kızlar ekim 2010 doğumlu bi kızım var daha ona yeni adapte olmuşken kızımdan keyif almaya başlamışken bugün mide bulantısıyla uyandım test yaptım pozitif çıktı kendimi çok kötü hissediyorum ağlmaktan gözlerim şişti korunuyodukta oysa 3 aylık iğneyle gününüde hiç geçirmedim şimdi kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum kızıma bunu nasıl yaptım ya ona yeterince zaman ayıramazsam ya ona yetemessem ya ya yaa bir sürü soru eşim aldırırız o daha insan bile değil dedi ama nasıl kıyarım ömür boyu olsaydı neye benzerdi sorusu ve vicdan azabıyla nasıl yaşarım nolur bana fikir verin napıcam ilk bebeğimde rüyamda kız görmüştüm allaha şükür sağlıklı bi kızım var bi hafat önce gördüm ya ikiz olursa sülalemiz ve yakın ailede 8 tane ikiz var ne yapıcam yardım edermisiniz
sende sağlıkla büyüt bebeğini canım haklısın bende seni hatırladım resmini görünce umarım hakkımızda hayırlısı olur akadaşımla görüştüm az önce allah korusun o bebğin canına kastedersn allahın emaneti o allah emanetine sahip çıkmadığın için seni kızınla sınarsa dedi içimtitredi aldırmayı düşünmüyodum zaten eşimin bi önermesiydi ama nasıl bakıcam korkusu aklımı dolduruyo
Birkaç kere yazdım forumun çeşitli yerlerine:Ablam 4-3 yaşında 2 oğlan ve yeni doğmuş bir kızı büyüttü.Kolay oılmadı tabii.Ama 3 üde büyüdü pırlanta oldu :)Şimdi 2 de torunu var
siz korunduğunuz halde hamile kalmışsınız bu ne büyük bir lütuf.insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor hamile kalmak için de olmuyor.ben aralık ayından beri bebek istiyorum.ocak ayında hamile olduğumu öğrendim şubatta düşük yaptım.o zamandan beri çok istediğimiz halde olmuyor.siz onu aldırmayı nasıl düşünebilirsiniz.biz olmuyor diye neler çekiyoruz biliyor musunuz.çok yanlış bi düşünce.bir de maalesef demişsiniz
Kesinlikle aldırma derim zaten anladığım kadarıyla sende aldırma taraftarı değilsin. Hissettiklerini küçümsediğimi düşünme sakın ama anlayışına sığınarak söylüyorum onu öldürmeye hakkın yok. İnsan bile değil demek çok yanlış bana göre. Ben anne değilim ama kendi annemden biliyorum ki Rabbim annelerin yüreğine mükemmel bi merhamet ve şaşılacak derecede bi adalet vermiş. Benle kardeşimin arasında 1,5 yaş fark var ve biz kardeşimle çok güzel anlaşırız şükürler olsun. Yani annemde senle aynı durumu yaşamış, oda senin gibi korkuları yüzünden aldırmayı düşünmüş, ya bakamazsam ya birini ihmal edersem ama sonunda kıyamamış ve aldırmamış. Allah'ın yardımına güvenmiş ve hiç korktuğu gibi olmamış. İkimizde çok uslu bebeklermişiz. İyikide aldırmamış eğer aldırsaydı annemi hiç affetmezdim kardeşimi elimden almaya hakkı yok öyle değilmi? Lütfen bebeğinin yaşama şansını elinden alma
İlk sayfayı okuyunca panikledim hemen yazdım araları okumadım kusura bakma. Şimdi böyle düşünmene çok sevindim. Hiç canını sıkma Allah yardım eder. İkiside çok küçük ve masum Rabbim onları üzermi hiç. Az zorluğu olsada kocaman sevgi dolu anne kalbin her zorluğun üstesinden gelir Allah'ın izniyle.
Dahada olmadı birini bana yolla ben bakarım istediğin zamanda geri veririm canını sıktığın şeye bakAllah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum...
canım bencede sakın kıyma bebegine ikisi bir ne güzel büyür gider... saglık problemin yoksa sakın aldırma derim dogdugunda ilk zaman belki zor olur ama sonra ikisi oynarlar filan anlamazsın bile nasıl büyüdüler yaşları yakın oldugu için ilerde biraz büyüdüklerinde kimseye ihtiyaçları olmaz birbirlerine yeterler onlar ...
benim eltiminde bir kızı var bu ay 1 yaşı doldu ve şuan 6 aylık hamile kızı vardı karnındaki erkek nasılda geçti 3 ayım kaldı diyor oda sezeryanlı üstelik normal kilosu 80 civarı ama allahın hikmetimi ne hiç kilo almadı resmen daha bile zayıfladı gibi sadece karnı büyüdü
ay kıyma ona ,Allah bı sekılde nasıbını rızkını gonderecektır o de senın canıın ..
ıkısı bırden buyur ..
canım saolasın ama dedin ya anne yüreği diye ben sinemaya gitmek için bıraktım kızımı anneme bi değişiklik olsun dedim ilk seansı zor bitirdim kızım düştü aklıma çıktım geldim allah öyle bi sevgi veriyoki ilk kaalp atısını duyduğumdan beri o benim herşeyim şimdikide öyle olacak hissetmem lazım galiba önce şimdi yalan geliyo belkide bilmiyorum çok karışığım
sakın aldırma olur mu
çocuğu olsun diye uğraşanları düşün
sonradan için sızlar çok
keyfini çıkar bu durumun
mutlaka öyle etrafımda çocuk için 15 yıl uğraşan çi,ftlerden artık vazgeçmişlere kadar çok insan var benim şaşkınlığım bizim ailede doğal yolla hamile kalan okadar azki çoğu kişi ya tüp bebek yaptı ya aşılama ben nasıl korunarak hamile kalıyorum bu hep böylemi gidecek sanırım en kesin çözüm tüpleri bağlatmak
canım saolasın ama dedin ya anne yüreği diye ben sinemaya gitmek için bıraktım kızımı anneme bi değişiklik olsun dedim ilk seansı zor bitirdim kızım düştü aklıma çıktım geldim allah öyle bi sevgi veriyoki ilk kaalp atısını duyduğumdan beri o benim herşeyim şimdikide öyle olacak hissetmem lazım galiba önce şimdi yalan geliyo belkide bilmiyorum çok karışığım
hayirli olsun canim benimkızlar ekim 2010 doğumlu bi kızım var daha ona yeni adapte olmuşken kızımdan keyif almaya başlamışken bugün mide bulantısıyla uyandım test yaptım pozitif çıktı kendimi çok kötü hissediyorum ağlmaktan gözlerim şişti korunuyodukta oysa 3 aylık iğneyle gününüde hiç geçirmedim şimdi kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum kızıma bunu nasıl yaptım ya ona yeterince zaman ayıramazsam ya ona yetemessem ya ya yaa bir sürü soru eşim aldırırız o daha insan bile değil dedi ama nasıl kıyarım ömür boyu olsaydı neye benzerdi sorusu ve vicdan azabıyla nasıl yaşarım nolur bana fikir verin napıcam ilk bebeğimde rüyamda kız görmüştüm allaha şükür sağlıklı bi kızım var bi hafat önce gördüm ya ikiz olursa sülalemiz ve yakın ailede 8 tane ikiz var ne yapıcam yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?