malesef hamileyim :((((

Kesinlikle aldırma derim zaten anladığım kadarıyla sende aldırma taraftarı değilsin. Hissettiklerini küçümsediğimi düşünme sakın ama anlayışına sığınarak söylüyorum onu öldürmeye hakkın yok. İnsan bile değil demek çok yanlış bana göre. Ben anne değilim ama kendi annemden biliyorum ki Rabbim annelerin yüreğine mükemmel bi merhamet ve şaşılacak derecede bi adalet vermiş. Benle kardeşimin arasında 1,5 yaş fark var ve biz kardeşimle çok güzel anlaşırız şükürler olsun. Yani annemde senle aynı durumu yaşamış, oda senin gibi korkuları yüzünden aldırmayı düşünmüş, ya bakamazsam ya birini ihmal edersem ama sonunda kıyamamış ve aldırmamış. Allah'ın yardımına güvenmiş ve hiç korktuğu gibi olmamış. İkimizde çok uslu bebeklermişiz. İyikide aldırmamış eğer aldırsaydı annemi hiç affetmezdim kardeşimi elimden almaya hakkı yok öyle değilmi? Lütfen bebeğinin yaşama şansını elinden alma

İlk sayfayı okuyunca panikledim hemen yazdım araları okumadım kusura bakma. Şimdi böyle düşünmene çok sevindim. Hiç canını sıkma Allah yardım eder. İkiside çok küçük ve masum Rabbim onları üzermi hiç. Az zorluğu olsada kocaman sevgi dolu anne kalbin her zorluğun üstesinden gelir Allah'ın izniyle.
Dahada olmadı birini bana yolla ben bakarım istediğin zamanda geri veririm canını sıktığın şeye bak Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum...

Birkaç kere yazdım forumun çeşitli yerlerine:Ablam 4-3 yaşında 2 oğlan ve yeni doğmuş bir kızı büyüttü.Kolay oılmadı tabii.Ama 3 üde büyüdü pırlanta oldu :)Şimdi 2 de torunu var

Birkaç kere yazdım forumun çeşitli yerlerine:Ablam 4-3 yaşında 2 oğlan ve yeni doğmuş bir kızı büyüttü.Kolay oılmadı tabii.Ama 3 üde büyüdü pırlanta oldu :)Şimdi 2 de torunu var

Budur işte Maşallah Allah bağışlasın

canım bencede sakın kıyma bebegine ikisi bir ne güzel büyür gider... saglık problemin yoksa sakın aldırma derim dogdugunda ilk zaman belki zor olur ama sonra ikisi oynarlar filan anlamazsın bile nasıl büyüdüler yaşları yakın oldugu için ilerde biraz büyüdüklerinde kimseye ihtiyaçları olmaz birbirlerine yeterler onlar ...
benim eltiminde bir kızı var bu ay 1 yaşı doldu ve şuan 6 aylık hamile kızı vardı karnındaki erkek nasılda geçti 3 ayım kaldı diyor oda sezeryanlı üstelik normal kilosu 80 civarı ama allahın hikmetimi ne hiç kilo almadı resmen daha bile zayıfladı gibi sadece karnı büyüdü

ay kıyma ona ,Allah bı sekılde nasıbını rızkını gonderecektır o de senın canıın ..

ıkısı bırden buyur ..

Zor bir durum..
Herşeyin hayırlısı, demek ki sizin için de hayırlısı olan buymuş..
Bende, eşimde bebek düşünmüyoruz(2.)hep aklımdadır olursa cok zor durumda kalırım, ne olursa olsun ne kadar istemesemde aldıramam çünkü o bir can..
Siz de bu şekilde kendinizi rahatlatmaya calısın, üstelkik cok değil 2-3 aya kadar onu deli gibi isteyeceksiniz..
Suan sadece saskınsınız ama gececek 2 tane meleğiniz olacak, sagsalim dogsun inş

canım allah en kısa zamanda seninde kucağını hayırlı bir evlatla doldursun benim niyetim allaha isyan değil istemeden hamile kalmış olabilirim ama o benim içimde bi can ondan vazgeçemem benim kızımdan yana endişelerim var ona sahip olduğumdan beri tüm hayatım o benim için muhtemelen allah nasip ederse gelecek bebekte öyle olacak ama ben kızıma kötülük etmiş gibi hisediyorum onu anne babasını paylaşmak zorunda bırakıcaam ama benim içinde kolay olmayacak daha bebeğim kucak çocuğu odada 40 kişi olsa benim elimi tutarak oturuyo benim elimi tutarak uyuyo bunları elinden almaktan korkuyorum

rabbim ağzınızın tadını bozmasın bu hayattaki en güzel şey kardeş benim bi ablam bi erkek kardeşim var ikisi içinde canımı veririm bi sıkıntım olduğunda ilk onlar koşar mtlu olduğumda onalarla gülerim ben ağlarken onlar iki kat fazla ağlar ben kızım kardeş isteyene kadar ikinci çocuğu düşünmüyordum çok şaşkınım rabbimin emaneti o bana sadece bu dönemi atlatmam lazım okadar

