malesef meleğimi kaybettim...

btaskir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
617
2
66
Bursa
nasıl yazacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum.. bende hamileyim sayfasında bu sayfaya geçmek o kadar zor geliyor ki. 2011 ocak hamileleri topiğinde yazdıklarımı sevincimi ilk öğrendiğim anı ilk kalp atışlarını duyduğumda paylaştığım sevincimi okuyunca içim acıyorr...bebeğimin karnımda büyüdüğünü 20 ocak ta öğrendim kaybettiğimide 20 şubat ta .. meleğim bizi tam 8 haftalıkken bırakıp gitti.onun varlığını öğrrendiğimizden beri hem ilaç içiyordum hemde iğne vuruluyordum. ama bu kadar çabaya olmadı olmadı ben onu içimde tutmak yaşatmak için çok çabaladım ama malesef başaramadım. o benim ilkimdi hayatım boyunca hiç sevinemeyeceğim kadar sevindiğim gün onun varlığını öğrendiğim gündü ben eşim ve ikimizin aileside onu çok istedikk.şimdi ise sadece hayallerim kaldı elimdee birde onu kurtarmak için içyiğim ilaç ve iğnelerimm..onları bugün kaldırıp çöpe attım acım hafifler sandım ama olmadı..gerçekten o minicik bebeğime o kadar çok sahiplenip sevmişim kii yerini hiç bir şey dolduramıyor..ama bu sayfalarda okuduğum yazılar birazcık acımı hafifletti. allahıma şükrettim. benden daha kötü durumda olanlar var çünkü. bebeğini daha büyütmüşken kaybedenler doğum sırasında ve doğum sonrasında evlatlarını toprağa verenler hepsinin yazısını okurken içim onlar için daha çok yandı. allahım kimseye ve bana böyle acılar yaşatmasın bir daha. en yakın tarihte hayırlısıyla sağlıklı evlatlara kavuşmamızı sağlasın yüce rabbim.acım gün gittikçe hafifleyeceğine artıyor ya hiç dinmezse ya bu boşluk hiç dolmazsa ya bu sızı gün geçtikçe hafiflemezse diye korkuyorumm.hiç bişeyi gözüm görmüyor aklım hep meleğimde ne olur benim acımada derman olun ne olur ... sanki bir daha bebeğim hiç olmaz ya da olursada beni yine bırakıp gider diye korkuyorummm. cumartesi kontrolüm var ama ben o hastaneye tekrar gitmeye bebeğim içimde olmadan o kapıdan girmeye dayanamıyorum ben hep onun için gitmiştim o dr. şimdi ne için neden gitmeliyim diye düşünüyorum o yokki artık ..ben onsuz nasıl devam edicem bilemiyorummm..

üzülme canım bak kendınde yazmıssın benden daha kötu durumda olanlar var dıye kendını toparla ve ayaga kalk allahın gucune gıder yoksa peygamberımız yanlıs hatırlamıyorsam 2 tane cocugunu daha ergenlık cagına gırmeden kaybetmıs ve gozunden bır damla yas akmamıs allah verdı allah aldı dıye ama sonuncusunuda kaybedınce 1 damla yas akmıs gozunden allah herkese peygamber sabrı versın sende sabırlı ol ve kuvvetlı ol bıdaha cocugunda olur umudunu kaybetme halıne sukret herzaman belkı benım benım ıcın soylemesı kolay anca yasayan bılır ama benım sana tavsıyem bunlar

canım benim çook geçmiş olsun .iste bizde yiyecek ekmekleri yoksa rabbim alıyo belki onun için bu hayırlısıymış.bende 8haftalıkken kaybettim bebeğimi.düşün yani daha bi kan pıhtısı ama onu okadar sahiplenıyoruzkı canım herşeyim diyoruz benim saçların beyazlamıştı üzüntüden ama gerçekten yazdığın gibi doguma 1 hafta kala bebeğini kaybedenler var gerçi hepsi can ama ne yapalım güzelim rabbim anlımıza bunu yazmış.hiçbirzaman onu unutmuyorsun şuan tekrar hamıleyım ve 20gun sonra doğumum var rabbim öbür bebeğimin ömrünü buna versın ama hala geceleri ağlarım bebeğim için ama eskisi gibi canım yanmıyo bu bebeğim acımı dındırıyo bnde aynı hastahaneye gidememiştim aklıma gelir diye ama şimdi doğumumu orada yapmaya karar verdım rabbim sana ailene sabırlar versın sadece dua et canım

