malesef dayak

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
arkadaşlar belki çok kötü bir konu duymaya bile tahammünüz yok ama merak ediyorum eğitimliolup eşinden dayak yiyenler varmı sebebi ne va hala bu evliliği sürdürüyomuyuz

canım bence,
eğitimli olupta dayak yiyeni değil de, eğitimli olup dayak atanı sorgulamak lazım.

eğitimle alakalı değil, hiç bir şartta şiddete maruz kalmamalı insan. yoksa insanlığını kaybeder bir süre sonra ve normal gelmeye başlar.

Eğitimli olsun yada olmasın hiç bir kadının dayak yemeye tahammülü yoktur..

Ayrıca yapılan her hata yada sebep ne olursa olsun karşılığı dayak olmamalıdır..
Ama toplumumuzda bu bilinç malasef yok..
Erkeğin karşı cinse kendisini kanıtlamak için yaptığı abazılıktan baska bişey olmadığını düşünüyorum..
Malesef çaresizlikten ve kendini yalnız hissetmesinden dolayı bir sürü bayan bu duruma katlanıyor sonuç üzücü...

Not:Sadece düşüncelerimi paylaştım amacım söylediklerini yargılamak değil..

peki dayaktan dolayı yaşananlar sonucunda evlilikbitmelimi yoksa psikoloj,k yardım mı alınmalı

peki dayaktan dolayı yaşananlar sonucunda evlilikbitmelimi yoksa psikoloj,k yardım mı alınmalı

canım insanlığın ilk zamanlarından beri dayak-şiddet hayvan eğitimi için kullanılır.
insana dayak atmak ya da şiddet uygulamak, insanlıktan çıkmaktır. lmaz:

tedavi gerekir.

tedavi sonuçsuz kalırsa, boşanmayı düşünmek gerekir.

Arkadaşım yoksa böyle birşey yaşadığın içinmi soruyorsun?
Umarım öyle değildir :sinifsinif:

evet yaşadım hemde evliliğimin ilk haftasında

dayak atan patolojik bir vaka. psikiyatra gitmeli.
dayak yiyen de ruhsal travma yaşadığı için psikolojik destek almalı.

Bunu dayak atan tarafın kabul edeceğini sanmam zaten mantıklı düşünebilecek kapasitede olsa o dayağı atmaz...

cilo senin için üzüldüm zor bi durum öncelikle Allah sabırlar versin eşin neye dayanarak sana dayak attı....

kesinlikle hayvan eğitimi için kullanılamaz.
3 köpek sahibiyim hiç vurmadım. bağırmam bile. ancak saldırganlık göstterrirlerse hayır diye bağırırım o kadar aslaa dayak atılmaz dayak vahşettir ya.
lmaz:

her zaman pozitif eğitim.

eşler anlaşamadığın da eşlerden birinin saldırması bay yada bayan bu kişinin sorunlu olduğunu gösterir. karımdan dayak yiyororum diyen kocalar yok mu?

bu tür eğilimi olanların tedavi olması gerekir.
baba anneyi dövüyor anne çocukları dövüyor çocukda arkadaslarını derken vahşi bir toplum olup çıkıyoruz..
dayak duyguları vicdanı olan canlının yapacağı iş değildir.
hayvanlar bile birbirleriyle kolay kolay dalaşmaz.
bir insanın eşine arkadasına hayvana yada bir eşyaya vurması tamaen o kişinin problemini ortaya koyar.
kelimelerle ifade etmeliyiz kendimizi düşünce gücüyle beden gücüyle değil.sengözlerimebaksanab

lütfen şiddete karşı boyun eğmeyelim.

kesinlikle..alkisalkisalkis

Hemde evliliğin ilk haftasında yaşadın ????
Sen hayatını bir masaya yatır, bu evliliği birdaha düşün derim,
Bazı şeyleri dr lar çözemiyor maalesef.

benim hiçbir şeye cesaretim yok sanırım bu evliliği gözden geçirmek için önce cesarete ihtiyacım olacak dışardan bakanlar beni çok cesaretli tuttuğunu koparan görselerde bu konuda belkide kendime konduramadığımdan cesaretim yok ve ailemi düşünüyorum belkide en büyük faktör bu rezil olma korkusu

katılıyorum benide şaşırttı o mesaj bunun insanı hayvanı yok. hiç bir canlı şiddeti dayağı haketmiyor.

Olurmu?? rezillik diye düşünme, senin utanacak hiçbirşeyin yok ayrıca...
Yarın birgün çocuk sahibi olursan daha da zor olur herşey,
Peki bu dayak olayı devam ediyormu?

teşekkür ederimarkadaşlar görüşleriniz için kendimi çok aşağılanmış hissettim tek bunu yaşayan benim belkide kimse bunu yaşamadı benden başka ben öyle hssediyorum daha fazla üzerine konuşmuycam çok teşekkürler ilginize konuyu kapatıryorum

Önemli olan ne yaşadığınız değil, bundan sonra ne yapacağınızdır arkadaşım,
Evet duygularınız karmakarışık, kendinizi kötü hissetmenizde normal,
Bunu yaşayan birileriyle konuşup belkide rahatlamak istediniz bu yüzden,
Lütfen kendinize güvenin ve eğer devam ediyorsa bu olay sakın kendinizi bu evliliğe mecbur hissetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…