Klasik erkek cümleleri. Evliliğinizin ilk yıllarında mı kalmış bunlar, sonra da yazmış mı?Merhaba bir önceki konudan sonra şeytan dürttü eşimin sosyal medya mesajlarına baktım. Evli olduğumuz ilk yıllarda tanımadığım birilerinin doğum gününü kutlamış, yine tanımadığım bir kişiye şarkı göndermiş, bir de sanat paylaşan birkaç kadına bir iki kelimelik övgü mesajı yazmış ama onlardan mesaj gelmemiş. Şimdi aşağıya eşimden bana gelen tepkileri yazıyorum:
"Yok artık saçmalama mesaj attığımı bile unutmuşum."
"Networking için yazmışımdır."
"Telefonumu karıştırdığın için artık sana hiç güvenmiyorum."
"Ben senin bunu yaptığına şok oldum."
"Istersen hesabımı komple silerim."
Sizce ben mi hatalıyım?
Sonra yazmamış. Uzun mesajlaşma olmadığı için abarttığımı söylüyor sen casus musun asıl ihanet bu falan diyorKlasik erkek cümleleri. Evliliğinizin ilk yıllarında mı kalmış bunlar, sonra da yazmış mı?
Üste çıkmaya çalışıyorsen casus musun asıl ihanet bu
İş arkadaşının falan doğumgününü kutlamış olabilir, sanar paylaşan kişiye de cinsellik maksadıyla yaklaşmaz zaten. Çok sınırda bir durum bence. Yüzde yüz aldatma meyil denilemez gibi.Sonra yazmamış. Uzun mesajlaşma olmadığı için abarttığımı söylüyor sen casus musun asıl ihanet bu falan diyor
Çocuğumuz da olmadı Allah işimi mi kolaylaştırdı diye düşünmeye başladım bilmiyorum gerçekten. Bir de bana diyor ki sen kendini bir mesajlaşma bulmaya ikna etmişsin ve bulduğun şeyi kafanda bir hikâyeye oturtmaya çalışıyorsunSizi aldatmak için yola çıkmış ama karşıdan cevap alamayınca devamı olmamış gibi görünüyor. Asıl soru şu siz bu gerçeği görmeye hazır mısınız ?
Çünkü eşinizin cevapları klasik uyduruk bahaneler..
O da böyle dedi. Sanki sexting mi yapmışım napmışım diyor. Ben de dedim ki tamam sence ben de daha önce sana adını geçirmediğim kişilere yazıp şarkı falan atsaydım rahat karşılar mıydın. Sana rahat karşıla demiyorum adaletli ol diyorum dedi. Of ben muhakeme mi edemiyorum acabaİş arkadaşının falan doğumgününü kutlamış olabilir, sanar paylaşan kişiye de cinsellik maksadıyla yaklaşmaz zaten. Çok sınırda bir durum bence. Yüzde yüz aldatma meyil denilemez gibi.
Kaç yıl önce olmuş bu mesajlar, hala silmemiş deO da böyle dedi. Sanki sexting mi yapmışım napmışım diyor. Ben de dedim ki tamam sence ben de daha önce sana adını geçirmediğim kişilere yazıp şarkı falan atsaydım rahat karşılar mıydın. Sana rahat karşıla demiyorum adaletli ol diyorum dedi. Of ben muhakeme mi edemiyorum acaba
Bir daha telefonuma bakma artık sana eskisi gibi güvenemem falan dediYaptıkları normal değil de artık telefonuna baktığınızı bildiği için daha dikkatli olur
Vallahi başkalarına övgüler yazmasını nasıl olabilir olarak karşılıyorsunuz çok şaşkınım…İş arkadaşının falan doğumgününü kutlamış olabilir, sanar paylaşan kişiye de cinsellik maksadıyla yaklaşmaz zaten. Çok sınırda bir durum bence. Yüzde yüz aldatma meyil denilemez gibi.
2 yıl önce. Unutmuşum ilk mesajda söylemeyiKaç yıl önce olmuş bu mesajlar, hala silmemiş de
Ya mesela çok güzelsin yazmamış, wow çok başarılı falan yazmış. Bunu postun altına yorum atsa hadi dicem ki herkese açık. Ne diye DM atıyorsun ya.Vallahi başkalarına övgüler yazmasını nasıl olabilir olarak karşılıyorsunuz çok şaşkınım…
illa aldatmak için cinsellik mi gerekiyor bazen bir bakış bile yeter aldatma için
2 yıl çok bir zaman değil. Siz dikkatli olun ama eğer kötü bir niyeti varsa, bundan sonra daha da gizli yapar. Sizin takip etiğinizi biliyor artık2 yıl önce. Unutmuşum ilk mesajda söylemeyi
Yani herkesin ilişki dinamikleri farklı. 2 yıl önce biz evliysek ve bir kadına şüphe duyacağım tarzda yazıyorsa benim için aldatmadır.. çünkü bana bir erkek yazsa kim bilir ne laflar edilirdi.. Eğer evli değilseniz bekar hayatında yazdıysa sorun yok. Kadınlar hisseder hisslerine güven.. benim eşim yazamaz kabul etmem açıkcasıYa mesela çok güzelsin yazmamış, wow çok başarılı falan yazmış. Bunu postun altına yorum atsa hadi dicem ki herkese açık. Ne diye DM atıyorsun ya.
İstersen silerim ben bir şey yapmadım"Istersen hesabımı komple silerim."
Nasıl ya tam tersi asıl bundan sonra telefonunu size kendi göstermeli ki şeffaflık olsun aranızda. Sizin kafanızda soru işareti ve şüphe kalmasın.Bir daha telefonuma bakma artık sana eskisi gibi güvenemem falan dedi