canım saolasın ama dedin ya anne yüreği diye ben sinemaya gitmek için bıraktım kızımı anneme bi değişiklik olsun dedim ilk seansı zor bitirdim kızım düştü aklıma çıktım geldim allah öyle bi sevgi veriyoki ilk kaalp atısını duyduğumdan beri o benim herşeyim şimdikide öyle olacak hissetmem lazım galiba önce şimdi yalan geliyo belkide bilmiyorum çok karışığım

sağlıkla alın bebğinizi kucağınıza onun bebeğide küçücükmüş rabbim kolaylıklar versin

ay kıyma ona ,Allah bı sekılde nasıbını rızkını gonderecektır o de senın canıın ..

ıkısı bırden buyur ..

allaha şükür madi sıkıntımız yok zaten ikisinedee güzelce bakabilirz benim derdim yetebilcekmiyim ama sonra düşünüyorum ya ikiz olsaydı ilk bebeğim seçme sansım olmayacaktı llah hayırlısını versin inş.

ayy lütfen kıyma, o bir can. Allah kısmet etmiş, isteyip de eline geçmeyenleri düşün. kaldı ki bu daha ikinci çocuğunmuş bundan sonra kesin bir korunma yöntemine başvurursun çok istersen ama buna kıyma. hem yaşlarının yakın olması emin ol çok büyük bir avantaj olacaktır, kız da olsa erkek de olsa. yaşı bana en yakın abimle aramızda 10 yaş var ve bu ister istemez bi nesil farkına yol açıyor. hem senin açından da kolaylık olacak, birden bir bakacaksın ki büyümüşler. kızın ilk dünyaya geldiğinde ne kadar mutlu olduğunu hatırla ve lütfen ona kıyma.

Öncelikle Allah kızınız analı babalı büyütsün. Kötü bir durum ama şunuda düşünmek lazım Allah korusun yarın birgün büyüdüğünde kızınız size birşey olursa yanlız kalıcak. Keşke kardeşim ablam abim olsaydı onlardan güç alsaydım diye düşünücek ve üzülkücek. Bende yaşadım bu durumu kardeşimle aramda 10 yaş var. Deprem oldugunda tek çocuktum ancak ailemin düşüncesiyle 2001 yılında bir kardeşim oldu. Aramızda çok yaş var hatta annesi gibiyim :) Ama iyiki doğurmuş yarın bir gün yanımda durucak bir kardeşim var. Ancak kızın büyüdüğünde daha iyi anlıycak kızına yetmiyceğini falan düşünme. İlk çocuğun ikiz olsaydı ozamandamı birisine bakamıycaktın. Öyle sakın düşünme Allah bi can vermişse sabırda verir destekte verir güçte verir. Hiç canınısıkmaya gerek yok şimdiyi pek düşünme zaman hemen geçiyor. İlerisini düşün.

Sinema gibi kaçamakları eksik etmeyin bence:).2 çocuk eve hapsolmak değil.Benim ablamla aramda 4 yaş var.Babam memurdu dolayısı ile bizde küçükken küçük yerlerde gezdik.Ama zaman zaman annem ne komik durumlara sahne olduğunu anlatırdı.

Son düzenleme:
sakın aldırma olur mu
çocuğu olsun diye uğraşanları düşün
sonradan için sızlar çok
keyfini çıkar bu durumun

sakın aldırma olur mu
çocuğu olsun diye uğraşanları düşün
sonradan için sızlar çok
keyfini çıkar bu durumun

mutlaka öyle etrafımda çocuk için 15 yıl uğraşan çi,ftlerden artık vazgeçmişlere kadar çok insan var benim şaşkınlığım bizim ailede doğal yolla hamile kalan okadar azki çoğu kişi ya tüp bebek yaptı ya aşılama ben nasıl korunarak hamile kalıyorum bu hep böylemi gidecek sanırım en kesin çözüm tüpleri bağlatmak

tüplerini bağlatmak için daha çok erken Allahın iziniyle bu bebeğini doğur sonra bağlat daha sonra yaşın ilerler kızın tek büyür asosyal olur. Allah korusun.

Canım hiç kafan karışmasın. Sen önce Allah'a sonra kendine güven. Bak gör herşey çok güzel olacak. Sonra bize korktuğun gibi olmadığını, herşeyin çok olduğunu yazacaksın inşallah

hayirli olsun canim benim
Rabbim kimseye cekemeyecegi yuku yuklemez bunu unutma o bebgi aldirmak yanindaki kizini öldürmekle ayni canim bunu unutma hem ebedi cekeceksin bunun azabini hem dunyada hem ahirette bak ben 4. ye hamileyim basim gozum ustune ne gelirse mevlamdan boynum kildan ince senin kadar sansli olmayanlar var bunu unutma cocouk sahibi olamayanlar var berabwr buruler fenami yetersin merak etme ALlah kolayligini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…