Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun eline bakmak istemiyorum derken ??? Sizin bi mesleğiniz var ya zaten ! Manken olmazsanız çalışmayacaksınız anlaşılan. Ankara’da yaşıyorum gittiğim psikolog seans ücreti 3200 tl ,nasıl çok kazanç yok! Bence ülkenin mevcut da en önü açık mesleği bu malum 7 den 70 e herkes ruhsal çöküntüde

Yararlı olmak zarar vermemek :) konumuz ahahahha yazık gerçekten psikolojiyi ulaşılmas sanıyorsun ama senin hayalin benim hayatım ne anlatayım ne istersin canım söyle terapi yapmamı bekliyorsun ben de sana terapi yapamam klinik yüksek lisansım yok etik değil zarar veririm diyroum seni cahil bilgisiz
Ahahah çok şükür yeterince googlelayıp öğrendin nasıl klinik psikolog olunabileceğini ergenus. Yarın okul var hadi sütünü iç de yat, sabah anneni üzmeden kalk.

Apa'yı alandan olmayan biri niye duysun? Siz bölüme girmeden apa'yı biliyor muydunuz? Ya da AIA biliyor musunuz mesela siz, nedir ne değildir? Bilmeniz gerekmiyor çünkü, hayatınızda duymamış olmanızdan doğal bi şey yok çünkü mimarların odasıymış
Bana psikolog değilsin diyor uydurma öyle zatar vermemekle ilgisi yok diyor sizde önce bi okuyup cevaplayın boş yapmayın

Öncelikle bence 25 yaş mankenliğe başlamak için geç. Bu ajansın dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek, olmayacak işler peşinde koşuyorsunuz.
İkinci olarak, dört sene psikoloji okuyan bir insanın hiçbir koşul altında, cebren ve hile ile bile olsa psikilog yazacağını sanmıyorum. Yanlışlıkla yazdım vb. boş işler, mümkün değil bunu yanlış yazmanız.
Son olarak kim sizi niye kıskansın bi sizin hayatınız var sanıyorsunuz galiba.

Buradan cidden herkese sesleniyorum hemcinsinizi neden bu kadar kıskanıyorsunuz neden gelip size burada yardım istiyorum zaten anlamıyorum düzgünce fikir belirtmek yerine dalga geçiyorsunuz böyle bir şey olamayacağını düşünüyorsunuz beni görmediniz bile? Sebebini ben çok iyi biliyorum ama siz yine de meslektaşlarıma giderseniz sizin için inanın çok iyi olur. Hayat böyle başkalarını küçük görerek dalga geçerek geçmez. Siz kimsiniz? Eminim hiçbir şey… umarım sizde bir gün olmak istediğiniz yerde olursunuz hiç komik değilsiniz bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz
bu arada ne sorsak çıldırıyprsunuz

Arkadaş grubunuzla eş zamanlı olarak KK'da konu mu açıyorsunuz ? Neler sordunuz da çıldırdık ? :KK64:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X