- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.202
- 158
- 39
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
-
ruh sağlığınız için o evlilikten kurtulmanız gerekiyor,eşinizle hatta birlikte almayı deneyin belki bir ihtimal kabul ederHerkese merhaba kızlar. Nereden başlasam bilmiyorum. 11 yıllık evliyim. Genel olarak eşim asla hatasını kabul etmeyen zeytinyaģı gibi üste çıkmaya çalışan biri olmuştur ama artik manipülatif laflarindan ve hakaretlerinden bezdim. Iyice çıkmaza girdim. Günlük rutin konuşmalarda bile aniden bana laf sokup kışkırtır ben "neden bunu dedin durduk yere" diye tepki verince de "delisin manyaksın" tarzı ağır laflarla gülerek karsilik verir. Ben orda sinirden kıpkırmızı olurum bazi saglik sorunlarim var (hepsi stresle cikti) onlar coşar ve bu seferde kendi sebep olduğu saglik sorunlarimla dalga gecer pis pis sırıtarak. Ama sorsan seviyorum derPsikolojik şiddet görmekten çok yoruldum. Ayrilmayi cok teklif ettim ama kızımı almakla tehfit ediyor ve her seferinde bi sekilde konuyu kapatmaya calisiyordu. Artik boğuluyorum. Yok mu bunu yola getirmenin bir yolu? Yaşayanlar varsa neler yaptı? Medenice rutin şeyler konuşamadiğim adamla medenice ayrilamayacagim ve bundan evladim daha cok zarar göreceği icin son care bi fikir almaya geldim. Cevaplarinizi bekliyorum Okuduğunuz için tesekkur ederim
Onun sevgisi yerin dibine batsın kendisi de batar inşallah. Siz muhattap olmayın. Ve aynısını sizde ona yapın yerin dibine sokun her seferinde belki kit beyni anlar bunu. Adam bariz değer vermiyor.Herkese merhaba kızlar. Nereden başlasam bilmiyorum. 11 yıllık evliyim. Genel olarak eşim asla hatasını kabul etmeyen zeytinyaģı gibi üste çıkmaya çalışan biri olmuştur ama artik manipülatif laflarindan ve hakaretlerinden bezdim. Iyice çıkmaza girdim. Günlük rutin konuşmalarda bile aniden bana laf sokup kışkırtır ben "neden bunu dedin durduk yere" diye tepki verince de "delisin manyaksın" tarzı ağır laflarla gülerek karsilik verir. Ben orda sinirden kıpkırmızı olurum bazi saglik sorunlarim var (hepsi stresle cikti) onlar coşar ve bu seferde kendi sebep olduğu saglik sorunlarimla dalga gecer pis pis sırıtarak. Ama sorsan seviyorum derPsikolojik şiddet görmekten çok yoruldum. Ayrilmayi cok teklif ettim ama kızımı almakla tehfit ediyor ve her seferinde bi sekilde konuyu kapatmaya calisiyordu. Artik boğuluyorum. Yok mu bunu yola getirmenin bir yolu? Yaşayanlar varsa neler yaptı? Medenice rutin şeyler konuşamadiğim adamla medenice ayrilamayacagim ve bundan evladim daha cok zarar göreceği icin son care bi fikir almaya geldim. Cevaplarinizi bekliyorum Okuduğunuz için tesekkur ederim
Off valla su interneti azcik link tiklamak disindada kullanin ya.İlkokul cocugunu hangi hakim babaya veriyor yahu?Kızımın bana ihtiyaci olduğu icin bosanamiyorum zaten. O cok zengin biri ama ben degilim. Sirf bana inat alir ve ailesine hizmetci yapar. Kizim küçük ilkokulda cok narin ve bana cok bağlı buna dayanamazBende onsuz yasayamam
Öyle mi? Kundaktaki bebeğin verildiğini bilirim(annede ciddi bir sorun olmanasina rağmen) Ilkokuldaki cocuklardan da verilen bi suru kisi var. Evet anneye de verilebilir... ama babayada verilebilir. Oyle bi kesinlik yok. Demek istediğim o şüphenin tedirginliğiydi. Link tıklamak icin insterneti kullanmiyoruz yani hanimefendi.Off valla su interneti azcik link tiklamak disindada kullanin ya.İlkokul cocugunu hangi hakim babaya veriyor yahu?
Evet artik kararim buSiz de onu manüple edin görmezden gelin hafife alın
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Insallah dedginiz gibi olurKonu sahibi benim anlamadığım şey siz hala bu ruh hastasını seviyor musunuz? Sevmiyorsanız sizi bu kadar etkilemesine izin vermeyin.
