Mankenlere taş çıkarır :/

Merhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldüm 😔 üstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
Senin hiç mi tipini beğendiğin bir karşı cins yok canım benim. Beğenmiyorsan da ooo piti piti yap seç birini beğendiğini söyle. Kocan yaptığının ne kadar kırıcı birşey olduğunu bu şekilde anlar ancak.

Gerçekten çok üzgünüm yaaa eşimi çok seviyorum... Ama kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.. Eşimin gözü dışarda mı yani... Hep başka kadınlara mı baktı acaba diye mi düşüneceğim 🥺🥺🥺

Yok artık ne alaka bu kadarcık şeyden aldatılmak? Sakin olun tepkiniz çok abartılı. İnsanız hepimiz gözümüz var güzel kadın veya yakışıklı erkek görünce elbette bakabiliriz. Tamam konuşulması yakışıksız ama sizin yüklediğiniz anlamlar da fazla.

Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
Onlar da karılarını bunaltmadığı sürece anlayabiliriz bunu.

Öğrendim...
Gel bana anlat yoksa kafamda kurup kurup daha kötü olacağım... Dedim
Oda sunları anlattı:
Gazino gibi bir yere dansöz gelmiş... Eşimin kardeşi herkes ondan bahsediyor duydun mu falan demiş... Eşimde evet bende duydum hatta çarşıda gördüm gerçekten çok güzel taş gibi mankenlere taş çıkarır demiş... Bunda bi şey yokmuş.... Bu arada eşim hayatta gazinoya pavyona gitmez.. Kaynımda gitmez eminim..
Gazinoya gitmezler ama lafı dillerinden düşmüyor. Anlıyorum.
Hamilesin sıkma şimdi canını. Ama bunu da unutma. Uygun zamanda sen de kısasa kısas yaparsın. 😘

Ya aklima takildi gazino mu var ortalikta.Gazinolar eski türk filmlerinde kaldi.Şu olur olmadik yerde karsımiza cikan night club tarzı bisey olmasin.Gidip görmediyse de nasil bu kadar vücudundan haberdar dansozün?Bana bi kuple izlemiş,epey incelemiş gibi geldi .

Eşinin birini süzüp hakkında taş gibi dediğini duymak incitici ve acı verir...
Keşke bunu daha sonraki bir zamanda eşine değil de konuştuğu kişiye sıradan bişeymiş onemsemiyormus gibi çaktırmadan sorsaydın öğrenirdin...

Ama burda konu o kadının kim olduğundan ziyade, eşinin başkasını beğeniyor olması...Acıtır tabiki..

Çok ilginç.Evli ve eşi hamile bir erkek, başka bir kadına o gözle bakar mı? ''Taş gibi hatun'' dediğine göre de baya baya incelemiş demek ki. Bir manken veya tvdeki birine dese hadi neyse. Baya baya çevresinde ''mankenlere taş çıkaran'' biri var. Aman dikkat edin derim. Ayıbı olmasa açık açık şu kişiden bahsediyordum der. Sakladığına göre var bir halt. Acaba diyorum o kadının sizden ve bebekten haberi var mı?

Ünlü biri olunca sorun olmuyor mu? Ne fark eder o da kadın sonuçta? Kimin neresi taş neresi toprak evli barklı adam niye bunun muhabbetini yapar?
Bence olmuyor ..Sanki kadınlar aralarinda hiç Kıvanç Tatlıtuğ muhabbeti cevirmiyor.. Niyeti bozuk olmadığı sürece gözüne hoş gelen bir şeyi erkek diliyle belirtmiş olması sorun teşkil etmez bence ..

Çok ilginç.Evli ve eşi hamile bir erkek, başka bir kadına o gözle bakar mı? ''Taş gibi hatun'' dediğine göre de baya baya incelemiş demek ki. Bir manken veya tvdeki birine dese hadi neyse. Baya baya çevresinde ''mankenlere taş çıkaran'' biri var. Aman dikkat edin derim. Ayıbı olmasa açık açık şu kişiden bahsediyordum der. Sakladığına göre var bir halt. Acaba diyorum o kadının sizden ve bebekten haberi var mı?
Ben de bunu söyledim.Tv de falan gördüğü biri ise ciğerci kedisi gibi bakar sadece.Ama çevresinden biri ise o zaman tehlike ..

Unlu biriyse surat asardim ama kizmazdim yalniz bence esiniz tanidik birinden bahsediyor.ben olsam kafasini kirardim guzel biri zaten guzeldir ama bunu icinde dusunsun dillendirmesine ne gerek var.tum hamilelik simariliklarinizi yapin tribinizi atin ve en az bi haftayi burnundan getirin.

Siz kadinsiniz , dolayısıyla bakabilirsiniz.

