- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Burda sahipleniyor, koruyor yazanlara da saskinim, adamin ille benim dedigimi yapacaksin demesi, meslek gibi sahsi bir meseleye bile karismasi korkunc. Fikirlerinize deger verilmemesine, kendi hayatinizda meslek seciminizde kariyer seciminizde bile soz hakkinizin olmamasina, adam yerine konmamaya amma merakliymissiniz arkadas!
Adamın evinde kalmaya mecbur olduğunu bilmiyordum sizin yazınızı okuyana kadar , belki onlarda benim gibidirler :)Burda sahipleniyor, koruyor yazanlara da saskinim, adamin ille benim dedigimi yapacaksin demesi, meslek gibi sahsi bir meseleye bile karismasi korkunc. Fikirlerinize deger verilmemesine, kendi hayatinizda meslek seciminizde kariyer seciminizde bile soz hakkinizin olmamasina, adam yerine konmamaya amma merakliymissiniz arkadas!
Konunun bilmediğimiz yönleri var belki de, ben tam okumadım eski mesajları da. Babacan, sahiplenici bir insan gibi geldi bana. Belki de babası ile olan konular nedeniyle kendisini Baba yerine koymaya çalıştı. Bütün babalar gibi, bu işte gelecek yok, saçmalama.. gibi yönlendirmeler yapıyor olabilir diye düşündüm. Ancak sizin sanırım daha çok bilginiz var konunun iç yüzüyle ilgili, o zaman bir şey diyemem. Bize çok şaşırmanıza gerek yok yani
Adamın evinde kalmaya mecbur olduğunu bilmiyordum sizin yazınızı okuyana kadar , belki onlarda benim gibidirler :)
O halde Is değişir tabii ki ..
Inanin hiçbir bilgim yok :)Valla ben evinde kalmaya mecbur olduğunu bildiğim için yazdım. Şuanda başka bir seçeneği yoksa bir yandan adamın planlarının her an değişebileceğini bilip ona göre kendi geleceğini sağlama almaya çalışacak bir yandan adamın hayallerine 'tamam canım' 'bakarız tatlım' çekecek onu anında etkilemeyecek farazi konular üzerine tartışma çıkarmayacak. Belli bir yaşın üzerinde olup ilişkiyi bu kadar hızlı ciddileştiren ve yaşça genç kızlarla birlikte olmayı tercih eden bir adamın da aşağı yukarı böyle davranmasını ilişkiden beklentisinin baba rolü oynamak olmasını beklerim ben. Ayrıca bir manipülasyon çabası içinde olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Daha çok sizinle bir gelecek düşünüyor ve sizin de ona inanmanızı sağlamaya çalışıyor gibi. Aşırı korumacı biri olabilir, huyudur. Ama ortada manipülasyon görmedim. Tavrınızı takının, ben dünkü çocuk değilim, senin bebek bakıcılığına da ihtiyacım yok. Baba değil eş arıyorum deyin, eğer kendisini değiştirirse ne ala.
Yani o tip iliskiler de bana saglikli gelmiyor. Iliski demek denklik demek, evlilikte taraflarin adi es, baba-kiz degil mesela:)
Insanin kendine denk gormedigi, kardesi/kizi gibi gordugu veya babasi gibi gordugu biriyle olmasi cok sagliksiz. Bu tip iliskilerde baba olan taraf tabi ki cocuk olan tarafi cocuk olarak gordugu icin kendi fikirlerini dayatir, cocuk olan taraf da diger tarafi yuce varlik/baba olarak gordugu icin fikirlerini kendinden ustun olarak benimser. Soyler misiniz, bu iliskideki erkek kukla oynaticisi, kadin da kisiligini benligini kaybetmis olan taraf olmuyor mu? Baban/abin gibi gordugun biriyle yataga girmek dusuncesi zaten ayrica garip...buraya hic girmiyorum.
Konu sahibesi acikca adami baba/abi gibi gormuyor ki bu konuyu acmis. Bu "babacan yonlendirme"den belli ki rahatsiz. Rahatsiz da olsun zaten.
Ay sugar daddy ye çok güldümCanım benim, kısa süredir tanıştığı kıza evini açan, sorunlarını duyunca 'ay canım' modunda daha bir sahiplenici hale gelen erkekler, elbette hızlı bağlanan hızlı gelecek planlarına giren türden olur. Eşyanın tabiatı bu. Bu gelecek planlarını gerçekleştirebileceği anlamına gelmez tabi o ayrı konu. Ama sen bu hayalleri, gelecek planlarını çok ciddiye almadığın bunlara göre hareket etmediğin sürece ne zararı var kendi kendine hayal kursun işte.