Çok çok geçmiş olsun...Şuan üç evladım var ama bende iki meleğimi henüz doğmadan kaybettim..Aradan yıllar geçsede sızlıyor...Rabbim inş. yaranızı hafifletecek sağlıklı sıhhatli evlad nasip eder...

Geçmiş olsun canım, unutulmuyor tabi, ama normal hayata dönüyorsun, ben çalışıyordum biran önce işe başladım. Gündüz iş yerinde iş yoğunluğuna çok aklıma düşmüyor.Bebeğimi kaybettiğim günden bu tarafa hiç doktora gitmedim. Benimki 18 haftalıktı. o günüm kabus gibiydi. şarkı dinlersin aklına düşer, gece rüyanda görmek istersin, biran önce tekrar bebek sahibi olmak istersin. kendini suçlarsın, yani ortak olarak hepimiz bunları yaşadık. Ama bu olay allahın takdiri, o verdi o alır. Bekliyeceğiz. tekrar inşallah bebek sahibi olup acımızı biraz olsun hafifleteceğiz. Allah hepimizin yardmıcısı olsun, beterin beteri var, rabbim daha beterinden korusun.

merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun aynı acıyı bende tam bir ay önce bugün yaşadım.çok zor Allah kimseye yaşatmasın. benimde ilk bebeğimdi 7 haftalıkken kaybettim,bende kalp atışını görmüştüm yavrumun ama kısmet değilmiş.Bazen benimde içime o korku düşüyo, hele düşük yaptığım ilk zamanlar, ya bidaha bebeğim olmassa, ya aynı şeyleri yaşarsam.Hala ağlıyorum ara ara.Ama napalım herşey Allah dan canım Allah ım inşallah en kısa zamanda meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun, mevlam bir daha yaşatmasın bizlere. benimde bebeğim yaklaşık 9 haftalık olacaktı, bir kanamam oldu düşecek derken tutundu kalbi yavaş attı en son durdu, kürtaj oldum 26 ekimde. üzerinden bayağı zaman geçti ama düzenli olan regl düzensizleşti ancak ilaçla adet olabiliyorum. bende de var o korku ya bir daha çocuğum olmazsa ya olur yine düşerse, valla ben hayattan şunu öğrendim naparsan yap kaderin önüne geçilmiyor, ben tüm o sancılı süreçte yattım kendime çok dikkat ettim, olmadı nasip kısmet. birbirmize dua edelim, bu kötü zamanlar geçsin.
bak teyzemin ilk bebeğinin kalbi atmadı kürtaj oldu şimdi 2 oğlu var bakalım bizlerin hikayesi nasıl olacak. tez zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz. aynı zamanda melekmehmet arkadaşımız var ki kendisinden allah razı olsun her zaman kendisi bize moral oluyor destek oluyor, inşallah şekercim artık güzel günlerimiz olur, güzel paylaşımlarımız olur. kendine dikkat et. sevgilerimle.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. ilginizi alakanızı benden esirgemediniz. teselli edici sözlerinizi okudukça acımı paylaşan birileri olduğunu gördükçe yanımda beni anlayan birilerinin varlığını hissedince inanın rahatladım. sizlerin söylediği hiç bişey bana asla batıyor ama nedense eşimin ailesinden etrafımda çevremdekilerden komşularımdan bile böyle sözler beni rahatsız ediyor acaba bendemi bi problem var onların benim için iyi bişeyler söylemesi bile bana batıyorr..inşallah hepimiz acılarımızı unuturuz sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız. ben bişey daha söylemek istiyorumm içimde bu boşluğu sanki hemen yeni bir bebek doldurabilirmiş gibi geliyor benim gibi hissedeniniz varmı ben hayallerime kaldığım yerden hemen devam etmeliyim gibi geliyor .acaba yanlışmı bu düşüncem. dr. kağan kocatepe var bide alper mumcu bunlar meşhur doktorlar onlarındaan yazılarında 8 haftalık öncesi ve sonrası diye ayırıyor. 8 haftalıktan önce bebeğini kaybedenlere ilk regliden sonra hamile kalmalarını öneriyorlar. fakat hasta tekrar bebek istiyorsa ve kürtaj sonrası sağlık açısından bir problem yaşamıyorsa diye belirtiyor.ben ilk reglimden sonra değil ama 2. den sonra denemek istiyorumm..sizin fikirleriniz nee

