Köfteler Manisa Köftesi ve Misket Patlaması

Ellerine saglik cnm,o ne köfte öyle manisa köftesi..Bayildim cnm..
Basarilar..

eline saglık cnaım başarılar dilerim

misket patlamasini güzel uydurmussun ve tutturmussun

ellerine saglik cadum harika görünüyorlar

Çok güzel görünüyor eline sağlık. Yarın deneyeceğim inşallah

Ellerine, emeğine sağlık datlucum, her iki tarifte çok güzel görünüyor Başarılar dilerim

Agzım sulandı resmen canım ellerine saglık,iki kişi arasında gidip geliyorum
önceki yarışmalarda oy kullanmayı unutmuşum inşallah bu yogun zamanlarda bu kategoriyi oylarım

misket patlamasini güzel uydurmussun ve tutturmussun

ellerine saglik cadum harika görünüyorlar

teşekkür ederim canım. seni buralarda görmek çok hooş. görüşemiyorz epeydir. nasıl gidyo çalışma hayatı.
bende çok beğeniyorum. yanına başka yemek istemiyobir çorba salata , ayran , yemek hazır

Agzım sulandı resmen canım ellerine saglık,iki kişi arasında gidip geliyorum
önceki yarışmalarda oy kullanmayı unutmuşum inşallah bu yogun zamanlarda bu kategoriyi oylarım

teşekkür ederim canım. kısmet artık

Manisa köftesi harika. Tarifi aldım. En yakın zamanda yapıcam. Eline sağlık. Başarılarr

Ellerine sağlık datlum harika görünüyorlar.Çok değişik sunumlar görüyorum ve hepsi iştah açıcı ve ben bu saatte aynen Bol şansların olsun canım

canim calisma hayatina son vermek üzereyim ,yoruldum evime aileme zaman ayiramiyorum ama patronda cikis vermek istemiyor

ben artik uyduruk yemekler yapar oldum calistimdan beri

Ellerine sağlık datlum cadum ablamm Çay varmı çay geleyim

canim calisma hayatina son vermek üzereyim ,yoruldum evime aileme zaman ayiramiyorum ama patronda cikis vermek istemiyor

Yakalandın Arada geliyorsun 2 laf atıp kaçıyorsun

teşekkür ederim canım. evet çalışma hayatı yorucu maaesef. biraz evde dinlen bakalım , kolay gelsin
Ellerine sağlık datlum cadum ablamm Çay varmı çay geleyim

Yakalandın Arada geliyorsun 2 laf atıp kaçıyorsun

teşekkürler canım. çayda var gayfee var, buyur gel, yada dur ben aldırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…