Malesef Altıma ...

Genetikmi diycektin? Organik demissin :)

Bence de vakit kaybetme bir an önce git de çaresini bulsunlar.utanıyorum diyorsun da gitmezsen omur boyu bu durumdan utanacaksin o daha fena değil mi

Doktordan utanma ben kadın doğumcuya bile anlattm hamilelikte altıma yapıyorum dedim alenen. Ürolojiye ne desen yeridir

Bizim burdan yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Altını ıslatmak yaşadığınız olaylar sonucu psikolojik olabilir, arkadaşların dediği gibi doktora gidin.

Buraya yazıp utanmıyorsanız doktordan da utanmanıza gerek yok.
Utanılacak bir şey değil.
Aksine doktora gitmemek ve buna devam etmek utanılacak bir şey.

Çözüm aramamışsınız ki.
Hem de evlisiniz ve 3 senedir.

Hamile kalmışım ben nasıl bişi bilmiyordum ki hamile kalmak tek başıma doktor bulup aldirdim kız bebekti . Yapan kişi gayet mutlu hatta evli mutlu çocuklu. uzmana gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım eşim allah var cit demedi daha ama utanıyorum .

Sülük tedavisini duydum biri yazmıştı. 13 yaşında çocuğu hala altını uslar an bir anne vardı. Belli bölgelere sülük koyulmuş ve anında kesilmiş idrarı.
Sülüğü araştırın derim mutlaka.
Allah yardımcınız olsun. Terapi alın mutlaka.

psikiyatriye gideceksiniz, başka çözümü yok

Su kahpe hayat varya be, ah. Peki annen baban bi buyugun bilmiyormuydu zamaninda basina gelenleri? Uzman sart kuzum. Peki esin biliyormu bu olanlari?

Farklı sorunlarimi da anlattım okuduysaniz normal Psikolojiye sahip olsam buradan destek almadan giderdim doktora. Belki aradığım bi cesaret bi öneri

Hayır canım, yazmak istediğim tam da oydu. Buradaki organik kelimesi ile kastettiğim meyve/sebzeler için kullanılan katkısız anlamındaki ile aynı anlamda değil; altta yatan bir patoloji anlamında kullandım.

O zmn ben yanlis anlamisim. Pardon canim.

Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
Mutlaka gitmelisin bende ortaokula kadar istisnasız her gece kaçırıyordum altıma psikolojik mi değil mi bilmem doktora götürdüler heyet raporu ile burun fısfısı verildi. İnanır mısın bıçak gibi kesildi kaçırmalarım. Utanacak hiçbirşey yok hastalık bu ve doktorlar bunun için var. Lütfen en kısa sürede git ürolojiye.

Yaşadıklarına da çok üzüldüm psikolojik destek de alman ayrıca faydalı olur belki

Ender Saraçoğlu mu tam olarak bilmiyorum ismini ama Show tvde bir program var ona çıkıyor gecen gün evli bi adam sürekli altını ıslatıyormuş geceleri onun için aramıştı bitkisel yöntemleri söylemişti denemekte fayda var derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…