ilk başta rahat ol kesinlikle aklına acaba bebeğim olmazsa yada tekrar hamile kalırda yıne kaybedersem diye düşünme biz karıkoca ikimizde umutluyduk çok rahattık.3ay süre vermişti doktor bize ama dayanamadık 2.ayda korunmayı bıraktık bi an önce bebeğimiz olsun istiyorduk çünkü.ama sende rahminin kendini toparlaması için falan en az 2ay sabret canım rabbim yine verir yeterki umudunu yitirme ve emin olki hamile kalınca acın bitecek demeyeyım ama hafifleyecek aklına bu kadar çok gelmeyecek .rabbim hepinize hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahhh

canım benim büyük geçmiş olsun.Ben ikizlerimden önce birini 8 haftalık sonrada diğer meleğimi 27 haftalık kaybettim.3 ay sürdü psikolojimi toparlamaya.Toplamaya mecburdum çünkü ben biran önce bebeğimi yavrumu kucağıma almak istiyordum.Hergün mezarına gidip ordan ne kadar zor ayrılması biliyormusun?? Yağmur kar yağdığında bir anne olarak üstüne birşey bile almak istemezsin çünkü meleğim kızarmı bana darılırmı diye???
İşte sevgili arkadaşım.Allah hepimize birer yazı yazmış ama hafif ama derin ama tam acının alevler içinde olanı.
Senin şuanki durumunu çok iyi bilirim ama inan 1 hafta içerisinde kendini toplarsın.İlk zamanlar hep zordur ama hayat devam ediyor.Onun kısmeti bu kadarmış demekle dua etmekten başka birşey gelmez.
Üzülerek yaşama isteğini yok ederek allahın gücüne gittirme..
Allah sana tez zamanda tekrardan sağlıklı hayırlı hamilelik nasip edecek buna tüm yüreğinle inan iste ve dua et ...allah mucizeni verecek.Ama toparlan ve umudunu yine yeşer..
Sevgiyle kal

cok gecmis olsun...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...INSALLAH TEKRAR HAMILE KALIRSIN VE BEBEGIN SENI BIRAKMAZ...SEN YINEDE DUA ET BEBEK SAHIBI OLABILIORSUN YA HIC SANSI OLMAYANLAR NE YAPSIN...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...ALLAH YENIDEN SAGLIKLI VE HAYIRLI EWLAT SAHIBI OLMAYI NASIP ETSIN...ALLAHIM ISTEYEN HERKESE MELEKLERINI GONDERSIN(AMIN)

sağol canım sanada çok geçmiş olsun.İnşallah bidaki gebelikde bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.Bende salı günü regl oldum canım.düzene girer cnm mutlaka dr.a gitmişsindir.İnşallah en kısa zamanda düzene girer

maşallah teyzene ben inanıyorum güzel olcak herşey,konuşcaz burda yine sende kendine iyi bak canım öpüyorum

