Mama kaplarına dokunmayın!

Sokak hayvanlari icin mama aliyorum, plastik kaplara koyup her kosenin basina insanlarin gecislerini engellemeyecek sekilde koyuyorum.. yarim saat sonra mama kabi bos bir sekilde atilmis buluyorum.. ya caliniyor, ya da cope atiliyor bilmiyorum takip edemedim ama benim koydugum mamalar atilirken yogurtlu yaprak sarmalarina, kapuskalara hatta etli bezelyelere dokunulmuyor bile.. hele gecen gun gordugume sok oldum, hamsinin kafalarini ve kilciklarini koymuslar hayvanlar yesin diye. Ya ciddiyim artik neye sok olacagimi sasirdim.. sokaklari pislemenin yeni adi hayvan besleme..
Evimin karşısında boş arsa var..hergün orda yiyecek birleyler bırakıyorum..iki tane plastik kap bırakıp yenisini getirdiysem eskilerini alıp kirlilik oluşturmamaya çalılıyorum..dün o kadar sinirlendim ki..tamam çok gğzel hayvanları düşünmeleri ama birisi çöp poşetini açıp üstüne ekmek yığmış biri karton kutu koyup içine yemek dökmüş..çöplüğe çevirmeye başlamışlar resmen..dönüp almayacaklarda bıraktıklarını..ne yapsam bilemedim..iki gğn sonrada etraf kirletiliyor diye belediyeye şikayet ederler..olan yine hayvancıklara olur..

Ben de bir mobilya firmasının kargo ücreti ile verdiği kedi evini koydum kapımızın önüne
3 gün sonra almışlar
tek umudum yakmak için değil de yine kedi için almış olmaları
" insan kadar acımasız bir canlı yok maalesef

Benim de bir ton emek verip yaptığım kedi evini bir haftaya kalmadan yok ediyorlar.
Geçen sene peşine düştüm (mahallenin çocuklarıyla aram çok iyi) gerizekalinin teki kedi evini görünce yasli bir kadının evine götürmüş, kadınin baktığı hamile sokak kedisi doğum yapmış diye.
İyi de arkadaşım, üstüne kol kadar büyük harflerle yazmışım: kedi evidir, almayın, atmayın, yuva yıkanın yuvasi olmaz diye.
Kadına da kızamadım. Zaten yaşlı. Görünce sevinmiş,bilememiştir diye..
Kedi evimi yine görebileceğim bir yere koydum, birkaç gün sonra yerinde yeller esiyor! Ya alt tarafı sunta. Onu toplasan satsan beş kuruş etmez, yaksan seni on dakika isitmaz
Şimdi yine almam/yapmam lazım, kış geldi. Ama zerre hevesim yok :KK43:
Bu sefer bir delik acip bisikletimin zinciriyle zemin katın demirliklerine bağlamayı düşünüyorum.. ama insanlar o kadar andavallar ki, zevkine kırarlar kesin bu sefer de:bicak:
Size de tencereye delik açıp zincir geçirmeyi ve ağaca bağlamayı önerebilirim.
Adore mobilya kargo ücretine kedi evi veriyor belki işinize yarar

Adore mobilya kargo ücretine kedi evi veriyor belki işinize yarar
Ben zaten geçtiğimiz iki yıl onlardan aldım. Öncesinde de leğenden-suntadan zaten yapıyordum kedi evini.
Yapmak hiç mesele degil, hatta işin keyifli süreci.
Benim tek problemim kedi evimi kıran - çalan andavallar.
Her yaptığım çalindigi-kirildigi için bu sene motivasyonum yok hiç alıp süslemeye...

Ben zaten geçtiğimiz iki yıl onlardan aldım. Öncesinde de leğenden-suntadan zaten yapıyordum kedi evini.
Yapmak hiç mesele degil, hatta işin keyifli süreci.
Benim tek problemim kedi evimi kıran - çalan andavallar.
Her yaptığım çalindigi-kirildigi için bu sene motivasyonum yok hiç alıp süslemeye...
Haklısınız ama oksijen israfı insanlar yüzünden motivasyonunuz düşmesin bizler de bir şey yapmazsak mağdur olan hayvancağızlar olacak

Evet. Bu reklama girmiyor, yazalım da başkalarına da fikir olsun
Adore mobilya sadece on lira kargo parasına gönderiyor
Ben de ondan alıyorum iki yıldır,öncesinde kendim yapıyordum... Ama hepsinin sonu maalesef havalar ısınmadan çöpü boyamak:KK43: ama bu sefer kararliyim zincirle bağlayacağim... Size de tavsiye ederim çünkü o kadar emek veriyorsunuz. Ertesi güne göremeyince insan bisikleti çalınmış gibi hissediyor,içine öküz oturuyor :KK43: hayal kırıklığına ugramani istemem
ben de düşünüyorum bu kedi evinden almayı, ancak yaşadığım yerde sokakta hiç kedi yok. okuduğum yere götürmek istiyorum ama kıbrıs, mümkün mü? oraya kargo göndermezler sanırım ya da masraflı olur heralde?

ben de düşünüyorum bu kedi evinden almayı, ancak yaşadığım yerde sokakta hiç kedi yok. okuduğum yere götürmek istiyorum ama kıbrıs, mümkün mü? oraya kargo göndermezler sanırım ya da masraflı olur heralde?
Süreleri bitti maalesef. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak yilda bir defalık açıyorlar,stok bitince bitiyor. Bu sene biz de yetisemedik kendimiz yaptik

Back
X