malesef hamileyim :((((

canim ya bizi grseniz beni masallah 12 ysinda bir kizim 9 yasinda ve 5 yasinda ogullarim var biz onlarla isvicrenin altini ustune getiriyoruz almanyaya gidiyoruz gezmeler cocuklarla hicde zor olmuyor 4. hamileyim cok sukur ve benim buludugum yerde akrabam yok herseyi kendim yapiyorum eism isiyle mesgul hersey benim ustumde canim hic bunalmiyorum ben ALlah yardim ediyor cok sukur ben 3 cocukla bunlamiyorum sen de bunalmassin

kizim 10 aylikken hamile kaldigimi ogrendim tipki sizin gibi dusunceler icinde iki hafta aglayarak gezdim :2: sonra bi baktim niye kizimda sevinc cigligi atarken bunda uzuluyorum dedim buda benim yavrum bir sirkelendim kendime geldim deli gibi istemeye basladim zorlugu oluyor tabi kizimi kaldirip indirmek gibi ama olsun gucunu yaradan veriyor sukur suan 6 aylik hamileyim kismetse oglum olcak cok mutluyum gunler su gibi geciyor masallah cok saglikli ustelik gurbetteyim ve kimsem yok kizimdada dogumda kocam bakti bundada o bakacak o oldugu surece sirtim yere gelmez
sizde aldirmamissiniz galiba ne guzel Allah kolaylik versin bize :89:

Maşallah sağlıkla gelsin bebişiniz. Allah yardımcınız olacaktır tabi ki zor ama sonuçta konmuş annesinin göbişine:)

sakın üzülme ikisi birden büyücek ben 10 ocak 1986 doğumluyum kardeşim 25 aralık 1986 doğumlu aynı yıl içinde dogurmuş annem de kardeşime hamile olduğunu bile bilmiyormuş çok geç anlamış iyikide doğurmuş sadece kardeşim degil aynı zamanda arkadaşım var benim annem de çok üzülmüş ama yüzünü görünce herşey değişmiş hem bebiş doğana kadar kızın yaşını geçicek abla olucak Allah sana ve çocuklarına uzun ömürler versin güle güle bebeklerini büyüt

Son düzenleme:
ben evliliğimin beşinci yılındayım.çocuğum yok.evlat özlemi çekenlerdenim.kesinlikle istemeden oldu deyip aldırmayın inanın bebek sahibi olamamak çok çocuklu olmaktan daha zor.evladın çoğu olmaz tabiki.ben dua ederken ALLAHIM boy boy çocuklarım olsun diyorum ben onlara bakar büyütürüm diyorum.ALLAH bütün isteyenlere versin .evladı olanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

katılıyorum arkadaşım bende 3 yıldır çekiyorum bu özlemii
çeken biliirrrrr,çok zorrrrrrrrr çokkkk

ben nasıl korunarak hamile kaldımda ne demek canım ya....

allah isterse herşey olur....

olsun biraz erken ikinci ama inan rabbim onun kolaylığını verir belki çok uslu olur...

birde lütfen kendini kısırlaştırma.... 2 çocukta yeter deme verende allah alanda....

belki üçüncü yü istersin ilerde bunu yaptırdığın içinde pişman olursun...

hakkında hayırlısı olsun....allah tamamını erdirsin....

benimde kızım 18 aylık ve kardeş istiyorum 3 tane düşünüyoruz ama maddi imkanımız olsaydı dört tane isterdim...

evlat sahibi olmak anne baba olmak çok güzel birşey ...

birde evinde hzur varsa evin bir cennet oluyor....

hayırlı olsun Allah bu yavrunu da kızında olduğu gibi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim anlamadığım ikisinde de korunarak nasıl hamile kaldın:44: doktorlar buna mantıklı bir açıklama getirebildi mi:26:

