Manipülatif eş ile hayatım mahfoldu bana bir yol gösterin lütfen kızlar

Taktiksel yaklasim olarak ne önerirsiniz bu söylediğiniz videolar onunla mi ilgili?

Onu denemistim ama içten içe sessiz kalmak beni cok etkilemisti. Yine denerim tesekkur ederim
İmkanınız varsa destek alın bu süreçte. Çocuk hassas bir konu o yüzden boşanma imkanınız yoksa etkilenmeden kendinizi korumanın bir yolunu bulmalısınız.

Maalesef ters örnekleri çok olduğu icin durmustum. Ama arastiricam tesekkur ederim

Bu profildeki bir adam değişmez

Katılıyorum ama şimdiye kadar ciddi bir tepki almamışsa yine de biraz gözünün korkması ihtimali var.
Dediğim gibi en temizi boşanma. Ama boşanmayacaksa kuzu kuzu adamın dediklerini dinleyip hasta olmaksa ortalığı ayağa kaldırmak daha iyi bir seçenek gibi.
Tabi bu sefer karşısındakinin agresifleşmesi ihtimali de var. Konu sahibinin durumu değerlendirip ona göre hareket etmesi gerekir. Ancak şunu gördüm ki bu tarz insanların karşısında ne kadar susarsanız o kadar çirkefleşiyorlar. Bunu düşünerek bir seçenek olarak sundum zaten.

Hayir benim akrabalarimdı. Diger ikisi yabanciydi baska sehirdendi hatta tanidik olmasin diye cunku kucuk bi yerde yasiyoruz
Boşanmayı düşünüyorsanız iyi bir avukat tutun, 7 yaşındaki ilkokul çağında çocuğa en iyi şekilde bakabilecek tek kişi annesidir, çalışmıyosanız işe de girin bu süreçte, kalacak yeriniz de belliyse mümkün değil babaya vermezler. Mahkemede çocuğa da rızası sorulur, annemi istiyorum diyecektir zaten. Böyle bir babayı isteyeceğini sanmıyorum. Baba yüklü nafaka verir o parayla da kızınızın ihtiyaçlarını giderirsiniz.

Affedecekseniz bile bence önce iyi bir ders vermelisiniz.Burnu sürtsün.Bi süre size ulasamasin nerede olduğunuzu bilmesin.Surunsun ve öyle affedin

İmkanınız varsa destek alın bu süreçte. Çocuk hassas bir konu o yüzden boşanma imkanınız yoksa etkilenmeden kendinizi korumanın bir yolunu bulmalısınız.
Bir ara aldim ve bunu bile bana kullanmaya basladi. Hatta terapistim onu cagirdi ama gelmedi. Neden yoksa her haksizliğin gün yüzüne cikmasindan mi korkuyorsun dedim sustu ki bir kere bir psikiyatrist ona firca cekmisti senin gelmen lazim bana diye. Kendisi de huysuzluğunun cekilmezliginin farkinda ama ailesi erkekleri cok yücelten bir yapida her hatasi heo hos gorulmus hep pohpohlanmis boyle barsist bir deliye dönmüş bizim basimiza bela atilmis ne diyim

O zaten küsmeyi cok seven biri aylarca küsebilir. Hep ben yapici olurdum ama artik ben de ellemiyorum konusmuyorum. Kızımı odaya yanima aldim o kizimin odasinda uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…