malesef dayak

sakın sakın. kendini aşağılanmış hissetme. dayağı ne sen hakediyorsun ne de normal birşey.
bu eşinin ailesinde gördüğü kendine hakim olamadığı anormal bir davranış biçimi. ona annen de babandan dayak yermiydi diye sor? hayır derse madem ailenden de görmedin nereden çıkıyor bu diye sor.
bu durumu kayınvalidenlede paylaş.
unutma bu senin kusurun hatan ayıbın değil.

evli değilim,böyle bi durumda kalmadım ,söz hakkım var mı bilmiyorum ama ben yine de yazmak istedim yukarıdaki mesajından soonrakafamçokkarıştı

cesaretini görmek istersen o derinlerde cilo

saklama onu ortaya çıkaryerimseniben

bu durumda olduğun için kimse seni küçük göremez, rrezil olmak ne demek , lütfen aklından sil o kelimeyiyasakkelime

eşinle olan ilişkini sen biliyorsun, bize sadece küçük bir parça verdin. annen seni elin oğlu hırpalasın üzsün diye doğurmadı. ilişkinizi sakin kafayla gözden geçirsen keşke.
fisfisfis

canım böyle hissetmen normal dayak herkese aynını yapar bir psikologla görüşüp sakinleşmeni tavsiye ederim ben o zaman ne ladar değerli olduğunu anlayacak ve ona göre hareket edeceksin canım

Cilo slm öncelikle bende yeni evliyim ve bende yaşadım aynı sorunu bende evliliğin 2 ayında çok sıradan bir sebebten affettin mi dersen hayır beni doktora götürdü eşim o anda başımda problem vardı ve doktor neyi oluyorsunuz dediği anda uzaktan akrabasıyım dedi... Bunu hiç bir zaman unutmayacağım diyorlar işte evlilik biter bu tür olaylarda doğru bitebilir çok hassas bir konu bu.. Ben tekrarını bekliyorum olması dahilinde sanırım herşey darmadağın olacaktır...

Bu nasıl bir anlayıştır. Hayvanların canı yanmaz mı?
Hayvanlara dayak atmanın suç olduğunu da bilmeniz gerekir.

Dünyadaki tek canlının insanlar olmadığı konusunda biraz kendinizi bilgilendirin.
Üstelik peyzaj mimarı olduğunuzu yazmışsınız. Doğa ile ilgili bir mesleğiniz var.
Sizi kınıyorum. yazıklar olsun

buraya yazagım tek şey
Allahım hiç bir kadın eşinden dayak yemesin
hiç bir kadın bunu haketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…