- 11 Aralık 2018
- 41.456
- 257.687
- 598
- Konu Sahibi zeynepppplalal
Ben niye ağlıyorum şimdi?Ağlamak yerine tebrik edebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben niye ağlıyorum şimdi?Ağlamak yerine tebrik edebilirsin
Buradan cidden herkese sesleniyorum hemcinsinizi neden bu kadar kıskanıyorsunuz neden gelip size burada yardım istiyorum zaten anlamıyorum düzgünce fikir belirtmek yerine dalga geçiyorsunuz böyle bir şey olamayacağını düşünüyorsunuz beni görmediniz bile? Sebebini ben çok iyi biliyorum ama siz yine de meslektaşlarıma giderseniz sizin için inanın çok iyi olur. Hayat böyle başkalarını küçük görerek dalga geçerek geçmez. Siz kimsiniz? Eminim hiçbir şey… umarım sizde bir gün olmak istediğiniz yerde olursunuz hiç komik değilsiniz bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuzYemin ederim onlardançilek festivaliydi o da :))))
Bak cidden söylüyorum kesinlikle kötü niyetle yazmadım ama öyle teklif fln mantıksız yani,kafana yattıysa bilemem ama ben dikkatli olurdum şahsen,kötü bir tecrübe yaşama diye söylüyorum.Nişanlımda öyle diyor bir iş var diyor ama araştırdım
İki engel zarar vermemek ve para mı yani?Buna tek engel para değil tabii ki alan içinde olmadığınız için bilemeşyorsunuz zarar vermemek diye bir ilke var yeni mezun olacağım için kimseye zarar vermek istemiyorum
Biz herbolog diyoruz onaŞu ana kadar anladığım;
Nişanlınız doktor
Size boşver ben sana bakarım diyor
Saçlarınızı kısa kestirdiniz ama nişanlınız doktor olduğu için bilimsel olarak hızlı uzamayacağını biliyorsunuz.
1 yıldır cinsel ilişkide ağrı yaşıyorsunuz ama doktor nişanlınız bişi yok diyor.
Nişanlınızın branş neydi, herşeyolog gibi duruyor buradan
Beğenmedim atanlarında(senin benim ) fi tarihindeki durumlarına eksi atan üye aynı zamanda ona göre konuşalımda şeyetmesinAa ben yeni fark ettim, saçı mucizevi şekilde uzatmaya çalışan ama böyle bi şey mümkün değil diyenlere benim nişanlım doktor teamm mıııaa diyen üyesiniz siz. Püü
Ben diyemem imamımBiz herbolog diyoruz ona
Anlattığım konunun sizinle zerre alakası yok hanımefendi sakin olun :) alanında uzman 10 yıllık öğretmenim bende ama ev hanımı da olabilirdim hatta okuma yazma bilmiyor bile olabilirdim.. insan olarak bakıyorum olaya. Anlattığımdan da kendinize kıssa çıkarırsanız belki diye yazmıştım ama görüyorum ki siz çok uzaktasınız :)Buradan cidden herkese sesleniyorum hemcinsinizi neden bu kadar kıskanıyorsunuz neden gelip size burada yardım istiyorum zaten anlamıyorum düzgünce fikir belirtmek yerine dalga geçiyorsunuz böyle bir şey olamayacağını düşünüyorsunuz beni görmediniz bile? Sebebini ben çok iyi biliyorum ama siz yine de meslektaşlarıma giderseniz sizin için inanın çok iyi olur. Hayat böyle başkalarını küçük görerek dalga geçerek geçmez. Siz kimsiniz? Eminim hiçbir şey… umarım sizde bir gün olmak istediğiniz yerde olursunuz hiç komik değilsiniz bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz
Ben imam değilim diyebilirimBen diyemem imamım![]()
*herbokologBiz herbolog diyoruz ona
Doğru yazımını elbette biliyorum hızlı yazdığım için öyle oldu bence asıl işin aslını anlamdan insanları yargılayanlar psikolog olmamalıPsikilog diyen psikolog olmamalı, ben tüm dünyaya savaş açmıştım bölümü okurken doğru yazılsın diye.
Siz niye habire konu açıp duruyorsunuz?
Manken olmak istiyorsanız da olun yani nişanlınız karışamaz, haddi değil
Resmiyette psikologum zaten pratikte değilim, benlik değilmişDoğru yazımını elbette biliyorum hızlı yazdığım için öyle oldu bence asıl işin aslını anlamdan insanları yargılayanlar psikolog olmamalı
Ben sizin yazdığınız şeyi görmedim direkt bana söylüyorsunuz sandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayınAnlattığım konunun sizinle zerre alakası yok hanımefendi sakin olun :) alanında uzman 10 yıllık öğretmenim bende ama ev hanımı da olabilirdim hatta okuma yazma bilmiyor bile olabilirdim.. insan olarak bakıyorum olaya. Anlattığımdan da kendinize kıssa çıkarırsanız belki diye yazmıştım ama görüyorum ki siz çok uzaktasınız :)
Doğru düzgün Türkçe konuşabilseydin keşke önceBuna tek engel para değil tabii ki alan içinde olmadığınız için bilemeşyorsunuz zarar vermemek diye bir ilke var yeni mezun olacağım için kimseye zarar vermek istemiyorum
Ben 159Butun KK 175 mis masallah![]()
TeşekkürlerBak cidden söylüyorum kesinlikle kötü niyetle yazmadım ama öyle teklif fln mantıksız yani,kafana yattıysa bilemem ama ben dikkatli olurdum şahsen,kötü bir tecrübe yaşama diye söylüyorum.
Daha ne olsunİki engel zarar vermemek ve para mı yani?![]()
Biri gelir bacagimi kestircem biri gelir manken olcam yiter hxhdgdBen 159Allah uzunları yaratmış sonra bunlar olmadı deyip kısaları yaratmış bilmiyosan öğren litfen
![]()