Mmmmm ellerine sağlıkBaşarılarrr
teşekkür ederim canım.Ellerine saglik cnm,o ne köfte öyle manisa köftesi..Bayildim cnm..
Basarilar..
misket patlamasini güzel uydurmussun ve tutturmussun
ellerine saglik cadum harika görünüyorlar
teşekkür ederim, hangisiniÇok güzel görünüyor eline sağlık. Yarın deneyeceğim inşallah
Agzım sulandıresmen canım ellerine saglık,iki kişi arasında gidip geliyorum
önceki yarışmalarda oy kullanmayı unutmuşum inşallah bu yogun zamanlarda bu kategoriyi oylarım
Ellerine, emeğine sağlık datlucum, her iki tarifte çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim
teşekkür ederim canım. seni buralarda görmek çok hooş. görüşemiyorz epeydir. nasıl gidyo çalışma hayatı.
bende çok beğeniyorum. yanına başka yemek istemiyobir çorba salata , ayran , yemek hazır
canim calisma hayatina son vermek üzereyim ,yoruldum evime aileme zaman ayiramiyorum ama patronda cikis vermek istemiyor
ben artik uyduruk yemekler yapar oldum calistimdan beri
teşekkür ederim canım. afiyet olsun şimdienManisa köftesi harika. Tarifi aldım. En yakın zamanda yapıcam. Eline sağlık. Başarılarr
Ellerine sağlık datlum harika görünüyorlar.Çok değişik sunumlar görüyorum ve hepsi iştah açıcı ve ben bu saatte aynenBol şansların olsun canım
teşekkür ederim canım. evet çalışma hayatı yorucu maaesef. biraz evde dinlen bakalım , kolay gelsincanim calisma hayatina son vermek üzereyim ,yoruldum evime aileme zaman ayiramiyorum ama patronda cikis vermek istemiyor
ben artik uyduruk yemekler yapar oldum calistimdan beri
Ellerine sağlık datlum cadum ablammÇay varmı çay geleyim
YakalandınArada geliyorsun 2 laf atıp kaçıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?