- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Erkek dr değil miydi jinekolog nereye gdiyolardı onlarTürkiye’de erkeklerde jinekoloğa mı gidiyor ?
O da öyle diyor, ne deseydim senle yaptıgmızı söyleyip senden bulaştıgınımı söyleseydim daha mı hoş olacaktı diyor. Beni korumaya calıstı evet bunu biliyorum ama bi yandan da gömdü ya.Bu kadar sinir yapacak triplenecek bişey göremedim. Sadece sizi korumaya çalışmış sizden geçtiğini söylemeyerek. Belkide cinsel birliktelik yaşadığınızı bilmelerini istememiştir. Abartıyorsunuz.
Ay düzelteyim yaJinekolog değil ürologdur o. Mevzuya gelince çok abartıyorsunuz.
Bende basta kızdım sonra güldüm anlamsız dygular içindeyim. Az önce aynı ortamdaydık imada bulundu cocuklar, gözlerini belirttiler. Olay tekrar ayyuka çıkınca bi sinir geldi. Milletin diline dolandık diye. Aklıma nikah sahnesi geliyor tam imzaları atarken durrr o seni aldattı diye nikahı basmasınlarKusura bakmayın ama çok güldüm gece gece. Keşke siz eşlik etseydiniz erkek arkadaşınıza. Artık olan olmuş, iyi tarafından bakın. Ne güzel sizi korumak için kendini ateşe atan bir erkek arkadaşınız ve onun aldatmayı kabul etmeyen düzgün arkadaşları var. Size gelirlerse söylersiniz artık o söyleyememiş çekinmiş diye yapacak birşey yok.
Ben hapla korunuyorum. Daha güvenilir geliyor bana ama x2 yapmak lazımmış. Bi kere yandık yani. Senle birlikte oldugumu nasıl söyleyeyim senden bulaştıgını söyleyemezdim vs dedi.Jinekolog değildir o, jinekolog olsa duramazdı.
Sizinle birlikte olduğunu söylemek yerine niye böyle bir yalan uydurmuş? Amaç ne burada?
Cinsel yolla bulaşan hastalıklarınız olduğunda korunun bir zahmet. Hatta olmasa da korunun lütfen.
Yahu iyi ki bi hata ettim ya konum ürolog jinekolog karmaşası oldu hahahaha :) jinekologa ben gitmiştim ordan şey olduBilinenin aksine urologa kadinlarda gider ama jinekologa sadece kadinlar gider:))
Gelip soylerlerse..Yaptiysa helal olsun goççuma dersin:))
Yahu iyi ki bi hata ettim ya konum ürolog jinekolog karmaşası oldu hahahaha :) jinekologa ben gitmiştim ordan şey olduBilinenin aksine urologa kadinlarda gider ama jinekologa sadece kadinlar gider:))
Gelip soylerlerse..Yaptiysa helal olsun goççuma dersin:))
Ben hapla korunuyorum. Daha güvenilir geliyor bana ama x2 yapmak lazımmış. Bi kere yandık yani. Senle birlikte oldugumu nasıl söyleyeyim senden bulaştıgını söyleyemezdim vs dedi.
Ay geberme yaaaaa:))) adamlari soylediklerine pisman etceniz.. en sonunda Allah belanizi versin ne cenabet ciftsiniz diyecekler:))) hahahaYahu iyi ki bi hata ettim ya konum ürolog jinekolog karmaşası oldu hahahaha :) jinekologa ben gitmiştim ordan şey oldubiliyorum bende onu aldattım ödeştik dicem, herkes şok
Soyu kuruyasıca tövbe tövbe :)Sen de ona mantar bulaştırmışsın.
Durum fifty fifty bence..
Ben onların göbek bagının bir kesildiğini düşünüyorum zaten. 20 senelik sevgilisi ay arkadaşı pardon:)Hadi hastaneye arkadaşıyla gitti de muayene odasına arkadaşıyla girerse olacağı budur yani, arkadasının ne işi var o odada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?