Manipülatif eş ile hayatım mahfoldu bana bir yol gösterin lütfen kızlar

Konu sahibi benim anlamadığım şey siz hala bu ruh hastasını seviyor musunuz? Sevmiyorsanız sizi bu kadar etkilemesine izin vermeyin.

Örnek vermişsiniz oradan gideyim. Yumurta sarısını beğenmedi hakaretler etmeye başladı. Suratına sırıtarak bakıp “senin saçma sapan fikirlerin bir tarafımda bile değil. İstersen bir dahaki yumurtayı kendin kır, istersen aç kal” deyin. Sakin sakin ama tam tersi siz ona sinir krizi geçirtecek derecede alttan alta hakaret edin.

Bunu yapamam çünkü beni boşar, kızımı yine alır diye korkuyorum derseniz hiç sallamayın. Yani kendi konuşsun konuşsun dursun. Size aptal, gerizekalı gibi hakaretler mi etti yüzünüzde hafif tebessüm hiç duymayın. Kızınızla ilgilenin, iiinizi yapın, kitabınızı okuyun. Onu tamamen gerçek hayatta engelleyin yani. Çok acil avukat parası biriktirin. Bu hakaretleri kaydedin. Psikolojik şiddetini kaydedin. Bunu başkalarının yanında yapıyorsa şahit ayarlayın. En ufak fiziksel şiddette hemen rapor alın. Onun suçlu taraf olduğunu belgeleyin boşanın. Kızınıza sorarlar kimle kalmak istiyorsun diye merak etmeyin.

Allah sabır vermesin
Kurtul hayatı zehir etme kendine Allah aşkına ya.
Sana zaten vereceği kadar zarar vermiş emin ol ilerleyen zamanlarda sıra kızına gelecek.
Hukuk var adalet var bir nizamı var herseyin tehtidlerinden korkup seni sindirmesine izin verme.

ruh sağlığınız için o evlilikten kurtulmanız gerekiyor,eşinizle hatta birlikte almayı deneyin belki bir ihtimal kabul eder

Onun sevgisi yerin dibine batsın kendisi de batar inşallah. Siz muhattap olmayın. Ve aynısını sizde ona yapın yerin dibine sokun her seferinde belki kit beyni anlar bunu. Adam bariz değer vermiyor.

Off valla su interneti azcik link tiklamak disindada kullanin ya.İlkokul cocugunu hangi hakim babaya veriyor yahu?

Off valla su interneti azcik link tiklamak disindada kullanin ya.İlkokul cocugunu hangi hakim babaya veriyor yahu?
Öyle mi? Kundaktaki bebeğin verildiğini bilirim(annede ciddi bir sorun olmanasina rağmen) Ilkokuldaki cocuklardan da verilen bi suru kisi var. Evet anneye de verilebilir... ama babayada verilebilir. Oyle bi kesinlik yok. Demek istediğim o şüphenin tedirginliğiydi. Link tıklamak icin insterneti kullanmiyoruz yani hanimefendi.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Insallah dedginiz gibi olur

Anne kusurluysa,velayeti babaya veriyorsa verilir.Oncelik annededir.

O kadar çok haksizliklar yapildi ki tek haberlerde gördüğým degil akraba cevremde de... artik güven kalmiyor. Emin olamiyorsun. O kararsizlik ne yapicağına emin olamama insani yiyip bitiriyor. Ancak yasayan bilir. Rabbim yasatmasin kimseye. Ama Allah sabir versin demek her bakimdan en doğrusu. Insallah yolumuz aydinlikla acilir ne diyelim. Cvp icin tesekkurler

Anne kusurluysa,velayeti babaya veriyorsa verilir.Oncelik annededir.
Ufak bir örnek vereyim. Kuzenim 2 yasinda kızı babasina verildi. Kuzenimin bir kusuru yoktu. Baba aldi. Cocugu bile göstermedi uzun süre anneye. Eşi benim eşime o kadar cok benziyor ki. Defalarca sikayetci oldu zorla aldilar anneye gosterdiler. Ama asla velayeti alamadi. Ta ki 11 yasindayken kendi cocuk istediğini ısrarla soyleyince anneye verildi ama yillarca onun ne cektiğini ben gördüm. Bazen bazi seyler uzaktan göründüğü gibi olmuyor. Bosanmayi bende bilirdim buraya insan bi çare belki yasayan bisey denedi bi bilgisi vardir die insan yaziyor emin olun bosanma zaten aklimizin hep icinde... Güven yok sadece güven