Örnek vermişsiniz oradan gideyim. Yumurta sarısını beğenmedi hakaretler etmeye başladı. Suratına sırıtarak bakıp “senin saçma sapan fikirlerin bir tarafımda bile değil. İstersen bir dahaki yumurtayı kendin kır, istersen aç kal” deyin. Sakin sakin ama tam tersi siz ona sinir krizi geçirtecek derecede alttan alta hakaret edin.
Bunu yapamam çünkü beni boşar, kızımı yine alır diye korkuyorum derseniz hiç sallamayın. Yani kendi konuşsun konuşsun dursun. Size aptal, gerizekalı gibi hakaretler mi etti yüzünüzde hafif tebessüm hiç duymayın. Kızınızla ilgilenin, iiinizi yapın, kitabınızı okuyun. Onu tamamen gerçek hayatta engelleyin yani. Çok acil avukat parası biriktirin. Bu hakaretleri kaydedin. Psikolojik şiddetini kaydedin. Bunu başkalarının yanında yapıyorsa şahit ayarlayın. En ufak fiziksel şiddette hemen rapor alın. Onun suçlu taraf olduğunu belgeleyin boşanın. Kızınıza sorarlar kimle kalmak istiyorsun diye merak etmeyin.
Anne kusurluysa,velayeti babaya veriyorsa verilir.Oncelik annededir.Öyle mi? Kundaktaki bebeğin verildiğini bilirim(annede ciddi bir sorun olmanasina rağmen) Ilkokuldaki cocuklardan da verilen bi suru kisi var. Evet anneye de verilebilir... ama babayada verilebilir. Oyle bi kesinlik yok. Demek istediğim o şüphenin tedirginliğiydi. Link tıklamak icin insterneti kullanmiyoruz yani hanimefendi.
O kadar çok haksizliklar yapildi ki tek haberlerde gördüğým degil akraba cevremde de... artik güven kalmiyor. Emin olamiyorsun. O kararsizlik ne yapicağına emin olamama insani yiyip bitiriyor. Ancak yasayan bilir. Rabbim yasatmasin kimseye. Ama Allah sabir versin demek her bakimdan en doğrusu. Insallah yolumuz aydinlikla acilir ne diyelim. Cvp icin tesekkurlerAllah sabır vermesin
Kurtul hayatı zehir etme kendine Allah aşkına ya.
Sana zaten vereceği kadar zarar vermiş emin ol ilerleyen zamanlarda sıra kızına gelecek.
Hukuk var adalet var bir nizamı var herseyin tehtidlerinden korkup seni sindirmesine izin verme.
Ufak bir örnek vereyim. Kuzenim 2 yasinda kızı babasina verildi. Kuzenimin bir kusuru yoktu. Baba aldi. Cocugu bile göstermedi uzun süre anneye. Eşi benim eşime o kadar cok benziyor ki. Defalarca sikayetci oldu zorla aldilar anneye gosterdiler. Ama asla velayeti alamadi. Ta ki 11 yasindayken kendi cocuk istediğini ısrarla soyleyince anneye verildi ama yillarca onun ne cektiğini ben gördüm. Bazen bazi seyler uzaktan göründüğü gibi olmuyor. Bosanmayi bende bilirdim buraya insan bi çare belki yasayan bisey denedi bi bilgisi vardir die insan yaziyor emin olun bosanma zaten aklimizin hep icinde... Güven yok sadece güvenAnne kusurluysa,velayeti babaya veriyorsa verilir.Oncelik annededir.
İnanın çıkmazdaydım....şu yazdığınız bana umut oldu resmen...çalışıyorum ben işim var şükür şerefisizi çekecek değilim ama gelin görün ki oğlum okula başladı babasına (doğru dürüst ilgilenmemesine rağmen) düşkün..kötü etkilenmesin düzeni bozulmasın istiyorum...Tam bir narsiste dönüştü eşim..çekilecek gibi değil artık hayatımı yaşamak zorundayım tabi yakamı bırakırsa para pul konularını gündeme getirmezse..arkadaşınızın yöntemini deneyeceğim...çıkış olmazsa maalesef ayrılacağım..maalesef diyorum çünkü kimse ayrılmak için evlenmez..gerçi benim boşanmak için birden fazla sebebim var ama bırakayım bakalım pisliği kendiyle 2 aydır doğru dürüst konuşmuyorum o da geri adım atmıyor.ama bana karışmasa ben huzurluyum beni dürtüyor ..velhasıl sorun büyük bakalım ne olacak...Benim tanidigim bi kadin 10 yil kus yasadi esiyle cocuklarinin egitimi hayati etkilenmesin diye. Asla hanimlik yapmam dedi bosanmak istiyorsa da vericek nafakayi kendi bilir dedi adam bosanmadi. Kadin da kurdu kendi odasini bakti cocuklarina. Ne dirdiri ne baskisi hicbiseyi kalmadi adamin cocuklar buyudu kadinda ayrildi adamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?