Manipülatif eş ile hayatım mahfoldu bana bir yol gösterin lütfen kızlar

Renkliruyalar88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
300
123
53
Herkese merhaba kızlar. Nereden başlasam bilmiyorum. 11 yıllık evliyim. Genel olarak eşim asla hatasını kabul etmeyen zeytinyaģı gibi üste çıkmaya çalışan biri olmuştur ama artik manipülatif laflarindan ve hakaretlerinden bezdim. Iyice çıkmaza girdim. Günlük rutin konuşmalarda bile aniden bana laf sokup kışkırtır ben "neden bunu dedin durduk yere" diye tepki verince de "delisin manyaksın" tarzı ağır laflarla gülerek karsilik verir. Ben orda sinirden kıpkırmızı olurum bazi saglik sorunlarim var (hepsi stresle cikti) onlar coşar ve bu seferde kendi sebep olduğu saglik sorunlarimla dalga gecer pis pis sırıtarak. Ama sorsan seviyorum der Psikolojik şiddet görmekten çok yoruldum. Ayrilmayi cok teklif ettim ama kızımı almakla tehfit ediyor ve her seferinde bi sekilde konuyu kapatmaya calisiyordu. Artik boğuluyorum. Yok mu bunu yola getirmenin bir yolu? Yaşayanlar varsa neler yaptı? Medenice rutin şeyler konuşamadiğim adamla medenice ayrilamayacagim ve bundan evladim daha cok zarar göreceği icin son care bi fikir almaya geldim. Cevaplarinizi bekliyorum Okuduğunuz için tesekkur ederim

Keşke böyle birsey deyip beni daha çok yaralamasaydiniz. Zaten caresizlikten bir ümit akil almaya gelmistim. Allah kimseyi çaresiz birakmasin yaşayan bilir
Bu adamdan olmazı daha iyi anlatmak size durumun ne kadar kötü olduğunu kavratmak istedim
Kusura bakmayın
Annesiniz kızınızın size ihtiyacı var

Bu adamdan olmazı daha iyi anlatmak size durumun ne kadar kötü olduğunu kavratmak istedim
Kusura bakmayın
Annesiniz kızınızım size ihtiyacı var
Kızımın bana ihtiyaci olduğu icin bosanamiyorum zaten. O cok zengin biri ama ben degilim. Sirf bana inat alir ve ailesine hizmetci yapar. Kizim küçük ilkokulda cok narin ve bana cok bağlı buna dayanamaz Bende onsuz yasayamam

Eskiden burada bazı üyelerin mesajlarında okuduğum bir şey vardı: "bir sinir krizine bakar!"
Kızınızın evde olmadığı bir böyle bir şey yaptığı anda "niye yaptın?", "niye söyledin" vs demek yerine olay çıkarın. Bağırın, çağırın, olayı geçiştirmesine imkan vermeyecek derecede büyütün. Belki gözü korkar da bir daha yapmaya kalktığında çekinir. Kendine biraz çeki düzen verir.
Biraz uç bir tavsiye olacak ama boşanma dışında aklıma gelen çözüm bu.
Ha, bana kalırsa en temizi boşanma, orası ayrı.

Evet anliyorum. Tesekkur ederim

Bahane bence
İyi bir hayat standardını mutsuz bir evliliğe yeğliyorsunuz
Bunu yapıyorsanız vala yanılıyorsunuz
Evladınızı sizden alamaz

Bu profildeki bir adam değişmez

Yapılacak tek şey var. Kışkırtmaların hiçbirine tepki vermemek. Siz tepki vermedikçe o daha fazlasını yapacak. Çünkü size yapmaya çalıştığına kendisine maruz kalacak. Zor ama yapmalısınız. Yoksa sağlığınızdan olmaya devam edersiniz.

:) Aslında kışkırtmaya çalıştığında gülerek onun damarına basmanız lazım ama sinirlenmeden

Onu denemistim ama içten içe sessiz kalmak beni cok etkilemisti. Yine denerim tesekkur ederim

4 avukat mı? Ya kadın aldatıyor kocasını, maaşı yok ev hanımı yine de kocasına vermiyorlar yok öyle bir şey. Siz kayıt edin adamı.

Bu adamı ben adam yerine koymam ki bir dünya milyon tane video var en iyisi m Akgül kanalı var YouTubeda açın baştan sona tüm videolarını izleyin. Duygusallıktan uzaklaşmak en iyisi. İyi çok dişli avukat bulun. Taktiksel yaklaşın

Böyle adamlara ölü taklidi yapacaksın ne yaparsa yapsın hiç tepki vermeyin. Zaten saçma sapan biri belliki

Çocuğunuz hala küçük. Annenin spesifik kötü bir durumu yoksa çocuk anneye verilir istediği takdirde. Sırf çok zengin diye babaya verildiğini hiç duymadım.

Zaten genel olarak erkekler boşanma aşamasında çocuklarla tehdit ediyorlar ama boşanınca çocuklarını temelli almak isteyen nadir. Çevreden ve forumda hep böyle gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…