Mankenlere taş çıkarır :/

O manken gibi kızda eşini bekliyordu :)
Boşver canım ya üzme kendini
Konuşuyor işte
Sende Tv de gördüğün adama ay ne yakışıklı falan dersin o da anlar ne olduğunu

Belki kardeşine, bi kızı beğendirmeye çalışıyordur. Evlensin diye, tabiî eğer bekarsa ama değilse de ben bile öff diyorum güzel ya da yakışıklı birini görünce.

Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
Oh ne güzel
Biz öyle söylemlerle bunaltmayalım
Ama aynı şeyi biz yapsak cinayete kadar gidiyor olaylar
Lütfen erkekleri böyle gözünüzde ilahlaştırmayın
Herkes yerini bilecek
Ben doğruları söyledim tepki verdim diye uzaklaşacaksa adam, defolsun zaten
Ama siz kocacığınızı incitmeyin
Taş gibi hatunlar muhabbeti yapmaya devam edin
Hatta ekleyin, ay bunun bacakları benimkinden güzel vs diye
Maksat kocanız uzaklaşmasın

Bende güzel görünce söylüyorum maşallah taş gibi diye. Sanki söylemese içinden geçirmiyor mu bu sefer içinde tutunca herşeyi saklamaya başlıyorlar

Uff tamam o da yakışıklı erkek konusu açsın yeter da😂 ben söylüyordum Tom hardy diyordum khal drogo diyordum Allah nasıl yaratmış dimi diyordum 😂 hatta ilişki testi programında soruyor ya mesut khal drogo gelse gider misin diye? Ben bile giderim diyordu😂

Yolda giderken kocası, sevgilisi bak şurada lokum gibi bi çocuk var ne kadar yakışıklı diyen var mı? Yoktur sanıyorum, kadınlar neden güzel hatunları gösterip yorum yapsın en yakın arkadaş ayağına. En yakın arkadaştan anladığınız milletin orasını burasını incelemek mi? Kadın olsun erkek olsun elaleme bakıp yorum yapmanın normal olduğunu düşünen kafayı yemiştir. İçinden ne güzel kız, çocuk dersin ama kocam beni aldatmasın diye de hatun yorumlayamam kimseyle. Kıskanç demesinler derken saçmalamaya gerek yok.

Back
X