Ya da 'sana şunları şöyle yapmalısın dur şunu yapmana yardım edeyim aman da aman yemekte mi bilirmiş' filan çekmesinin ne zararı var sen kendini bildiğin ve kendi işlerini kendi bildiğin gibi yaptığın sürece.Bu söylediğimi yanlış anlama lütfen aranızda para ilişkisi geçmediğini biliyorum o açıdan söylemiyorum ama sugar baby/sugar daddy tarzı bir ilişki dinamiği seviyor demek ki adam.
Aramızda 10 yaş var ama beni çocuk gibi görse ilişki yaşarken de bi suçluluk duyardı bence. Sanırım özgüvenimi zedelemeye çalışıyor. Kendisi ordu mensubu ve mesleği gereği de çok kontrolcü bi insan dediğiniz gibi. Böyle çocukmuşum gibi davrandığında ne var ya niye yapamayacakmışım dediğimde yok yani sen zorlanma diye diyorum diyoMerak ettim aranizda kac yas var?Bu kisi sizi cocuk gibi mi goruyor yoksa ozguveninizi mi zedelemeye calisiyor?Bunu bilincli olarak ta yapiyor olabilir yada kontrolcu bir yapisi oldugundanmi?
Bahsettiginiz kisiyi tanimadagim icin bilemedim.
Fakat hoslanmadiginiz tavirlarla karsilastiginizda bunu ona soyleyin.Susarak halledemezsiniz.
Evet benim düşüncelerimi normalde önemsiyor bi şey alacağımız yapacağımız zaman fikrimi soruyor ama geleceğime ilişkin kendi kafasında bi tablo çizmiş sürekli onu anlatıyor banaTam da dedigin gibi, manipulasyon yonlendirme ne dersen de.
Burda ah canim sahipleniyor, gelecek plani yapiyor vb yazmsilar, kanim dondu cunku alakasi yok.
Anahtar burda:
4-sürekli benim geleceğimle ilgili plan yapıyor. Okulu bitirdiğin zaman sınava hazırlanırsın şöyle yaparsın böyle yaparsın diye. Yok ben öyle yapmıcam şöyle yapıcam diyorum ya saçmalama öyle iş mi olur falan diyo
Sen kendin karar vermek istiyorsun ama adam senin yerine coktan secim yapmis, sana dayatiyor ustelik. Senin fikirlerine zaten saygi duymuyor, senin fikirlerin olmasina bile karsi kendi dedigini dayatiyor.
Daha da kotusu ona mecbur oldugunu biliyor. Madem onun ekmegini yiyor, evinde kaliyorsun dediklerini yapmaya da mecbursun yoksa sokakta kalirsin. Dur dusun bakalim, muhtac olmasan bu adam benim dedigiimi yapacaksin yok daha neler diyecek hakki kendinde bulabilir miydi?
Sana 32984373447 kez yazdim. Mecbur oldugunu, gidecek yerin olmadigini kaniksadigi an sen ezilen konumuna duseceksin diye. Bir tarafin diger tarafin eline baktigi iliskide esitlik olmaz.
Sna yine yazdim, yine yaziyorum git o begenmedigin ailenin evine don. Dovsunler, sovsunler elin adamina agiz egmekten iyidir.
Doğumgünümde aradı ama ben açmadım kendisi de tekrar aramadı zatenKonu sahibesi ailen arayip sormuyor mu? Annen aradi mi?
Ya adamın kendi mesleği de oldukça prestijli bi meslek maaşı vs de iyi ama benim okuduğum bölüm hep onun hayaliymiş aslında zaten benim okuduğum bölümü o da bitirmiş ama istifa edemediği için mevcut mesleğine devam ediyor belki bu yüzdendirInanin hiçbir bilgim yok :)
Ne adamın yaşça büyük olduğundan ne de evinde kalmaya mecbur oldugundan.
Nedense gözümde aşık , sevgilisinin dizinin dibinden ayrılmayan saf bi genç canlandı gözümde çocuk bile düşünüyo ne diyim :))
Ama yaşça büyükse ve gerçekten de bu kız ona muhtacsa ve gideceği yeri yoksa gerçekten işler değişir.
Sanırım geleceği parlak bi bölümde okuyo adam şimdiden onun parasının derdinde , çakal gibi amiyane tabirle..
En kötü aile bile böyle adamlardan iyi bence..
Aile ne kadar zarar verebilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?