Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim onlardan 😂😂😂 çilek festivaliydi o da :))))
Buradan cidden herkese sesleniyorum hemcinsinizi neden bu kadar kıskanıyorsunuz neden gelip size burada yardım istiyorum zaten anlamıyorum düzgünce fikir belirtmek yerine dalga geçiyorsunuz böyle bir şey olamayacağını düşünüyorsunuz beni görmediniz bile? Sebebini ben çok iyi biliyorum ama siz yine de meslektaşlarıma giderseniz sizin için inanın çok iyi olur. Hayat böyle başkalarını küçük görerek dalga geçerek geçmez. Siz kimsiniz? Eminim hiçbir şey… umarım sizde bir gün olmak istediğiniz yerde olursunuz hiç komik değilsiniz bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz

Şu ana kadar anladığım;

Nişanlınız doktor

Size boşver ben sana bakarım diyor

Saçlarınızı kısa kestirdiniz ama nişanlınız doktor olduğu için bilimsel olarak hızlı uzamayacağını biliyorsunuz.

1 yıldır cinsel ilişkide ağrı yaşıyorsunuz ama doktor nişanlınız bişi yok diyor.

Nişanlınızın branş neydi, herşeyolog gibi duruyor buradan
Biz herbolog diyoruz ona

Aa ben yeni fark ettim, saçı mucizevi şekilde uzatmaya çalışan ama böyle bi şey mümkün değil diyenlere benim nişanlım doktor teamm mıııaa diyen üyesiniz siz. Püü
Beğenmedim atanlarında(senin benim ) fi tarihindeki durumlarına eksi atan üye aynı zamanda ona göre konuşalımda şeyetmesin

Buradan cidden herkese sesleniyorum hemcinsinizi neden bu kadar kıskanıyorsunuz neden gelip size burada yardım istiyorum zaten anlamıyorum düzgünce fikir belirtmek yerine dalga geçiyorsunuz böyle bir şey olamayacağını düşünüyorsunuz beni görmediniz bile? Sebebini ben çok iyi biliyorum ama siz yine de meslektaşlarıma giderseniz sizin için inanın çok iyi olur. Hayat böyle başkalarını küçük görerek dalga geçerek geçmez. Siz kimsiniz? Eminim hiçbir şey… umarım sizde bir gün olmak istediğiniz yerde olursunuz hiç komik değilsiniz bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz
Anlattığım konunun sizinle zerre alakası yok hanımefendi sakin olun :) alanında uzman 10 yıllık öğretmenim bende ama ev hanımı da olabilirdim hatta okuma yazma bilmiyor bile olabilirdim.. insan olarak bakıyorum olaya. Anlattığımdan da kendinize kıssa çıkarırsanız belki diye yazmıştım ama görüyorum ki siz çok uzaktasınız :)

Siz niye habire konu açıp duruyorsunuz?
Manken olmak istiyorsanız da olun yani nişanlınız karışamaz, haddi değil

Birlikte yaşlanacağı, hayatı paylaşacağı, aynı yastığa baş koyacağı erkek karışmayacak da kim karışacak pardon ? Nişanlı eş erkek arkadaş sorumluluklarımız var

Doğru yazımını elbette biliyorum hızlı yazdığım için öyle oldu bence asıl işin aslını anlamdan insanları yargılayanlar psikolog olmamalı
Resmiyette psikologum zaten pratikte değilim, benlik değilmiş 🫠

Anlattığım konunun sizinle zerre alakası yok hanımefendi sakin olun :) alanında uzman 10 yıllık öğretmenim bende ama ev hanımı da olabilirdim hatta okuma yazma bilmiyor bile olabilirdim.. insan olarak bakıyorum olaya. Anlattığımdan da kendinize kıssa çıkarırsanız belki diye yazmıştım ama görüyorum ki siz çok uzaktasınız :)
Ben sizin yazdığınız şeyi görmedim direkt bana söylüyorsunuz sandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X