Mama sandalyesi hangisi

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar merhaba. Bebegimle ek gıdaya gectik. Kucakta yedirnek zor oluyor mama sadalyesi alacağız ama marka konusunda kararsız kaldım. Şuanda piyasada genelde satılan butcemize uygun joie multiply mı, chicco polly2 star mı? Kimizide yazmış bu buyuk kumaslilara gerek yok, ikea alın geçin diye. Ama bebegim daha 5.5 aylık. Ikea olan dik gelmez mi? Tecrübeli anneler fikir verebilir mi?

Merhabalar. Sitedeki ilk mesajım. 11 aylık bir oğlum var. Biz İKEA marka aldık, onu kullanıyoruz. Memnunuz. Bebeği desteklemek için modelin kendi yastığı ile beraber almıştık, ilk 1-2 ay yastıkla beraber kullanınca sorun olmadı. Şu an zaten yastığa ihtiyaç da kalmadı. Gönül rahatlığı ile öneririm.

Bencede ikea çok para vermeye gerek yok zaten çok fazla da kullanmıycak

çok para vermeyin ya, çok yer kaplıyolar hem büyük oldukları için , ucuz plastik olanlardan alın yeter

Marketlere geliyor onlardan uygun fiyata alın bence.Ben oyle yaptim sanırım 60 tiydi memnunum

Merhaba benim kızım 1.5 yaşında ikeadan almıştık biz de mama sandalyesini. Yukarıda bir arkadaşta belirtmiş ikeada mama sandalyesinin bebekler için yanları çevreleyen şişme minderi var ilk etapta onu kullandık sonra onu bıraktık. Bizim ilk düşüncemiz avm cafe vb her yerde ikea tarzı mama sandalyeleri olduğundan bebeğin evde alıştığı sandalyede dışarda da rahat oturur düşüncesiydi. Bir de öyle çok büyük olmadığından pikniğe ya da bir arkadaşımıza ya da tatile giderken söküp götürüyoruz :) bir de benim kızım çok uzun zamanlarda oturmuyor mama sandalyesine biraz kıpır kıpır :) ama kimi anneler uzun oturtuyor hatta kimi mama sandalyeleri yatıyor anneler yatırarakta kullanıyor kimi mama sandalyesinde tablet televizyon izletiyor yani biraz sizin nasıl kullanmak istediğinize de bağlı :)

Ben çok acilmayin derim . Cocugunuzun mama sandalyesinde yiyeceği kesin mi . Benim bebeğim 8. Aydan sonra asla oturmadı hala daha oturmuyor ne yaparsam yapayim en fazla 4 _5 dk . Zincir marketlere geliyor onlardan alın bence kullanmazsanız da çok bi zararinız olmaz en fazla 55-60 TL oluyor.

Ben de ilk çocuğumda aman düşer devrilir gibi yersiz korkularla büyük ve geniş olanlardan almıştım arasinda da demir vardı kapanmasını önleyen. Simdi 2. Cocugumda bin pişmanım en basit en küçük taşıması kolay olanlara bakin diyorum. 3. Ye hamileyim zincir marketlere gelenlerden bulduğum an 2 tane birden alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…