İyi akşamlar... Büyük bir dert değil ama az önce yine denk geldim sinirim bozuldu. Oturduğum sitede ağaç altına mama ve su koyuyorum. Kesinlikle görüntü kirliliği yapmayacak şekilde azami dikkat ederek. Her gün plastik kapları yenilemek zorunda kalıyordum atıldığı için. Plastik kullanımını azaltmaya çalışıyorum. Bu nedenle eski bir tenceremi buna ayırdım. Koydum ve not yazdım lütfen atmayın diye. Az önce yenilemek için gittiğimde bir baktım yine atmışlar. Çevreyi temizleyen beyefendiye de kaç kere söyledim. Her seferinde bunun yapılmasından bıktım artık. Çevreye rahatsızlık vererek hayvanseverlik yapılmasına ben de karşıyım ama bunun en azami olanına bile katlanamıyoruz. Ne yapalım biz. Bu soğukta hayvanlar aç nasıl dayansınlar. Ellerinden tüm alanları almışken,artan yemekleri bile onlardan sakınırken. Buraya yazmamın sebebi sadece burda da bunu yapan bir kaç kişi varsa onlara seslenmek içindir. Lütfen yapmayın,mama kapılarını atmayın, boş mama kaplarını bir kere de siz doldurmayı deneyin. Hadi yapmıyorsunuz yapanları da bezdirmeyin.onlara bişey olmaz açlıktan soğuktan ölmezler demeyin. Ölüyorlar yazıktır günahtır. Şimdi bir kedi evi yaptım koymaya çekiniyorum nereye koysam diye harıl harıl yer arıyorum. Koca dünyada bir ev bile yetmezken bazılarımıza, bize muhtaç canlara avuç içi kadar yerleri çok görüyoruz. Çok uzun yazdım, ama çok doluyum lütfen yapmayın.