Bebek Beslenmesi Mama Kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi bulut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bulut

Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
747
3
116
İstanbul
Selam mama paketinin üzerinde açıldıktan sonra 2 hafta içinde tüketin yazıyor.Ama 2 haftada tüketmem imkansız çünkü anne sütüyle mamayı karışık veriyorum acaba yeni mamamı almam lazım yoksa kullansam mı daha bir sürü mama var kutu da ne yapsam karar veremedim siz ne önerirsiniz?

Selam mama paketinin üzerinde açıldıktan sonra 2 hafta içinde tüketin yazıyor.Ama 2 haftada tüketmem imkansız çünkü anne sütüyle mamayı karışık veriyorum acaba yeni mamamı almam lazım yoksa kullansam mı daha bir sürü mama var kutu da ne yapsam karar veremedim siz ne önerirsiniz?[/QUO
cnm bnm gördüğüm kadarıyla aptamilin bebelacın hero babynin sma nın üzerinde 4 hafta diyor.sen hangi mamayı kullanıyosunİ?

Canım ben doğumdan sonra sütüm gelmediği için doktor tavsiyesiyle hipp organik mama kullandım ama sonra süt gelince bıraktım geçen ay bebeğimin az kilo almasından dolayı anne sütüne ek olarak aptamil mama aldık ama oda çok gaz yaptı hippin üstünde de açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketin diyo ne yapsam bilemedimmm

kesinlikle kullanmaman gerekiyor..
belirtilen tarihten sonra içinde bakteri üremeye başlar..

Selam mama paketinin üzerinde açıldıktan sonra 2 hafta içinde tüketin yazıyor.Ama 2 haftada tüketmem imkansız çünkü anne sütüyle mamayı karışık veriyorum acaba yeni mamamı almam lazım yoksa kullansam mı daha bir sürü mama var kutu da ne yapsam karar veremedim siz ne önerirsiniz?
sorma canım ilk aylar benim de başıma geldi. biraz pirpiriyim. kullanmadım ben attım canım.

dr sordm kutuyu actıgın zaman ıkye bol ve ılk boldugun kavonozdakını kullan 15 gun dedı kalanında yenıden kullanabılrsın dedı sureklı kapagı acık kapanmadıgı ve ıcıne nemlı yada ıslak bır ssey gırmedıgı zaman kullanabılırsın dedı suaralar zaten bır haftada bıtıyor mamamızda :)

Canım ben doğumdan sonra sütüm gelmediği için doktor tavsiyesiyle hipp organik mama kullandım ama sonra süt gelince bıraktım geçen ay bebeğimin az kilo almasından dolayı anne sütüne ek olarak aptamil mama aldık ama oda çok gaz yaptı hippin üstünde de açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketin diyo ne yapsam bilemedimmm
Aynen bende ilk başlarda süt gelmedigi için biraz kullandım.hala var atmaya da kıyamıyorum çok daha.acildiktan 1 ay içinde tüketin diyor.kapağı sürekli kapalıydı.kullanmaya korkuyorum napsam acaba

Back
X