- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
ben evliliğimin beşinci yılındayım.çocuğum yok.evlat özlemi çekenlerdenim.kesinlikle istemeden oldu deyip aldırmayın inanın bebek sahibi olamamak çok çocuklu olmaktan daha zor.evladın çoğu olmaz tabiki.ben dua ederken ALLAHIM boy boy çocuklarım olsun diyorum ben onlara bakar büyütürüm diyorum.ALLAH bütün isteyenlere versin .evladı olanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
katılıyorum arkadaşım bende 3 yıldır çekiyorum bu özlemii
çeken biliirrrrr,çok zorrrrrrrrr çokkkk
evet canım...bizi ancak çocuğu olmayanlar anlar.ALLAH en kısa zamanda sizede banada bütün bebek isteyenlere hayırlı ömürlü bebişler versin.emir_bebek:
mutlaka öyle etrafımda çocuk için 15 yıl uğraşan çi,ftlerden artık vazgeçmişlere kadar çok insan var benim şaşkınlığım bizim ailede doğal yolla hamile kalan okadar azki çoğu kişi ya tüp bebek yaptı ya aşılama ben nasıl korunarak hamile kalıyorum bu hep böylemi gidecek sanırım en kesin çözüm tüpleri bağlatmak
hayırlı olsun Allah bu yavrunu da kızında olduğu gibi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim anlamadığım ikisinde de korunarak nasıl hamile kaldın:44: doktorlar buna mantıklı bir açıklama getirebildi mi:26:
ben evliliğimin beşinci yılındayım.çocuğum yok.evlat özlemi çekenlerdenim.kesinlikle istemeden oldu deyip aldırmayın inanın bebek sahibi olamamak çok çocuklu olmaktan daha zor.evladın çoğu olmaz tabiki.ben dua ederken ALLAHIM boy boy çocuklarım olsun diyorum ben onlara bakar büyütürüm diyorum.ALLAH bütün isteyenlere versin .evladı olanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
rabbim kucağınız sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah allah hamilelerin duasını kabul eder derler sizin için dua edicem yarın kandil sizde dua edin rabbim kapısına geleni geri çevirmez inşallah rabbim hayırlısını versin
evet verdiler tbiki ilkinde doğum kontrol hapı kullanıyordum o ara grip olmuştum dr gripliyken koruma düzeyi düşer ondan olmuştur dedi ikincisi içinde iğneyle hamile kaldım küçük bebeğim olduğu için iğne önerilmişti %2 ihtimal sana denk geldi dedi iğne gününü o hesaplıyodu o yazıyodu onun kontrolünde vuruluyodu çünkü birde benim adet sirkülasyonun 21 gün yani normalden daha sık yumurtluyorum ve hiç bir rahatsızlığım kötü alışkanlığım olmadığından herseferinde sağlıklı yumurtluyomuşum bebişe kıyamadım dra da gidemedim önceki güne kadar eşim gidelim dedikçe beynim reddediyodu sanki hamile olduğumu umursamıyodum önceki gün gittik sanırım iki kalp atışı var dedi umarım ikiz olmaz haftaya gene gidicem net bşi söytleyemem dedi ilk kızzımdada iki kalp atışı vardı ikinci gitmeye kaybolmuştu kayıp kardeş sendromu demişti umarım buda öyle olur kıyamadım kızım zatençok uyumlu bi bebek bebekler insaç yormuyo suan sadece hareketli dönemine girdi onun sıkıntısı var sadece ama diğer bebiş doğana kadar yürümeye başlayacak ve o hareketi kaybolacak dedi dru rabbime sığındım yavruma kıyamadım rabbim kolaylığını versin ama hala kızımdaki heyecan yok kzıımdaki gibi dikkatli değilim malum bebeğim kucak bebeği ve ağır bi bebek onu kaldırıp onla oynamak zıplamak zorundayım hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz ve güzel dilekleriniz için belkide bi bunalımla yavruma kıyacaktım şimdide nolur dua edinde ikiz olmasın çok korkuyorum annem ikiz eşi anne tarafında 5 baba tarafında 3 iki var yani bizde ikiz biraz yaygın hepinize tekrar teşekkür ediyorum
kızlar ekim 2010 doğumlu bi kızım var daha ona yeni adapte olmuşken kızımdan keyif almaya başlamışken bugün mide bulantısıyla uyandım test yaptım pozitif çıktı kendimi çok kötü hissediyorum ağlmaktan gözlerim şişti korunuyodukta oysa 3 aylık iğneyle gününüde hiç geçirmedim şimdi kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum kızıma bunu nasıl yaptım ya ona yeterince zaman ayıramazsam ya ona yetemessem ya ya yaa bir sürü soru eşim aldırırız o daha insan bile değil dedi ama nasıl kıyarım ömür boyu olsaydı neye benzerdi sorusu ve vicdan azabıyla nasıl yaşarım nolur bana fikir verin napıcam ilk bebeğimde rüyamda kız görmüştüm allaha şükür sağlıklı bi kızım var bi hafat önce gördüm ya ikiz olursa sülalemiz ve yakın ailede 8 tane ikiz var ne yapıcam yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?