kolaylık verır ıns. hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun

evet canım memnunum cok sukur hersey yolunda persembe yumurta toplama olacak. sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…