- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
Babam yok zaten annem e de 3 yıl sonra anlatabildim. Eşime ilk tanistigimiz gün anlattım kabul etti ve birdaha konuyu açmadi.Su kahpe hayat varya be, ah. Peki annen baban bi buyugun bilmiyormuydu zamaninda basina gelenleri? Uzman sart kuzum. Peki esin biliyormu bu olanlari?
Arastiracagim ama korkarim ben sulukten ayyy doktor a da gitmeliyim sanırızSülük tedavisini duydum biri yazmıştı. 13 yaşında çocuğu hala altını uslar an bir anne vardı. Belli bölgelere sülük koyulmuş ve anında kesilmiş idrarı.
Sülüğü araştırın derim mutlaka.
Allah yardımcınız olsun. Terapi alın mutlaka.
İkisi bi arada da olabilir doktorlar sizi yönlendirir.Urolojik bi durum mu ki psikolojik mi ? Eşimle birlikte olduğumuzda daha artıyor.
Çok geçmiş olsun ,altınıza kaçırma sadece uykunuzda mı oluyor ,yoksa gün içinde de oluyor mu ? Ürolojik olsa gündüz de tıvaletinizi tutamama gibi bir durum olabilir,ama eşinizle birlikte olduğunuz da artıyor diyorsunuz bunu önce kadın doğumcuyla konuşun.birde çok küçük yaşta kürtaj olmuşsunuz,o zamandan kalma bir durumda olabilir.Urolojik bi durum mu ki psikolojik mi ? Eşimle birlikte olduğumuzda daha artıyor.
Farklı sorunlarimi da anlattım okuduysaniz normal Psikolojiye sahip olsam buradan destek almadan giderdim doktora. Belki aradığım bi cesaret bi öneri
Urolojik bi durum mu ki psikolojik mi ? Eşimle birlikte olduğumuzda daha artıyor.
Psikolojik tedavi için kızımın 1 yaşına girmesini bekliyorum psikolojik tedavi şart zaten bana inşallah benimde öyle binada kesilir ya çocuk gibi hergün olmuyor ama arada bu olsada çok moralim bozuluyor.Mutlaka gitmelisin bende ortaokula kadar istisnasız her gece kaçırıyordum altıma psikolojik mi değil mi bilmem doktora götürdüler heyet raporu ile burun fısfısı verildi. İnanır mısın bıçak gibi kesildi kaçırmalarım. Utanacak hiçbirşey yok hastalık bu ve doktorlar bunun için var. Lütfen en kısa sürede git ürolojiye.
Yaşadıklarına da çok üzüldüm psikolojik destek de alman ayrıca faydalı olur belki
Esinin bilmesi guzel. E zaten biliyosa en buyuk destekcinde o yine. Bence nolur aksatma. Git bi uzmana kocanin destegiylede yen bu sorunu.Babam yok zaten annem e de 3 yıl sonra anlatabildim. Eşime ilk tanistigimiz gün anlattım kabul etti ve birdaha konuyu açmadi.
Düşündüm onu da ama bez takarsam daha da kötü hissedecegim kendimi bez var evde aldık ama paket acamadim bile.Utanılacak bisey yok bence mutlaka gorunmelisin tamam esin sikayetlenmiyo diyosun ama rahatsız edici bi durum kendin için yapmalisin öncelikle ve iliskiden sonrada oldugunu soylemissin hasta bezi kullanmani tavsiye ederim düzelene kadar
Ne ilacı bu acaba yani hastalık mı ? Emzikliyim birde suan.İlaç kullanicinca geçiyor canım.
Sadece geceleri oluyor . Eşimle birlikte olduğumuzda birde bunu da yeni fark ettim.Çok geçmiş olsun ,altınıza kaçırma sadece uykunuzda mı oluyor ,yoksa gün içinde de oluyor mu ? Ürolojik olsa gündüz de tıvaletinizi tutamama gibi bir durum olabilir,ama eşinizle birlikte olduğunuz da artıyor diyorsunuz bunu önce kadın doğumcuyla konuşun.birde çok küçük yaşta kürtaj olmuşsunuz,o zamandan kalma bir durumda olabilir.
Evet babam abim kocam herseyim oldu sağolsun birkez olsun bu konu da beni incitmedi . inşallah gideceğim olmayacak böyle.Esinin bilmesi guzel. E zaten biliyosa en buyuk destekcinde o yine. Bence nolur aksatma. Git bi uzmana kocanin destegiylede yen bu sorunu.
Psikolojik muhtemelen,fiziksel olarak idrar kaçırma sorunu olanların bildiğim kadarıyla gündüz de oluyor çünkü ,eşinizle birlikte olduktan sonra artıyorsa ,başınıza gelen o kötü olayla bağlantılı psikolojik bir durum olsa gerek.ama tabi bunu doktor daha iyi bilir.içinizde hangi doktora gitmeliyim diye bir kuşku varsa sağlık ocağında ki aile hekiminize anlatın önce durumunuzu,sizi yönlendirsin uygun hekime.Sadece
Sadece geceleri oluyor . Eşimle birlikte olduğumuzda birde bunu da yeni fark ettim.
Burun ile alakası ne ki acaba böyle bi fisfisla geçecek bişi ise çok sevinirim çünkü 3. yatak odası gelecek ayin 25 inde ona da idrar yapıp atmak istemiyorum artık.benimde bir tanidigin burun fisfisindan sonra kesildi gece kacirmalari, ne hikmetse cözememistik.
Psikolojik bir sorun.
Aynı sorunu yaşayan bir üye daha vardı sanki burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?