- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi justtmarried
-
Siz de bukadar tepki verdiğinize göre tamda bu bahsettiğim kişilere bir örneksiniz demekki.
Yorumları incelerseniz, çoğunlugun benim gibi düşündüğünü göreceksiniz. Birincisi kimseye çamur attığım yok, kendimce yaptığım bi tespitti bu ki okuduğum yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu bazı sitelercede araştırılıp kanıtlanmış zaten. Kıskanç olan ben değilim, gitmediği yeri ordaymış gibi etiketleyenler yani bu konuyu açmama vesile olanlar
Aynı evin içindeyken birbirlerine site üzerinden aşk şarkıları gönderip saniyesinde "sen de benim anlamımsın" diye yorumlayan evli arkadaşlarım var...
Sanırım karşılıklı oturup konuşmak yerine, göstere göstere yazışmayı tercih ediyorlar.
Ve ben kendimi ot gibi hissediyorum. Aslında utanıyorum, aile bireylerim ekli iken eşime "sen benim şuyumsun buyumsun vs..." cümleleri kurmaktan. Seviyorum, bunu kendisine söylüyorum. O yazışmaları gördükçe de düşünmüyor değilim acaba bizde mi sorun var? :44:
Bu kadar abartısı da gerçekten edepsizlik diye düşünüyorum. Hele bir çift vardı ki, balayına gittiklerinin ertesi günü "aşk bu olsa gerek.." yazmışlardı... Hangi aşk bu düşünmeden edemedim
aşk bu olsa gerek haa
tövbe yaaa
Hani bide sanal ortamda "kanka" olup yolda görse konuşmayanlar var
Bakıyorum bazen 'aa bu bununla ne ara samimi olmuş' diyorum, aynı ortamda karşılaşıyorlar yüzlerine bakmıyorlar çok komik ya
Buu ev halimm, bu spordan dönüşteki halimmm, bu eğlence dönüşündeki halimm diye albüm açanlar falan..
Hep gösteriş bunlar..
aşk bu olsa gerek haa
tövbe yaaa
aynen arkadasim,o bahsettiginiz yani kisaca kiskandiginiz kisiler dahilim bende.
Ama siz hem yanlis birsey hos degil diyorsunuz,
hem de (kiskaniyorum)diyorsunuz.
Yapmak isteyip yapamiyor sizin tabirinizle(o ay paraniz yoktur gezememissinizdir vs)bunlar sizin cumleleriniz , kesinlikle benim degil
bilmem anlatabildim mi?Yani imkaniniz olsa en fazlasini yapacaksiniz gibi bir izlenim olustu bende bu renkli cumleden,
Evet balayına gittikleri günün sabahında yazmıştı kız "aşk bu olsa gerek" diye
Arkadaşlar arasında hala dalga konusudurVe ben hala gülüyorum, görgüsüzlüğün de bi sınır var.
Ben de tam tersi cok sey paylasanlardan degil hicbirsey paylasmayanlardan sikayetciyim. Inanilmaz sikici olduklarini dusunuyorum, madem bir sey paylasmayacaksin o zaman sosyal paylasim sitesinde isin neBu adamlarin bir kismini sildim gitti zaten.
Ben fotograf bakmayi seviyorum, yer bildirimi yapan yemek fotosu yukleyen de itici gelmiyor. Aksine arkadaslarim ya da akrabalarim yuklu oldugu icin kim ne yapmis seve seve takip ediyorum. Ama su gunde 10 tane Yilmaz Ozdil, Ataturk, Dua, bayrak paylasanlari engelledim.
Benim paylasimlarimdan rahatsizlik duyan zaten beni engellesin ya da hesabini dondursun, cok da tintin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?