- 20 Şubat 2010
- 33.319
- 6.578
- 773
Evet bayağı büyüdüOh maşallah seninki büyümüş baya yaiyi geldi şu an da da bir sorun yaşamadım ama diğer aylarda bilmiyorum artık nasıl olur
Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Benim sütüm yetmemiş 3. Ayında büyüme geriliği vardı. Aynı zamanda kabızlık sorunu yaşıyordum. Doktorum aptamil comformil verdi. Şu an 14 aylık. Hala aynı mamayı kullanıyoruz. MemnunumSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Bebek hangisini severse hangisi iyi gelirse... Dr önerisi ile aptamil comformil kullandık ilk 2 ay. Anne sütü de alıyordu. Gaz gaz gaz... Annem değiştirin bu mamayı dedi. Sma comfort aldık sindirimi daha kolay bu ürünün. Bebeğim sonrasında düzeldi. Siz de bebeğinizi gözlemleyin öyle karar verirsiniz zaten. Stok yapmayın ve miktar olarak az olanı alın. #reklamdeğilSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Merhaba uzun araştırmalar elemeler sonucunda ilk oğluma Golden goat kullanmıştım. Yeni zelanda da uretiliyor olmasida ekstra guven vermisti. Keçi sütü anne sütüne en yakın bileşende diye. Çok memnun kaldım ne gaz yaptı ne kabızlık. Ve mama şişirmesi olmadı kilo alımı yerindeydi ( tabiki her mama gibi bebeklerde değişiklik gösterebiliyor)Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Yinede wmzirmeyi bırakma derim emzirdikçe çoğalır derler bnde aptalın içeriğinin iyi olmadığını duydum hipp veya sma önerdiler banada ama hipp çoğu bebekte doyurucu olmıyomuş sma aldm bende çok nadir kullanıyorum doyduğundan emin olmadığım zamanlarda ama yorumlarda boykot denilmiş hipp ı deneyebilirsin gerekirse fazla yedirirsinSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Ben hemen hemen her mamayı denedim gibi bişey aptamil ve bebelac aşırı gaz yaptı golden goat ağzına bile sürmedi bi kaç kere evolvia kullandım severek içiyodu ama o da çok kusturdu bebeğimi sonra sma ya geçtim en iyisi de oydu hem bebeğim çok sevdi hemde hiç bi problem yaşamadıkSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
En iyi içerik olarak hipp keçi sütlü olan, 2.önerebileceğim de aptamil Prosyneo'dur. Sindirimi kolay gaz ya da kabızlık yapmadı bizde.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Canım valla benim önerim hip ablamda ikizleri var bu mamayı kullanıyor çok memnun anne sütüyle eş değerSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
ben ilk oglumda aptamil kullanmistim cok memnundum kizimdada aptamil aldim fakat cok asiri gaz yapti dr mamayi degistirelim dedi bebelac gold a gectim gayet memnunumSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Ben burda da sordum çevreme de sordum genelde erken dönemde gaz yapmayan hipp organik önerdiler ben de onu aldım musunuz ben de onu kullanıyorum
Memnun muusnuzBen burda da sordum çevreme de sordum genelde erken dönemde gaz yapmayan hipp organik önerdiler ben de onu aldım
Kilo alımı nasılDoğumdan beri Hipp combiotic kullandık 1 yılı geçti hâlâ kullanıyoruz gaz kilo vs sorunumuz olmadı. Içerik olarak da doktorumuzun önerdiği bir mama memnunuz. İlk 6 ay anne sütü ile beraber verdik.
Ben yeni hamileyim bir tecrübem yok ama çevremde anne sütünün artması için tahinle muz çok öneriliyorSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi
İlk 9 ay mama + meme gittik. Bize holle keçi sütlü dokundu aşırı gaz yaptı, Dr umuz aptamilin fazla şekerli olduğunu söyleyerek önermedi, sma ishal yaptı, hipp combiotic bize iyi geldi, hep onunla devam ettik, tekrar hamileyim yine onu almayı düşünüyorumSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Bizimki biraz boylu olmasına rağmen çok kilo almadı normaldi.Kilo alımı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?