evet verdiler tbiki ilkinde doğum kontrol hapı kullanıyordum o ara grip olmuştum dr gripliyken koruma düzeyi düşer ondan olmuştur dedi ikincisi içinde iğneyle hamile kaldım küçük bebeğim olduğu için iğne önerilmişti %2 ihtimal sana denk geldi dedi iğne gününü o hesaplıyodu o yazıyodu onun kontrolünde vuruluyodu çünkü birde benim adet sirkülasyonun 21 gün yani normalden daha sık yumurtluyorum ve hiç bir rahatsızlığım kötü alışkanlığım olmadığından herseferinde sağlıklı yumurtluyomuşum bebişe kıyamadım dra da gidemedim önceki güne kadar eşim gidelim dedikçe beynim reddediyodu sanki hamile olduğumu umursamıyodum önceki gün gittik sanırım iki kalp atışı var dedi umarım ikiz olmaz haftaya gene gidicem net bşi söytleyemem dedi ilk kızzımdada iki kalp atışı vardı ikinci gitmeye kaybolmuştu kayıp kardeş sendromu demişti umarım buda öyle olur kıyamadım kızım zatençok uyumlu bi bebek bebekler insaç yormuyo suan sadece hareketli dönemine girdi onun sıkıntısı var sadece ama diğer bebiş doğana kadar yürümeye başlayacak ve o hareketi kaybolacak dedi dru rabbime sığındım yavruma kıyamadım rabbim kolaylığını versin ama hala kızımdaki heyecan yok kzıımdaki gibi dikkatli değilim malum bebeğim kucak bebeği ve ağır bi bebek onu kaldırıp onla oynamak zıplamak zorundayım hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz ve güzel dilekleriniz için belkide bi bunalımla yavruma kıyacaktım şimdide nolur dua edinde ikiz olmasın çok korkuyorum annem ikiz eşi anne tarafında 5 baba tarafında 3 iki var yani bizde ikiz biraz yaygın hepinize tekrar teşekkür ediyorum

rabbim kucağınız sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah allah hamilelerin duasını kabul eder derler sizin için dua edicem yarın kandil sizde dua edin rabbim kapısına geleni geri çevirmez inşallah rabbim hayırlısını versin

amin canım...duaların içinde teşekkür ediyorum.inşallah sizin bebeğinizde sağlıklı bişekilde doğarda kızınızla ikiz gibi büyür gider ALLAHIN izniyle...

bebeğinizi dünyaya getirme kararınızı doğru buldum planlı gebelik olmasa da .bundan sonrası için zor olmayan hamilelik ve doğum geçirmenizi dilerim...

Yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum.Bebeğinizi aldırmamakla çok doğru bir karar vermişsiniz gerçekten.
en son yazdığınızda iki kalp atışı demişsiniz fakat daha sonra birşey yazmamışsınız.Merak ediyorum acaba bebeğiniz ikiz miymiş??

korunurken hamile kalanlara hayranım Allah bağışlasın yavrularınızı beraber büyür giderler, sizi bilemem ama onların çok eğlenecekleri kesin . maşallah

siz daha zorluk görememişsiniz benim oğlum 4 aylık ve ben 2 aylık hamileyim şuanda ramazan ayında olmasak kesin aldırırdım peki ben napmalıyım ve benim oğlum çok huysuz okadar kötü günler geçirdimki anlatamam hastanelerden çıkmadık hem erken doğdu hem kötü bir gebelik geçirdim

Arkadaşlar bu kadar korunmanıza rağmen hamile kaldıysanız bence artık üzülmeyin. Allah o kadar büyük ki bir bildiği mutlaka vardır. Siz bilemezsiniz. Evet zorluklar mutlaka olaccak fakat size bu mucizeyi veren Rabbim eminim ki kolaylığını da verecektir. Unutmayın her zorlukta bir kolaylık vardır. Kuranda böyle diyor.

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Uzun ömürler versin meleklerinize.

tamam zor olur da bence sükretmelisin.. ben kendimden biliyorum, o tek cizginin verdigi üzüntüyü, inan bana o daha kötü.. simdi seninki belki biraz telastandir ama inan bir bebek icin yanip tutusanlar var.. topikte de mutlaka karsilasmissindir, yanlis anlama niyetim ders vermek degil, kendimi örnek vereyim.. gecen sene bi düsügüm oldu, simdi de 7 aydir ugrasiyoruz yok olmuyor.. hormon testi yaptirdim bir sey cikmadi.. gecen dr'um aradi kizamikcik hastaligindan dolayi asi olmama ve 3ay beklemem sartmis, ki ben kres ögretmeni oldugum icin cocuk hastaligi kapma ihtimalim her zaman var.. bu da cok kötü sonuclar dogurabilir.. demem o ki, Allahim derdi veriyorsa caresini de veriyor.. seninki de cok sükür dert degil, bence velinimet.. ikiz olursa zor olur muhakkak ona da bir sey diyemem ama yasadigin yerde kimsen yok mu?? yardim alirsin.. Allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…