Mango

BenNazKsK

Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
3.943
9
316
İzmir
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

çok güzeller..:lepi:

en çok tuttuğum markalardan biri..gerçekten çok şık, zarif ve tarz ciciler mevcutkaydirigubbakcemile5

Mangonun ürünleri çok kalitelii.. kaç senedir kullandığım mont hala sapasağlam..

modeller çok şık ama taşıyanın bacakları biraz daha toplu olsaymış daha güzel taşırmış,çöp gibi yaa..

bnde mangonu delisiyim ama eskisi gibi indirim olmuo daha dogrusu olan indirimlerdede eskisi gibi gusel mallar olmuo sezon başinda indirime girsin kesin alcam diom ama indirimde bulki alasın

mangonun bu sezon ki renk seçimlerini görmelisiniz. nasıl güzel renkler seçmişler anlatamam, ayakkabı ve çanta kombinlerine bayıldım, yeşil mavi fuşya gibi çok hoş detaylarla çalışmışlar. trençkotları da yine ilgimi çektiler. diğer sezonların aksine beğenecek daha çok şey buldum bu sefer ne hikmetse!

Baştan 4. elbise bende var hatta bugün ne giydine eklemiştim 13 yetaleye almıştım mangodan :icecream:

ewt ttalim haklisinn rekler bi harika şeker gibiler renklerikaydirigubbakcemile3

bıraksalar 24 saat içindeyim wala bayılırım
ama kalitesni çok bozdu
eskiden bu kdr dandk değildi
ama kreasyonları güsel tabi ki
wazgeçemem alırım

'Mango olmasa napardık 'arkadaşlarla çok sık kullandığımız bi cümle Dolabımın yarısından çoğu mango ve de gayet uygun fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…