İnanın çıkmazdaydım....şu yazdığınız bana umut oldu resmen...çalışıyorum ben işim var şükür şerefisizi çekecek değilim ama gelin görün ki oğlum okula başladı babasına (doğru dürüst ilgilenmemesine rağmen) düşkün..kötü etkilenmesin düzeni bozulmasın istiyorum...Tam bir narsiste dönüştü eşim..çekilecek gibi değil artık hayatımı yaşamak zorundayım tabi yakamı bırakırsa para pul konularını gündeme getirmezse..arkadaşınızın yöntemini deneyeceğim...çıkış olmazsa maalesef ayrılacağım..maalesef diyorum çünkü kimse ayrılmak için evlenmez..gerçi benim boşanmak için birden fazla sebebim var ama bırakayım bakalım pisliği kendiyle 2 aydır doğru dürüst konuşmuyorum o da geri adım atmıyor.ama bana karışmasa ben huzurluyum beni dürtüyor ..velhasıl sorun büyük bakalım ne olacak...

Boşanamıyorsanız adamla diyalogu minimuma indirin, pek umursamayın, yine de laf dokundurursa karşılığını verin. Zaten böyle biriyle normal bir karı koca ilişkisi yaşanmaz. Sizin soğuduğunuzu anlarsa belki kendine biraz çeki düzen verir.

Çocuk konusunun zayif noktaniz olduğunu anlarsa evet almaya çalışabilir. Ama aa iyi ben de kizlarla tatillere çıkarım fln gibi bir tepkiyle karsilasirsa almak isteyeceğini pek sanmam..

11 yıldır sizi mutlu etmeyen aşağılayan hakir gören bir adam. zaten sohbet yok odalar ayrı. boşanmayı istemiyorsunuz çünkü isteseydiniz zaten ilk zamanlar boşanırdınız bu kadar yıl katlanmazdınız. eğer hala adamı seviyorsanız onda narsist kişilik bozukluğu olduğu gibi sizde de borderline kişilik bozukluğu olabilir. ben uzman değilim amacım asla sizi incitmek değil.söylediklerim yanlış bile olabilir sadece çok uzun yıllar aşağılanmaya dayanan evlilik sürdüren kadınların bağımlı borderline tip kadın tipi olduğunu okumuştum. çünkü güvenli bağlanan bir kadın kendisine hakaret edilir edilmez sınır çizer ve nişan atar ya da boşanırmış. defalarca şans veren psikolojik ve fiziksel şiddeti affeden kadınlarda da zaman içinde kişilik bozulmaya başlıyormuş. çünkü evde ruh hastası sürekli delirten bir adamla yaşamak kolay değil. boşanın boşanmayın diyemem sadece uzmana gidiyorsanız ben neden sınır çizemiyorum sorusunu sorun.çünkü bu kişiden boşansanız bile sınır sorunu olduğu sürece diğer ilişkilerinizde de yine narsist partner çekebilirsiniz.borderline ile narsist birbirini mıktanıs gibi çekerlermiş. biri sürekli aşağılar diğeri sürekli affedermiş. umarım güçlenirsiniz ve hastalıklı bir adamdan kurtulursunuz.sevgiler.

Ayrılmayacaksanız görmezden gelin. Bu görmezden gelme kabullenme anlamında değil. O yokmuş gibi sanki bir hayröetmiş gibi hissettrin . İletişime geçmeyin. Önüne yemeğini suyunu koyun kalkın kendi hayatınızı yaşayın o da sadece eve gelip giden biri olarak kalsın. Erkeklere Hiç olmaktan daha ağır gelen hiçbir şey görnedim

Hayir kizinizi falan alamaz. Akilli davranacaksiniz, alip kacirmasina firsat vermeyeceksiniz, yasal yolla zaten alamaz. Bosanmaktan baska careniz yok. Bu adam sizi sevmiyor

7 yaşının üstündeki çocuklara hakim kiminle yaşamak istedğini soruyordu eskiden. Kaldırılmadıysa bu uygulama hala vardır. Kızınız kiminle isterse onunla yaşar. Bence eşinizin onayını beklemeyin boşanmak için. Açın davanızı. Adam zaten öyle de manyak böyle de manyak. Naparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…