malesef meleğimi kaybettim...

sağol canım sanada çok geçmiş olsunn. acılarımız yaşadığımız günler çok yakın..dediğin gibi allah daha kötülerini yaşatmasın. yaşadığımız son acı bu olsun. hayırlı güzel günler bizmle olsun. en yakın zamanda bizde bizim gibi bebek isteyenlerde hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.

çok geçmiş olsun dilerim bundan sonra rabbim seni mutlu etsin,çocukların sağlıklısını ve hayırlısını versin yaşadığın şey kolay değil eminim acısını yanlız sen bilirsin ama sabırlı ol ve ümidini kaybetme

çok geçmiş olsun canım.ewet o sayfalardan buralara gelmesi çok kötü oluyor ben oralara yazmadım hiç direk bu sayfada buldum kendimi ilk bebeğimi kaybettiğimde.bizi düşün yani ben doğuma gittim bebeğimin yaşamadığını öğrendim ve onu toprağa verdim de geldim hastaneden eve bu daha acı sana göre ama bana görede acısı var doğurup iki üç günde olsa emzirip toprağa verenler var bende onların acısına bakıyorum bir daha olmaz deme çünkü olunca en güçlü sen oluyosun o zaman ben geçen sen 14 şubatta kızımı kaybettim ve bu sene haziranda Allah'ın izniyle bir kızımı daha kucağıma almak istiyorum Rabbim vakti zamanı gelince inş sorunsuz bir şekilde sizede bu duyguların en güzelini nasip eder canım güçlü ol sabırlı ol....

arkadaşlar üzülmeyin çünkü yüzünü görmeden kaybettiniz ben ise meleğimi 2.5 yaşındayken kaybettim lissensefali hastasıydı yani bi çeşit genetik hastalık ve şimdi anne olmayı çok istediğim halde bi okadarda korkuyorum ya ikinci çocugumda engelli doğarsa diye kimisi tüp bebek yaptır diyor genetik tarama oluyomuş embriyoya kimiside anne karnında beyin emarı çektir diyor izmirde oturuyorum sizde ne yapmalıyım hangi doktora gitmeliyim ne yamalıyım bu sekil 1. çocugu problemli olupta 2. yi saglıklı dünyaya getiren varmı lütfen bana yardımcı olun.......

geçmiş olsun. bu tür genetik bozukluklardan aynı şeyi tekrarlama istatistikleri yapılmış. benim bugun genetik sonucu geldi. 11 haftalıkken anne karnında kalbi durmuştu. trizomi 22 denen bir çeşit kromozom anomalisi varmış. ALLAH'ım bu şekilde hayırlısını vermiş. bu özrün aynı şekilde tekrarlama olasılığı düşükmüş. bakalım 2. bebek sağlıklı olur inşaallah ve dünyaya gelir.

canım inşallah tekrarlamayacak ve sağlıklı bbir şekilde bebeğini alacaksın kucağına...allahım hepimizin yardımcısı olsun. ben bebeğimi kaybedeli bugün tam 31 gün oldu. hergün tek tek günleri saydım. hala içim acıyor aklıma gelince ama o günlere göre daha dayanıklıyım. allahım öle büyük ki kullarına gerçekten kaldıramayacağı acılar vermiyor. önceleri kaldıramam sandığımız her acıya malesef ki alışıyoruz.alışmak zorunda kalıyoruz. ben kürtajdan bu yana hala regli görmedim. ne zaman gelecek diye bekliyorum. ama sanırım hamileliğimi öğrendiğim günden beri progestan ve pruloton depot diye iğne kullanmıştım. bunlarda horman ilaçları olduğu için sanırım hala atamadım vücuttan . bekliyorum 1 hafta daha olmazsa gitmeliyim dr.a sanırım. bilen varsa lütfen bilgilendirsin beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…