• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mangodan 8-15 gün teslim süreli alışveriş yapanlar...

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
Merhaba
Mango online dan ilk kez 8-15 gün teslim süreli alışveriş yaptım.23 ocakta toplamda 400tl lik kaban,kazak vs kışlık ürünler aldım.Sipariş sayfamda hala hazırlanıyor yazıyor.İnternetteki şikayetleri okuyunca moralim çok bozuldu,ürünleri bu kış giyemeyeceğim galiba:).Aranızda bu günlerde alışveriş yapan varsa ne zaman teslim aldınız kızlar?

Ben yazın sonunda mont ve kazak almıştım bu şekilde bir haftada geldi bir sıkıntı olmadı sadece ayrı ayrı geldi.mağazalardan temin edildiği için ürünler sanırım ondan kaynaklı bir durumdu.ama bir sorun yaşamadım

Bende yaptim 8 -15 is gunu diyordu. 20-25 gune anca geliyor.

Merhaba
Mango online dan ilk kez 8-15 gün teslim süreli alışveriş yaptım.23 ocakta toplamda 400tl lik kaban,kazak vs kışlık ürünler aldım.Sipariş sayfamda hala hazırlanıyor yazıyor.İnternetteki şikayetleri okuyunca moralim çok bozuldu,ürünleri bu kış giyemeyeceğim galiba:).Aranızda bu günlerde alışveriş yapan varsa ne zaman teslim aldınız kızlar?

Merhaba ben de aynı şekilde 3 gün önce alışveriş yaptım herkes şikayet etmiş benimki hala hazırlanıyor modunda sizin ürünler geldi mi

Back
X