kızlar merhaba. bende size birşey danışmak istiyorum. kızımın yattığı hastanedeki yenidoğan servisinde kontrolümüz vardı bugun. düzeltilmiş 4.5 aylığız biz, kilomuz 6.500 ve özel doktorumuz bizi bir ay önce ek gıdaya geçirmişti. bugun yenidoğancılar çok yükleniler bize, işte ek gıdaya başladığımız için çocuk zayıf kalıomuş, düzeltilmiş 6 ay olmadan veremezsin. işte yeteri kadar kalori almıyor die baya bi yüklendiler. akşamda hem bunlar takıldı kafama hem aşımız da var diye doktorumuzdan randevu alıp gittik. o da öyle saçmalık mı olur diye söylendi onlara. hatta bu ay sebze çorbası tariflerini verdi başlayalım diye. işin özü şudur arkadaşlar sizce biz erken mi başladık ek gıdalar?
aaaaaaaaa bademcık hadı ya ...................duzeltılmıs altıncı ay benımkılerde duzeltılmıs yedıncı ayın ıçındeler ya...........demek yakınlar ...........nasıl pekı oturuyomu desteksız.....benımkı bı tanesı emeklıyoo ama desteklı oturuyolar hala beklıyorum ınşş oturacaklar
kızlar bende bol bol tarhana çorbası veriyorum içine az kıyma koyuyorum veya beyaz peynir ekliyorum bıldırcın yumurtasını yeni duydum araştırayım bakayım benim miniş hasta bu aralar üşütmüş ateşi var dualarınızı bekliyorum kızlar
cnm marketlerde satılıyor ben un tarhanası alıyorum acısız olanı 1 kaşık alıyorum iyice eziyorum suyla sonra 1 bardak suda pişiriyorum içinede 1 kaşık kıyma koyuyorum pişince kıymaları alıyorum benimki henüz yutamıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?