Mantar belası

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Herkese iyi geceler, canımı aşırı sıkan bi olay var, çözümü yok sadece kendi içimde sindirmem lazım. Belki beni telkin edecek birileri vardır. Vajinal mantarım vardı bi dönem ki atlattım sayılır. Bu süre zarfında erkek arkadaşımla birlikteliğim oldu ve ona geçti çok kötü bi şekilde. Ertesi gün kaşınmaları başladı ilişkiden sonra. En yakın arkadaşıyla hastaneye gitti, hastaneye gitme olayı bayagı uzun sürdü pek hoşlanmıyor hastane dr işlerinden geçirdiği ameliyatlar var geçmişinde. Yanımda biri olsun diye kankisiyle gitti beyfendi ebeveyn gibi. Dr sonucu acıklarken arkadaşıda yanındaymıs duymuş birliktelikten kaptıgını. Bizim beyfendide benden kaptıgını söyleyememiş arkadaşı tabi üstelemiş sana nerden geçti diye tek gecelik bi ilişkiydi felan demiş. cocukcagıda kızmış sen nasıl yaptın bunu gibisinden ve bi arkadaşlarına daha söylemiş o da bilir beni aynı masada yemek yemişliğimiz yüzyüze bakmıslıgımız var. Ya sen acıklarsın ya da biz söyleriz diyormuş çocuklar. Benim asıl takıldıgım nokta insanlara resme beni rezil etti, milletin yüzüne nasıl bakıcam diye düşünüyorum. Ay yazık aldatmış kızı hiçbi şeyden haberi yok durumuna düştüm. Aşırı sinirli ve gerginim. Yaptıgı cok aptalca ve çocukca koskocaman adam ya. Nasıl böyle bi gerzeklik yapabiliyo anlamış değilim insanın bi özeli olur niye üroloğa arkadaşınla gidersin zaten benden kaptıgını şüpheleniyodun da. Al kafasını vur duvara yani o derece. İtibarımı düşürdü resmen. Nasıl unutucam bu olayı bilmiyorum. Hadi diyelim ki gelip bana cocuklar söyledi ne dicem ? Aa biliyorum ben ya aldatmş beni ben kabul ettim mi dicem. Gözüme uyku girmiyor, kara kara düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu kadar sinir yapacak triplenecek bişey göremedim. Sadece sizi korumaya çalışmış sizden geçtiğini söylemeyerek. Belkide cinsel birliktelik yaşadığınızı bilmelerini istememiştir. Abartıyorsunuz.
O da öyle diyor, ne deseydim senle yaptıgmızı söyleyip senden bulaştıgınımı söyleseydim daha mı hoş olacaktı diyor. Beni korumaya calıstı evet bunu biliyorum ama bi yandan da gömdü ya.

Kusura bakmayın ama çok güldüm gece gece. Keşke siz eşlik etseydiniz erkek arkadaşınıza. Artık olan olmuş, iyi tarafından bakın. Ne güzel sizi korumak için kendini ateşe atan bir erkek arkadaşınız ve onun aldatmayı kabul etmeyen düzgün arkadaşları var. Size gelirlerse söylersiniz artık o söyleyememiş çekinmiş diye yapacak birşey yok.

Bende basta kızdım sonra güldüm anlamsız dygular içindeyim. Az önce aynı ortamdaydık imada bulundu cocuklar, gözlerini belirttiler. Olay tekrar ayyuka çıkınca bi sinir geldi. Milletin diline dolandık diye. Aklıma nikah sahnesi geliyor tam imzaları atarken durrr o seni aldattı diye nikahı basmasınlar fazla kurgucuyum:))

Bilinenin aksine urologa kadinlarda gider ama jinekologa sadece kadinlar gider:))

Gelip soylerlerse..Yaptiysa helal olsun goççuma dersin:))

Ben hapla korunuyorum. Daha güvenilir geliyor bana ama x2 yapmak lazımmış. Bi kere yandık yani. Senle birlikte oldugumu nasıl söyleyeyim senden bulaştıgını söyleyemezdim vs dedi.

Bilinenin aksine urologa kadinlarda gider ama jinekologa sadece kadinlar gider:))

Yahu iyi ki bi hata ettim ya konum ürolog jinekolog karmaşası oldu hahahaha :) jinekologa ben gitmiştim ordan şey oldu biliyorum bende onu aldattım ödeştik dicem, herkes şok

Yahu iyi ki bi hata ettim ya konum ürolog jinekolog karmaşası oldu hahahaha :) jinekologa ben gitmiştim ordan şey oldu biliyorum bende onu aldattım ödeştik dicem, herkes şok

Ben hapla korunuyorum. Daha güvenilir geliyor bana ama x2 yapmak lazımmış. Bi kere yandık yani. Senle birlikte oldugumu nasıl söyleyeyim senden bulaştıgını söyleyemezdim vs dedi.

Çok ilginç. Birlikte olmak utanılacak bir şeyse neden birlikte oluyormuş o zaman? Sevgilisiyle birlikte olduğunu söylemektense aldattığını söylemeyi tercih etmesi, bundan daha az utanması benim kafamda sağlam bir yere oturmadı malesef.

En azından bu tip bulaşıcı hastalık durumlarında prezervatif kullanın. Hap güvenilir tabi ama yüzde yüz korumaz. Şu an antibiyotik kullanıyorsunuzdur muhtemelen mesela, antibiyotiklerin çoğu doğum kontrol hapının etkisini nötrler, bu süreçte dikkat etmezseniz hamile kalabilirsiniz. Çok dikkatli olmak lazım.

Ay geberme yaaaaa:))) adamlari soylediklerine pisman etceniz.. en sonunda Allah belanizi versin ne cenabet ciftsiniz diyecekler:))) hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…