Bebek İkinci El Mama sandalyesi, yürütec, süt sağma makinesi, ana kucağı arıyorum uygun fiyata istanb

Markasina ve ozelligine bağlı fiyatı. Sizinkini gorebilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası benimkisi 2 / 3 ay kullanıldı en fazla eğer düşünürseniz konuşabiliriz ..

Uygun fiyats istanbuldan olursa daha iyi elden almak istiyorum

Bende de Lansinoh affinity çiftli elektrikli süt pompası var. 2-4 ancak kullandım.kutusunda ve herşeyi tamdır. Bursadayım. E bebek Mağazası'ndan 150 tl ye almıştım.Düşünürseniz görüşürüz.

Dusunmekteyim.
Diğer arkadaslarda olursa onlarida degerlendirmek isterim tşkler

bende ana kucağı olarakta kraft diadem var isterseniz özelden mail adresinizi atın ordan görüşelim ..

Lansinoh 75 tl / Kraft Anakucaklarıda 90 tl diye düşünüyorum teklifin varsa sunabilirsin .. resimleri kendim çektim hep pembe hem mavi var bende ..

$3.webp $1.webp $2.webp

Son düzenleme:
Pompayi degerlendircem diger tekliflerede acigim.
Ev tipi ana kucağı aramistim.bu urunden var bende

Teşekkürler arkadaşlar. Diğer tekliflerede açığım

KRAFT DONDY UZAKTAN KUMANDALI OTOMATİK SALLANAN BEŞİK VE MAMA SANDALYEM VAR PEMBE RENK SADECE BİR AY O DA GECELERİ KULLANDIM. 300 TL VEREBİLİRİM
TİTREŞİMLİ FİSHER PRİCE ANA KUCAĞIM VAR ÇOK KULLANIŞLI BEBEKKEN EN KOLAY UYUTABİLECEĞİN ARAÇ DİYEBİLİRİM 50 TL VEREBİLİRİM
AVENT SÜT SAĞMA MAKİNEM VAR HEM ELEKTRİKLİ HEM MANUEL KULLANABİLİYOSUNUZ SÜTÜM OLMAYINDA BİRKAÇ AY ANCA KULLANABİLDİM TÜM PARÇALARI EKSİKSİZ 100 TL VEREBİLİRİM
İSTANBUL BAŞAKŞEHİRDEYİM İLGİLENİRSEN kardelen.yaren@gmail.com

Eklentiler

• $fisher-price-anakucagi-comy-time-x.webp
    $fisher-price-anakucagi-comy-time-x.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $KRAFT-DONDY-5-BEsiK-MAMA-SANDALY_37829_1.webp
    $KRAFT-DONDY-5-BEsiK-MAMA-SANDALY_37829_1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $philips-avent-scf31260-elektrikli-tekli-z.webp
    $philips-avent-scf31260-elektrikli-tekli-z.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 113
Titreşimli fishet price beğendim ben anadolu yakasindayim keske bu tarafda olsaydiniz

Medela elektrikli- pilli sağma makinemi satıyorum. yedek filtresi, faturası ve diğer parçalarıyla birlikte. kargo benden olur, isterseniz 90 tl

Back
X