cnm benim 45 -50 dk haşlıyorsun orta boy havuç patatesi son 10 dk falan pirinç yada irmik ekliyorsun sonrada 1 çay k zeytinyağı aradan mesela 1 hafta geçince kabak 3-4 gün sonra maydanoz zamanla artırıyorsun sebzeleri mevsimine göre cnm mesela çorbayı yemekte zorlanıyorsa ben normal mamasını mesela 60 cc hazırlıyorum çorbaya ekliyorum toz olarak değil yani suyla mamayı hazırlayıp öle ekliyorum biberonla içiyorsa büyük delikli alıp mamaya katıp biberonlada verebilirsin
muallim mamaya karıştırıp verdiğini söylemiştin.onu biraz ayrıntılı tarif edermisin. mama olarak su+toz karıştırımını mı kullanıyorsun,sadece toz kısmını mı.. ne kadar çorba ne kadar mama..bi de çorbanıza soğan maydnz koymaya ne zaman başladınız?
cnm benim 45 -50 dk haşlıyorsun orta boy havuç patatesi son 10 dk falan pirinç yada irmik ekliyorsun sonrada 1 çay k zeytinyağı aradan mesela 1 hafta geçince kabak 3-4 gün sonra maydanoz zamanla artırıyorsun sebzeleri mevsimine göre cnm mesela çorbayı yemekte zorlanıyorsa ben normal mamasını mesela 60 cc hazırlıyorum çorbaya ekliyorum toz olarak değil yani suyla mamayı hazırlayıp öle ekliyorum biberonla içiyorsa büyük delikli alıp mamaya katıp biberonlada verebilirsin
cnm bende öğün olarak veriyorum ama sadece kahvaltısını tam bitiriyor napalım onada şükür cnm rendelemiyorum ben küçük parçalara ayırıp öle haşlıyorum sonra tel süzgeçten iyice geçiriyorum önceleri sıvı veriyordum bu aralar nerdeyse püre olacak kadar yoğunlaştırdım çorbayı her biberon için yok cnm eczanelerin bazılarında var hepsinde yok üzerinde özel kullanım için yazıyor ben bebedor aldım meyve suyu için ve çorba için olanları var ama delikleri baya büyük dikkat etmek gerek yani
ben cc olarak hiç ölçmedim 1 kase çorba yapıyorum eğer içmezse az mama ekliyorum cnm öğün olarak vermek gerekiyormuş ben bugün öğlen sebze çorbası verdim akşamada yayla çrba yapıcam bakalım muhallebisinin içine irmikli kaşık maması ekliyorum baya kilo aldırıyor o mama zayıf bebeklere uygun seninki kaç aylık yağmurlu
cnm ben kendim pirinç unundan muhallebi yapıyorum içine 2 kaşık devam maması bir kaşıkta irmikli ballı kaşık maması ekliyorum yok cnm ayrı ayrı satılıyor meyve suyu için olanını hemen buldum ben diğerini almanyadan teyzem getirdi cnm burda varmıdır hiç bilmiyorum yoksa bile kendin biberonun ucunu hafif açabilirsin benimki biberonla artık hiç içmiyor sadece geceleri uyurken verebiliyorum malesef
kızlar selam hıram yagmurlu bademcık ınşş bebekler ıyıdır bende corba yapıyprum aynı hıram gıbı haslıyorum ve artık kıyma koyuyorum her sebzeyı koyuyorum pırıncı koyuyorum ırmıgı ıse sonra eklıyorum blendırdan gecıyorum kavanoluyorum .........genelde corbayı sevımıyoalr bende kasık mamalrına ozellıle ırmıklı ballaıy a katıyorum azcık öle yıyolar kecı sutunu artık bım marketlerde satıyooo kay marka ...........ve tuym buyuk marketlerde var onunla mayalıuyoruömm hatta muhallebıyı yarı suyla onunla yapıyorum dr daha ıy olucagını dedı ınş saglıkla buyusunler ......cok ısthlı degıl benımkılerde ama saglık ols bazen yogurdu bebe busk ıle eıp verıyorum ve pekmez
bende o zaman keçi sütü alıp deneyim bakayım nolcak:))
zor olmazmı bademcik normalde bende çalışıyorum öğretmenim malum tatil okullar başlayınca heralde bende çok uğraşamam ama dadısı olucak ona sölerim hazırlar herşeyini inş evet cnm ballı irmkili mama baya kilo aldırıyor ben çok vermiyorum ama tahıllı herşey kilo yapıyor cnm mamasını gece 3 kez veriyorum uyurken gündüzde 1 kez kaşıkla mecbur veriyorum zaten kahvaltısınıda mamadan hazırlıyorum
oooo...burdaki herkes öğretmen muallim,hiram,bademcik...
bende hızla kilo alsın istiyorum ama doktorumuz hiç bahsetmedi ballı irmikli mamadan ,aşkolsun ona. ya bi de bana gece uyusun 6 saat hiç uyandırma dedi. uyurken almıyo zaten.gündüzde mamalrının biri uyku saatine denk gelince kalıyo 6 öğün.ne kadar yesede kilo almıyo.
benim sizden bi ricam olacak örtmen arkadaşlar. bana örnek bi mönü yazarmısınız,neyi ne zaman veriyim hiç bilemiyorum. bizim bakıcı benden acemi.gün bitiyo bakıyorum ya çorba kalmış,ya yoğurt,ya muhallebi,ya meyve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?