Manken olmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
175 boyla kim sizi niye manken yapmak istiyor,ben eskiden bir ajansa bağlıydım ama kimse kimseye teklif fln götürmüyordu aksine manken olabilmek için millet kendini paralıyordu,o kadar çok aday varki bir insan evladına teklif götürüldüğünü ilk defa sizden duydum,yıllarca çalıştım hiç şahıt olmadım varsa öyle birşey parası yüksek fln değil onuda söylim.
Bana gelmişti 2000’lerin başında 😂😂

O zamanın ünlü fotoğrafçısı haberim olmadan sokakta fotoğrafımı çekmişti, sonra da ajansa yönlendirmişti. Ama sanırım o zaman böyle buluyorlardı kızları, inderinet falan evlere gelmemiş, cep telefonundan kontör gitmesin diye çaldırıp kapattığımız dönem işte, taş devri 😂😂😂

merhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …
Olursun canım manken de olursun
Ferrari de alsınlar mı😂

Şu ana kadar anladığım;

Nişanlınız doktor

Size boşver ben sana bakarım diyor

Saçlarınızı kısa kestirdiniz ama nişanlınız doktor olduğu için bilimsel olarak hızlı uzamayacağını biliyorsunuz.

1 yıldır cinsel ilişkide ağrı yaşıyorsunuz ama doktor nişanlınız bişi yok diyor.

Nişanlınızın branş neydi, herşeyolog gibi duruyor buradan
Bizim bir akrabamız var damadı dahiliye ama maşallah herşeyi biliyor diyor kadın. Anneme diyor ki dahiliye işte herşey her hastalık dahil herşeyi bilir o. Demek ki konu sahibinin nişanlısıda dahiliyeci

Aklıma bi olay geldi konuyla alakası yok anlatayım durun, çocukluk arkadaşım şehire özgü bir festivalde güzel seçildi her sene hem ürünler hem genç kızlar yarışıyor konserler oluyor vs bu tarz bir etkinlik.. neyse arkadaş birinci seçilince ajanslardan kart verenler olmuş.. kızın annesi kızım artist olacak diye hevesli hevesli konuşuyor. Bir gün altın gününde dediler ki annesine, sakın müsade etme milletin altına yatmadan o işler olmuyor (çok saçma ve aşırı kaba bir tabir farkındayım ama olayı anlatıyorum) anne de dedi ki ama parası çok bi kereden bişey olmaz 🙄🙄 ve sonuç kız akıllı çıktı okudu fizyoterapist oldu. Muhtemelen daha az kazanıyor ama daha mutlu..

merhaba ben 175 boyunda 50 kilo bi kizim yuzumun ve fizigimin de guzel oldugunu dusunuyorum. Ama asil meslegim psikilog bu iste pek para yok ama… bana mankenlik ajansindan teklif geldi sadece elbise deneyip foto cekecekler yani yanlis hicbir sey yok hem acik secik seyler giymem ben zaten ama nişanlım kıskançlığından kesinlikle izin vermiyor benim param bize yeter diyor ama ben onun eline bakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım çok kıskanç hatta elinden gelse beni kapatacak …
Profildeki siz misiniz ?

Aklıma bi olay geldi konuyla alakası yok anlatayım durun, çocukluk arkadaşım şehire özgü bir festivalde güzel seçildi her sene hem ürünler hem genç kızlar yarışıyor konserler oluyor vs bu tarz bir etkinlik.. neyse arkadaş birinci seçilince ajanslardan kart verenler olmuş.. kızın annesi kızım artist olacak diye hevesli hevesli konuşuyor. Bir gün altın gününde dediler ki annesine, sakın müsade etme milletin altına yatmadan o işler olmuyor (çok saçma ve aşırı kaba bir tabir farkındayım ama olayı anlatıyorum) anne de dedi ki ama parası çok bi kereden bişey olmaz 🙄🙄 ve sonuç kız akıllı çıktı okudu fizyoterapist oldu. Muhtemelen daha az kazanıyor ama daha mutlu..
Ay böyle karpuz güzeli falan var onlardan mı söajsjdn😂

Dermatologa git demişler, nişanlınız dermatolog des
Bana gelmişti 2000’lerin başında 😂😂

O zamanın ünlü fotoğrafçısı haberim olmadan sokakta fotoğrafımı çekmişti, sonra da ajansa yönlendirmişti. Ama sanırım o zaman böyle buluyorlardı kızları, inderinet falan evlere gelmemiş, cep telefonundan kontör gitmesin diye çaldırıp kapattığımız dönem işte, taş devri 😂😂😂
Ağlamak yerine tebrik edebilirsin

Buna tek engel para değil tabii ki alan içinde olmadığınız için bilemeşyorsunuz zarar vermemek diye bir ilke var yeni mezun olacağım için kimseye zarar vermek istemiyorum
Öyle düşünme, ben de öyle diye diye giremedim alana. Herkes bi yerden başlıyor, zaten çok yoğun terapi sürecine kimse yeni mezun biriyle girmek istemez, yeni mezunlara gelecek danışanlar da onun kaleminden oluyor. Ben başlayamadım sen başla boşver mankenliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X