Mama önerisi arıyorum kızlar yardım edin

Oh maşallah seninki büyümüş baya yaiyi geldi şu an da da bir sorun yaşamadım ama diğer aylarda bilmiyorum artık nasıl olur

Hipp Organik Combiotic kolay sindirim maması. Mama içerse kabız olmasından çok korkuyordum hiç sıkıntı yaşamadık Allah’a şükür.

Selamün aleyküm. Hipp mamayı öneririm. Yıllar önce oğlum yeme reddi yaptığında bu mamayı kullandık. O dönemde güzel kilo almıştı. Bugünlerde yeğenim için de hem devam sütü hemde kaşık maması olarak hep Hipp mamayı kullanıyoruz.

Aptamil prosyneo içerik olarak çok iyi ama benim bebeğim bir süre sonra tadını sevmedi. Su an golden goat alıyoruz çok sevdi sıkıntısız içiyor.

Benim kızım kolik olduğu için sma laktozsuz kullandık.
Hipp,aptamil, smilac hepsini denedik smilacda kurt çıktı hipp ve aptamilde gaz yapinca sma laktozsuza geçtik

Şu an oğlum 6 aylık Aptamil 2 geçtik ve ek gıdaya başladık 1 aydır ek gidayla devam ediyoruz Bebelac onermediler hiç ama bende hiç değiştirmedim mamayı doğduğundan beri aynı
mama içeriklerini hiç araştırmadım bilgim yok. bebeğim tercih etti değiştirmemi :)

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Biz apatamil denemiştik kızım hic sevmemişti doktorumuz hipp veya sma önerdi hipple başladık ama sonra bulunduğumuz yerde bulamıyorduk o dönem. Smaya geçti onunla büyüdü.

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Aptamil prosyneo kaka sorunu varda kaka yaptırıyor gerçekten benim bebegim 2.5 aylık sürekli kabız oluyor kendiliginden kaka yapamıyordu bir kere içmeyle yaptı hemen

Bir de bu kaşık mamalar var kutularda onlardan da aslında kullanmak istiyorum acaba kullanabilirmiyim ek olarak
Ek gıda sonrası onlar da verilebilir ama içeriğine bakıyordum ben denemediğim birşey varsa vermiyordum. Şimdi 25 aylık 1,5 yaşta bıraktırdım mamayı. İçime hazır mama da bu resimdeki gibi oda sıcaklığında bekleyebiliyor çalkala içir aynı içerik

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-25-12-12-04-962_trendyol.com-edit.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 10
ya siz deyince ben de baktım dün biraz hakkaten anne sütü üstüne de çok fazla araştırması varmış
ben bebeğimi emziriyorum ama geceleri mama veriyorum biraz uyusun da rahat edeyim diye. aptamil verdim çevremdeki herkeste aptamil veriyor. ben çok memnunum

benim kızım da ilk 3 ay mama içti. Çeşitli mamalar denedim. Ama en yaramayanı keçi sütlülerdi. Keçi sütlü 2 marka kullandım . Kabız yaptı . Katı gıda almayan çocuk top top kaka yaptı. Benim kızıma yaramadı hiç ama bazı bebeklere iyi gelmiş keçi sütlüler

Anladım canım diğer mamalarla aslında aynı hemen hemen sadece pratik görmüştüm ben bunu

Anen

Aynen sürekli almak için pahalı zaten sadece dışarda sıcak su taşı toz mama taşı yerine at çantaya çık iyi oluyor
Evet ya sorma vala ben ilk zamanlarda çok fazla zorlanıyordum sıcak su istiyodum herkesten ondan sonra baktım olmuyor gittim termos aldım çok işime yaradı kavonoza da yanıma mama koyuyorum oh mis iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…