- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi noclearmind
-
Sadece cinsel ilişkiden bulaşmıyor canım. Umumi wc, deterjan, ağda, hijyen, alerji, o bölgenin pH bozulması vs vsBide mantar aids değil ki yahu!
Arkadaşı , ‘pekinoclearmind nerden kaptı?’ diye mi soracak ... ne kadar samimi olunursa olunsun bir özel çizgi olması gerektiğine inanıyorum . Hiç bilmiyorum ama bu mantar illa birinden mi bulaşıyor ? Kendi kendine olmuyor mu ? Benim kuzenimden bildiğim kadarıyla ilacı -kremi var hemen etki ediyor .
Ben konunun ciddiyetinin farkındayım zaten sinirlendiğimide yazdım ama insanlara saldırır gibi yorum yapmakta neyin nesi onu anlayamadım ? Yok böyle gülmezsiniz felan napim şimdiden oturup ağlamaya mı baslayayım? Nasıl acıklayacak bi erkek yok havuzdan kapmıştır dışarıdaki lavabolardan kapmıştır diye ? Bi erkek bu kadar detayı nasıl algılayabilir ? Ben yeterince kızgınım zaten yaptıgı patavatsızlıga. Oldu işte bi şeyler ya özel bi durum deyip konuyu muallakta bırakıp kapatabilirdi de ama yapmadı. Adam bunu düşünecek kıvrak zekada da değil zaten bunu ayrı kabul ediyorum.Şu an size komik geliyor olabilir bu durum ama erkek arkadaşınızın yaptığı çok saçma. Ne demek arkadaşları ya sizin nereden kaptığınızı sorarsa?! Islak mayodan bile oluşan bir şey mantar.
Cinsel hayatı olmayan bir kadında bile görülebilir.
Sizi aldatıyor olmasını düşünmeleri çok daha mı normal?
Ayrıca bu kadar kendinde karışma hakkı gören arkadaşlar daha nelere karışırlar bir sonraki konunuzda gülmezsiniz böyle.
Her yerden bulaşır havuzdan avm lavabolarından vs ama bunu acıklayacak kadar kıvrak zekalı değil yukarıda da belirttim zaten. Zaten acıklamasınada gerek yok hiçbi şeyi ben insanların bu kdr özelin içinde bulunmalarına ayrı kızgınım zaten bu konu içinde kızgın olduğum bi cok nokta va ama sonuca bakıyorum söylemiş işte vay efendim neden söyledin diye tekrar bi huzursuzluk cıkarmanın bi faydası olmayacak çünkü sonuç ortada.Bide mantar aids değil ki yahu!
Arkadaşı , ‘pekinoclearmind nerden kaptı?’ diye mi soracak ... ne kadar samimi olunursa olunsun bir özel çizgi olması gerektiğine inanıyorum . Hiç bilmiyorum ama bu mantar illa birinden mi bulaşıyor ? Kendi kendine olmuyor mu ? Benim kuzenimden bildiğim kadarıyla ilacı -kremi var hemen etki ediyor .
Oluyor normalde bende. En son zaten şiddetli karın ağrısından acile gitmiştim enfeksiyon felanda vardı idrarımda. Üreme kısmımda hep bi problemim var zaten. Yaklasık 2 senedir böyleNormalde mantar oluyor muydu hep? Ilk defa mi oldu? Tek kisiyle sex yapiyosan ve hapla korunuyosan normalde prezervatif gereksiz... tabii bu tarz hastaliklar yoksa
Ya zaten bu kadar olayalrın içinde olmaları canımı sıkıyor, bide mantarımı acıklayacak duruma getirmezler umarım beni. Sanane kardeşim yaptık catır ctur deyip sokak agızıyla cirkinleşecem en sonMantara frengi muamelesi mi yapılmış konuda bana mı öyle geldiAltı üstü mantar ilaç kullanırsınız geçer.vajinada floranın bozulması kaynaklı bile olabiliyor bildiğim kadarıyla.
Konu sahibi bir şey derlerse, yok canım yapmaz öyle bir şey deyip geçin.Arkadaşlarına ne bunca özel bir şey.Büyütmeyin bence.Olabilir herkes saçma hareketler yapabilir bazen.
Valla kadin masturbasyon yapsa elinden bile mantar olusabiliyormus.. bu kadar hassas yaniOluyor normalde bende. En son zaten şiddetli karın ağrısından acile gitmiştim enfeksiyon felanda vardı idrarımda. Üreme kısmımda hep bi problemim var zaten. Yaklasık 2 senedir böyle
Ya zaten o biliyor neden böyle oldugumu. Ama millete niye bi şeyler acıklamak zorunda durumunda bırakıyo ona sinirleniyorumValla kadin masturbasyon yapsa elinden bile mantar olusabiliyormus.. bu kadar hassas yani
Tek sorun arkadasyla yapisik ikiz gibi gezmesinde cidden:) ne munasebet canim benim seyimdeki mantari arkadasiM ogrensin:) buarada ayaklarini sicak tut usutuyosan o da tetikliyo olabilirYa zaten o biliyor neden böyle oldugumu. Ama millete niye bi şeyler acıklamak zorunda durumunda bırakıyo ona sinirleniyorum
Koskocaman adam tek gidemiyo hadi gitti sanki 10 yasında ebeveyn kontrolünde gibi dr odasına arkadası giriyo asırı komik sacma ya. Sanırım genetik, gerçi bu durum genetikle alakası var mı bilmiyorum annemde felanda aynı durum var sürekli tekrar halindeTek sorun arkadasyla yapisik ikiz gibi gezmesinde cidden:) ne munasebet canim benim seyimdeki mantari arkadasiM ogrensin:) buarada ayaklarini sicak tut usutuyosan o da tetikliyo olabilir
Koskocaman adam tek gidemiyo hadi gitti sanki 10 yasında ebeveyn kontrolünde gibi dr odasına arkadası giriyo asırı komik sacma ya. Sanırım genetik, gerçi bu durum genetikle alakası var mı bilmiyorum annemde felanda aynı durum var sürekli tekrar halinde
Benim ilaçlarım bitti kontrol altına aldım ama fakat erkek arkadaşımın durumu parlak değil tahrip etmiş bi de bölgeye kasıntıdan dolayı adam hayatından sogudu yani kendi durumum düzeldi de onu düzeltemedik onada canım ayrı sıkkınYakın zamanda antibiyotik aldıysan o da yapıyor doğal florayı bozduğu için. Tedaviye başlamışsınız zaten, ekstra olarak kızılcık suyu içmek de iyi geliyor. Bana ilk başta kocakarı tedavisi gibi gelmişti kızılcık suyu olayı ama sonradan baktım hem yabancı forumlarda çok bahsediliyor hem idrar yolu enfeksiyonu için üretilen takviyelerin içinde kızılcık var.
Bilmiyorumki olabilir. Acik bolge hassaszzKadin olmak zorKoskocaman adam tek gidemiyo hadi gitti sanki 10 yasında ebeveyn kontrolünde gibi dr odasına arkadası giriyo asırı komik sacma ya. Sanırım genetik, gerçi bu durum genetikle alakası var mı bilmiyorum annemde felanda aynı durum var sürekli tekrar halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?