Mankenlere taş çıkarır :/

Kafam çok karışık gerçekten çok üzgünüm.. Özür diledi.. Tamam bi daha olmasın dedim ama... İçimi soğutamıyorum... Düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi çok ezik çirkin kötü hissediyorum... Eşimin beni sevdiğini biliyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum... Bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum... Kendime güvenim sııfır 🥺🥺🥺🥺

Sen o hasta olsa kilo falan alsa kardesinle boyle bi konusma yapsan o duysa napardi dusun ve o naparsa sende aynini yap.icinde tutma yok aldatirdi bilmem ne diye icinden geliyosa dar et dunyayi.ben olsam duydugum an kafasina sert bi cisim firlatirdim
Al sana tas

Sokakta gordugu kadinin muhabbetini eve gelip " taş gibi hatun, mankenlere taş cikarir" diye konuşsa buyuk olay olur benim için.

Fiziksel olarak her zaman formdayim ama ben bile bozuk atarim. 🙄
Hamile haldeyken bunlari duymanizin ne hissettirecegini tahmin edebiliyorum.

Bu kadar aç, birsey gormemiş adamlar bana itici geliyor off. 🥴

Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
O aptal terapistler halt etmiş. İstersen en yakın arkadaşı ol fırsatını bulan çoğu erkek aldatır. Mesele başka bir kadınla seks yapmak.

Kafam çok karışık gerçekten çok üzgünüm.. Özür diledi.. Tamam bi daha olmasın dedim ama... İçimi soğutamıyorum... Düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi çok ezik çirkin kötü hissediyorum... Eşimin beni sevdiğini biliyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum... Bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum... Kendime güvenim sııfır 🥺🥺🥺🥺
Sen yetersiz değil. Bütün kadınlar aldatılabilir. Bu bizim suçumuz değil o adamın abazanlığı ve şerefsizliği sadece. Adriana lima bile aldatıldı. Bence erkeklerden çok şey beklememek ve ömrünü onlara adamamak gerek en baştan. Çünkü onların gözü görmüyor.

mesela ben yolda güzel kadın görsem, erkek arkadaşıma -ay baksana ne güzel kız heyy maşallah falan derim, bu bana normal geliyor.

bir dizi izlerken, dışarda ya da, o bana -ay kıza bak taşş gibi hatunn dese kırılırım. farkı hissettirebildim mi bilmiyorum. bir kadını güzel bulmak elbette normal ama bu konuda fikrini sormamışken duymak kırıcı. normal, ama, kırıcı. adam benle sevgili diye 4 milyar kadın yok olmuyor elbette, güzeller hala güzel ama 'taşşş gibi' falan gereksiz detaylar. ben bir erkek öveceksem bile fikrim sorulduğunda, 'e allah sahibine bağışlasın evet hoş çocukmuş' derim. maksat kalp kırmamak durdukyere.

Siz kadinsiniz , dolayısıyla bakabilirsiniz.

Böyle konularda onlarca defa bu cümle yazılmıştır " ben bile güzel kadın görünce bakıyorum " Hatta daha da abartıp " eşime bile gösteriyorum bak" diye devam edenler var.

ben bile dediginiz siz de aynı cinstensiniz. Erkeklerin bakmasiyla aynı değil.

Yakışıklı görünce içine düşüyorum " diyen yok.

Kardesinizle odada konussaniz ve " off taş gibi erkek, çok yakışıkli deseniz ve eşiniz / sevgiliniz duysa aman ben bile yakışıklı erkeklere bakiyorum çok normal der mi ?

Asıl özguvensiz olan bu "hayy masallah kadina bak" diyip kadini eşine sevgilisine gosterenler zaten. 😂 Yakisikli bir adam geçerken ayni şeyi yapmazlar nedense (çoğu)

Ters psikoloji yapiyorlar, adamlarin bakasi varsa da kadin oyle yapinca ilgilenmiyor gibi yapiyorlar. 😬
O yuzden kadinlar, eşlerinin, sevgililerinin
dikkatini cekecegini dusundugu kadinlari once kendisi gosteriyor hani kendi bakmasin ben gosterdim gibi...
Bu kesinlikle bir ozguven degil ama ozguvensizlikleriyle kavga gurultu cikartmadan baş etme yontemleri. 😁

Eşime yoldan geçen her guzel kadini gostersem "noluyoruz bizene milletten" der yani bir yerden sonra...
Bize ne yani, kadin guzelse bir kere bakar geçerim yanimda eşim degil arkadasim bile olsa durtup gostermem yani. Sacma sapan bir hareket.

Yani ben böyle bir şey dediğini duyar ve buna üzülürsem ona sadece "sen de baya incelemişsin kadının vücudunu, artık her kimse" derim. Kim olduğunu söyler büyük bir ihtimalle. Bir daha da düşüncesizce böyle şeyler söylememesi gerektiğini öğrenir. En azından benim duyabileceğim yerlerde söylemez.

X kişisinin güzel olduğunu, düzgün bir fiziği olduğunu söyleyebilir mesela. Bana da diyebilir. Birbirimize gösteririz aşırı güzel kadınları ya da aşırı derecede yakışıklı erkekleri. Onların çok güzel veya çok yakışıklı olması, fiziklerinin güzel olması bizim çirkin, berbat fizikli olduğumuz anlamına gelmez, güzele güzel demek bizxen bir şey eksiltmez. Ama burada fazla bir inceleme ve yorum var. Nesnel bir şekilde, gördüğü anda güzel olduğunu fark etmekten çok, detaylı inceleme ve yorum var, üzerine düşünmüş yani kadın kimse artık. Bu kadarı çirkin bir davranış. Erkekler pek bu dediğim iki farklı durumun farkını da anlayamıyor. Kısacası ben de böyle dediğini duysam üzülürüm, tepki veririm ve bir daha bu tarz şeyler duymak istemediğimi söylerim.

Sizden bahsetmiş olmasını, sizi beğenmiş olmasını mı istiyordunuz ve hayalkırıklığına mı uğradınız anlayamadım açıkçası

Kardeşiyle elin kadının arkasından taş gibi ya mankenlere taş çıkarır gibi konuşmak bence aldatılmanın bir adımı. Evli veya bekar fark etmez sevgilim varken daha bir çocuğun arkasından of taş gibi ya diye konuşmam. Yolda görünce , görüş açına bakınca bakmak hadi normal olsun ama tutup bunu erkek kardeşle muhabbete dökmek başka bir olay bence. Ergenlerden farkı yok eşinizin. Bu muhabbeti sizle yapması da fazla yüz göz eder sizi o da hoş değil. siz ben duydum demişken önce inkar etmesi de suçlu hissettiğinden bence. Nereden baksam saf, masum bir şey değil. Kadın tanıdığınız biri de olabilir üstelik bu daha da kötü. Sanırım ben bir süre içime kapanırdım , onunla konuşmak istemezdim çok kırılırdım

Bende hoş bir adam için hoş derim, aşırı iyiyse de gerçekten çok iyi falan da derim 😁
Eşim de der, diyebilir yani, niyetini tavrını vs anlarım ben zaten.

Ama hamileyken duymak normal zamandan çok farklı hissettirir..

Back
X