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. bebeğini kaybeden ne ilk ne de son kişi olacaksın. 5 şubatta aynı şeyi ben de yaşadım. Allah'ım daha büyük acılar yaşatmasın. veren Allah alan da Allah. hamile kalabildiğini gördün. inşaallah en kısa zamanda Allah nasip eder bebek sahibi olursun. bu durumda olan çok fazla kişi var. ben 11 haftalık hamileyken, 2 li tarama testi için gittiğimde kalp atışlarının olmadıgını gördük. üstelik benim muayenemi yapan kişi de eşimdi. ertesi gün eşim benden 9 yaş küçük bir bayanın normal doğumunu yaptırırken, arkadaşı beni buz gibi ameliyathane kürtajımı yapıyordu. Allah böyle uygun görmüş. Doktorun mutlaka açıklamıştır ama erken haftalarda bebek kayıplarının yarısı bebeğin özürlü olmasından kaynaklanıyor, yani kromozomal bir bozuklukla doğmasından iyidir. RABBİM bizi böyle yaratmış ve de ne güzel. doğal olarak özürlü bebeği anne karnı taşıyamıyor. böyle düşünürsen rahatlarsın. anneden kaynaklanan pıhtılaşma gibi sorunların olursa da dr kontrolünde halledersiniz. eline aldıgın bebeğinin acısını yaşatmasın Allah'ım. bir kaç rahmini dinlendirip sonra çalışmalara başlarsınız. ben ertesi gün hemen işe başladım ve bu konuyu arkadaşlarımda konuşmamaya özen gösterdim. geçmiş olsun dileklerini kabul edip iş yogunluğuna kendimi yaptırdım, bişeylerle uğraş mutlaka yoksa atlatamazsın. sevgilerimle....

arkadaşım sanada geçmiş olsun,
evet evet, kesinlikle dediklerinin aynısını benim gittiğim 2 doktorda belirtti, teselli değilde doğruları bu.
allah beterinden korusun, bende işe başlamıştım ertesi gün amann millet ne dediğini bilmiyor herkesin her dediğini takmayacaksın. zor ama öyle. iyi haberlerde görüşmek üzere. sevgiler

canım öncelikle başınız sağolsun.. inşallah bir daha böyle bir acıyı allah sana yaşatmaz ve inşallah dediğin gibi sağlıklı ve uzun güzel ömürlü, bahtı açık evlatların olur.. senin için dua edeceğim canım.. ben anne değilim, hatta evli bile değilim ama senin ne hisler yaşadığını ben bile içimde bir yanma olarak hissettim okuduğumda mesajını.. canım bir de şöyle düşün: o daha dünyaya gelmediği için tamamen masum,günahsız.. böyle bir evlat, öbür tarafta annesine ve babasına şefaatçi olurlarmış bunu biliyor musun? acı biliyorum ama, ne güzel ki böyle bir evladın annesi oldun, o şimdi meleklerle beraber, en güzel yaşında ve cennetin en güzel meyvelerini tadıyor..

canım seni çok iyi anlıyorum.. şu an acın çok taze biliyorum.. Allah bundan sonraki bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah..
ben de 11 şubatta 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim..2 aşılamam tuttuğunda nasıl da sevinmiştim.. ama bunda da vardır bir hayır.. rabbim verdi rabbim aldı

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun.Ben ,tüp bebek tedavisi ile ,dondurulmuş embriyom ile hamile kaldım. Tek kese gözüktü. Kalp atışını duyduk.Sonrada kesede iki bebek olduğunu öğrendik. Gayet sağlıklı olduklarını düşünürken tarama testine gittiğimiz ,19 Şubat günü 11+3 günlükken kalplerinin atmadığını öğrendik.Yıkıldık allah daha kötülerini yaşatmasın diye avunuyorum bir haftadır .Hep aynı şeyi düşünüyorum. Ağlıyorum ama elden bir şey gelmiyor. Sabırlı olup tekrar denemek lazım biliyorum. Ama zaman geçmiyor sanki.Allah hepinize sabır versin.Bir daha yaşamasın.

Allah hepinize sabir versin...Hepimiz ayni duygulari ayni üzüntüleri ayni acilari ayni özlemleri yasiyoruz...Bende 26. haftamda erken dogumla kaybettim bebegimi ve Allah hicbirimize tekrar yasatmaz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…