Böyle konularda onlarca defa bu cümle yazılmıştır " ben bile güzel kadın görünce bakıyorum " Hatta daha da abartıp " eşime bile gösteriyorum bak" diye devam edenler var.

ben bile dediginiz siz de aynı cinstensiniz. Erkeklerin bakmasiyla aynı değil.

Yakışıklı görünce içine düşüyorum " diyen yok.

Kardesinizle odada konussaniz ve " off taş gibi erkek, çok yakışıkli deseniz ve eşiniz / sevgiliniz duysa aman ben bile yakışıklı erkeklere bakiyorum çok normal der mi ?
Oh be birisi içimdekileri yazmış .
İnsanlar rahatliklarini , modernliklerini (!)dile getirecekler diye abarttikca abartmışlar . Yahu bir erkeğin bir kadına bakmasiyla bir kadının bir erkeğe bakması bir mi .
Aynı konusmayi karısı yapsa var ya şu an ne olaylar olmustu . Asla da kocası "tabiki yakışıklı olan adamı begenebilir taş gibi diyebilir ne var bunda canım ben de güzel kadın görünce beğeniyorum " demeyecekti .

Merhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldüm 😔 üstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
Dışarda gezerken veya TV izkerken kocanız az uzaktayken onun duyacağı bı tonda off taş gibi benzeri cümleleri kullanın ,bakalım beyimiz ne yapacak 🤨

Yorumları okurken bazılarının nerdeyse lezbiyen olduğunu ama bunun farkında olmadığını düşündüm diyebilirim.

Yok güzel kadınları bazen kendileri de kocalarına gösteriyorlarmış da kendileri bile bakıyormuş erkekler de bakabilir normalmiş. Eşimle elalemin kızının fiziğini boyunu posunu ne diye konuşayım. Böyle o güzel bu güzel diye eşime söylesem o bana ne saçmalıyorsun bize ne milletten der ağzıma tıkar lafı yüksek ihtimalle. Özgüvensiz kişiler kocası görmeden kendi gösterip esinin etrafa ilgisini kaybetmeye çalışıyor heralde. Kocalarınız hiç şu çocuk nasıl yakışıklı diye laf açıyor mu? Hiç sanmıyorum.

Bir üye daha yazmış, aynı fikirdeyim. Biz güzel bir kadına bakıyorsak bile ( lezbiyen değilsek şayet) hemcinsimiz sonuçta. Baksak da güzel diye bakar geçeriz. Bir erkeğin güzel kadına bakması aynı niyetle olamaz.

Konuya gelecek olursam da üzülmeniz çok normal. İnanın fiziki olarak şuan cok iyi de olsanız yine kötü hissederdiniz. Herkes eşinin gözünde en güzel olmak ister çünkü. Bir süre kırgın mesafeli davranın belki hatasını anlayıp telafi etmeye çalışır. Gazino artık kalmadı sanırım, klüp tarzı biryerde çıkan dansöz olabilir dediği kişi. Ama o tarz yerlere gitmediyse kadını nerden tanıyor. Hadi diyelim arkadaşları bahsettiyse sosyal medyada araştırıp görmüş olabilir. Ama çarşıda rastlayınca tanıyacak kadar zihninde kalması cok sinir bozucu. Bu şekilde sorabilirsiniz, gitmediğin halde çarşıda görünce nasıl tanıdın diye. Sosyal medyadan gördüm derse nasıl aklında tutacak kadar incelediysen artık diye lafınızı sokun derim. Bu olaylar geçince de kendiniz bir gün esinizin duyacağı sekilde bir arkadaşınızla benzer konuşmayı yapın anlasın nasıl olduğunu.

Kendinizi de üzmeyin eminim ki eşinizden cok daha fazla bakımlısınızdır. O sizin hislerinizin kaybolduğuna üzülüp sizi kaybetme korkusu yaşasın. Biraz uzak durun anlasın hatasını.

Bende birinde eşimle arkadaşların evindeydik bi kızla mutfaktaydık eşlerimiz tv izliyodu,( adam da bi beyfendi böyle düzgün edepli falan gibi ) Serenay sarıkaya çıktı reklamda net olarak ne söylediğini hatırlamıyorum ama adamdan tiksinmiştim üstünden kaç yıl geçti adam aklıma geldikçe hala aynı şekilde tiksiniyorum 🤢 bazen tv den birine de yorum yapmaları değiştirmiyor. Ama ben olsam açıkca sorardım üzüldüğümü söylerdim hamilelik ruh hali zaten manyaklığa yakın bide bunları dert etmeyin

Arkadaşlar hepinize yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim... Moralim tabiki bozuk üzgünüm... Ama eşiminde burnundan getirdim... Ve getirmeyede devam edeceğim... Anasından emdiği süt burnundan gelecek 😈😈😈

Valla ben verdiği cevaptan tatmin olana kadar deşerim. Zaten eşimde bir kere sorunca adam akıllı anlatırdı. Aklında soru işareti kaldıkça kendi kendine soracaksın

Back
X