- 12 Ocak 2021
- 4.806
- 20.017
- 258
- 30
- Konu Sahibi zeynepppplalal
Ya bi garışmayın yaaa durun yaavRus asıllı Daria Skrygina'ya ait fotoğraf.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bi garışmayın yaaa durun yaavRus asıllı Daria Skrygina'ya ait fotoğraf.
Okay size öğrenci belge mi mi atayım bunu mu istiyorsunuz ikna olacak mısınız ayyy ne toksik insanlarsınız kıskançlar yaOfff evet keşke benim evet deseydi önce daha eğlenceli olurdupsikilog yalanından sonra bir de bu güzel eğlendirirdi
Ahahah çok şükür yeterince googlelayıp öğrendin nasıl klinik psikolog olunabileceğini ergenus. Yarın okul var hadi sütünü iç de yat, sabah anneni üzmeden kalk.Yararlı olmak zarar vermemek :) konumuz ahahahha yazık gerçekten psikolojiyi ulaşılmas sanıyorsun ama senin hayalin benim hayatım ne anlatayım ne istersin canım söyle terapi yapmamı bekliyorsun ben de sana terapi yapamam klinik yüksek lisansım yok etik değil zarar veririm diyroum seni cahil bilgisiz
psikilog değilim ondan oluyo apla. Zaten sen psikolojiyi ulaşılmaz değil “ulaşılmas” sanıyosun ondanKıskaaaanş![]()
Tutamadınız kendiniziOfff evet keşke benim evet deseydi önce daha eğlenceli olurdupsikilog yalanından sonra bir de bu güzel eğlendirirdi
Bana psikolog değilsin diyor uydurma öyle zatar vermemekle ilgisi yok diyor sizde önce bi okuyup cevaplayın boş yapmayınApa'yı alandan olmayan biri niye duysun? Siz bölüme girmeden apa'yı biliyor muydunuz? Ya da AIA biliyor musunuz mesela siz, nedir ne değildir? Bilmeniz gerekmiyor çünkü, hayatınızda duymamış olmanızdan doğal bi şey yok çünkü mimarların odasıymış
Konudan bağımsız olacak ama neden öyle dediniz? Kiz kardeşim okuyor o alanı. 2.sinifta da merak ettimMezun olunca klinik açabileceğini, buna tek engelin para olduğunu düşünüyor![]()
Ondan 52 saattir cevaplamadın shsjsBi akıllı sensin zaten söyleyecek olsam söylerdim benim diye … ama böyle bir amacım yok zaten
Ben pisikoliğim saylanır mı?psikilog değilim ondan oluyo apla. Zaten sen psikolojiyi ulaşılmaz değil “ulaşılmas” sanıyosun ondan
Aynen aşko sen de galiba türkçe öğretmenisinpsikilog değilim ondan oluyo apla. Zaten sen psikolojiyi ulaşılmaz değil “ulaşılmas” sanıyosun ondan
çok sonra gördüm ve gördüğümde beğendim her şeyi kendinize çekmeyin ayyy ne kadar iğrençsiniz ya bi soru sorduk kudurdunuzTutamadınız kendinizi![]()
Devam etOkay size öğrenci belge mi mi atayım bunu mu istiyorsunuz ikna olacak mısınız ayyy ne toksik insanlarsınız kıskançlar ya
Sen anca ayak feministi olursunBen pisikoliğim saylanır mı?
Klinik psikoloji yüksek lisansı yapması gerekir, lisans mezunları klinik açıp terapi yapamaz.Konudan bağımsız olacak ama neden öyle dediniz? Kiz kardeşim okuyor o alanı. 2.sinifta da merak ettim
Benim tanıdığım kadınlat değil ama buradaki kadınlar maaleeef öyleDevam et
Kadın kadının düşmanıdır da de
Buradan cidden herkese sesleniyorum hemcinsinizi neden bu kadar kıskanıyorsunuz neden gelip size burada yardım istiyorum zaten anlamıyorum düzgünce fikir belirtmek yerine dalga geçiyorsunuz böyle bir şey olamayacağını düşünüyorsunuz beni görmediniz bile? Sebebini ben çok iyi biliyorum ama siz yine de meslektaşlarıma giderseniz sizin için inanın çok iyi olur. Hayat böyle başkalarını küçük görerek dalga geçerek geçmez. Siz kimsiniz? Eminim hiçbir şey… umarım sizde bir gün olmak istediğiniz yerde olursunuz hiç komik değilsiniz bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz
bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz