kızlar ekim 2010 doğumlu bi kızım var daha ona yeni adapte olmuşkenken bugün mide bulantısıyla uyandım test yaptım pozitif çıktı kendimi çok kötü hissediyorum ağlmaktan gözlerim şişti korunuyodukta oysa 3 aylık iğneyle gününüde hiç geçirmedim şimdi kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum kızıma bunu nasıl yaptım ya ona yeterince zaman ayıramazsam ya ona yetemessem ya ya yaa bir sürü soru eşim aldırırız o daha insan bile değil dedi ama nasıl kıyarım ömür boyu olsaydı neye benzerdi sorusu ve vicdan azabıyla nasıl yaşarım nolur bana fikir verin napıcam ilk bebeğimde rüyamda kız görmüştüm allaha şükür sağlıklı bi kızım var bi hafat önce gördüm ya ikiz olursa sülalemiz ve yakın ailede 8 tane ikiz var ne yapıcam yardım edermisiniz
sakin olmalısınız bence. sonuç olarak hamilesiniz bunu kabul etmek yada etmemek sizin bileceğiniz iş ama en nihayetinde kızınızın kardeşi olacak öyle düşünğn bence hem tedigin olmanız doğal, aynı zamanda gereksiz çünkü allah kadınlara gerekli kuvveti vermiş :) üzülmeyin bence kızınızada da doğacak bebeğinizede yetersiniz :) peipeşe büyümüş olurlar fena mı :)))
çok haklısınız bizde ablamla o şekilde büyüdük ama çok korkuyorum işte birde sezeryanla doğum yaptım dikişlerim patladı falaan daha kendime yeni gelim yeterince kiloda veremedim ama dediğiniz gibi allah kolaylığını verecek inşallah
Ne güzel işte kızın sana hiç zorluk vermemiş maşallah 1 yaşına getirmiş sayılırsın çok yoğun iş hayatında yok bence gayet iyi bir şekilde ikinci bebeğinede bakabilirsin.
Bence dert etme bebeğinede sakın kıyma kızın da ezilmez merak etme.
allah bağışlasın bebeğini umarım benim kızımda öyle sevgi dolu olurkorunmanıza rağmen bir emanet gönderiyorsa Rabbim, vardır bir hayrı diye düşünüyorum..
bundan iki-üç yıl sonra iki tane büyümüş evlat sahibi olacaksınız,ikiz gibi büyüyecekler ne güzel...
peşpeşe doğmalarının elbette ki size bazı zorlukları olacaktır, ama avantajı da öyle çok ki..
en güzel tarafı; iki yavrunuz birbirlerine arkadaş olacaklar, benim bir çocuğum var ve geçen yıl ona bir kardeş düşünmediğime şu an çok pişmanım, sokakta gördüğü çocuklara sarılıp-öpüyor, ayrılmak istemiyor...
kızınız da biraz daha büyüdüğünde zaten arkadaş ihtiyacı duyacak ve kardeşi onun oyun arkadaşı olacak...onlar birbirleriyle oynarken de, siz de kendinize vakit ayırabileceksiniz...
belki bebeğiniz doğduğunda bir yıl zorluk çekeceksiniz ama diğer bir masum cana kıymadığınız için içiniz çok ferah olacak...
bebeğinizin sağlıkla ve mutlulukla dünyaya gelmesini diliyorum...
kızlar ekim 2010 doğumlu bi kızım var daha ona yeni adapte olmuşken kızımdan keyif almaya başlamışken bugün mide bulantısıyla uyandım test yaptım pozitif çıktı kendimi çok kötü hissediyorum ağlmaktan gözlerim şişti korunuyodukta oysa 3 aylık iğneyle gününüde hiç geçirmedim şimdi kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum kızıma bunu nasıl yaptım ya ona yeterince zaman ayıramazsam ya ona yetemessem ya ya yaa bir sürü soru eşim aldırırız o daha insan bile değil dedi ama nasıl kıyarım ömür boyu olsaydı neye benzerdi sorusu ve vicdan azabıyla nasıl yaşarım nolur bana fikir verin napıcam ilk bebeğimde rüyamda kız görmüştüm allaha şükür sağlıklı bi kızım var bi hafat önce gördüm ya ikiz olursa sülalemiz ve yakın ailede 8 tane ikiz var ne yapıcam yardım edermisiniz
cnm onu veren Allah kolaylığını da verir merak etme.sen güven O'na.haklısın daha çocuğun küçükken bir tane daha yada 2,zor olur ama bu durumda olan çok insan var.sakın aldırmayı düşünmeyin günahı çok büyük.bi ablam aldırdı ve bütün psikolojisi hayatı mahfoldu.vicdan azabı yakasını bırakmıyor.çok değişmiş.sakın ola böle bişey yapmayın.büyür alatırsınız o zamanları da.ömrünün tatlı zor zamanları olarak kalır.yeter ki bi günaha girip hayatını zehretme...Allah hakkında herşeyin hayırlısını versin...
Canım öncelikle Allah analı babalı buyutsun senı takıp edıyorum hatırlıyorum yani benden 2 ay sonra doğum yapmıştın ben ağustos annesıyım herseyden önce tamam kimse sana cok olucak demıyo ama zannettığın kadarda zor olmicak en azından ömür boyu onun canına ben kastettım demıceksın ömür boyu vijdan azabı çekenler varrr sevgıler hayırlısıyla buyut meleklerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?