- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Hahahahaahahahaha ay cok güldümAy geberme yaaaaa:))) adamlari soylediklerine pisman etceniz.. en sonunda Allah belanizi verdin ne cenabet ciftsiniz diyecekler:))) hahaha
Oldukca enteresan bir arkadaslık seviyesi :)Ben onların göbek bagının bir kesildiğini düşünüyorum zaten. 20 senelik sevgilisi ay arkadaşı pardon:)
Soyu kuruyasıca tövbe tövbe :)
Ben onların göbek bagının bir kesildiğini düşünüyorum zaten. 20 senelik sevgilisi ay arkadaşı pardon:)
Bilmiyom burda ürolog deniyor , belki orda başkadır . O yüzden sordum bendeErkek dr değil miydi jinekolog nereye gdiyolardı onlarüroloji miydi yoksa
Aslında konu birlikte olmakta değil, benden kaptıgını söyleyememek. Ee o nerden kaptı muhabbeti olurmuş. Bunu acıklayazmış yanlış düşünülürmüş vs vs. Yani neden birilerine acıklama gereğinde bulunuyoruz bende onu anlamıyorum dedim. Sen benimşe birlikte oldugunu söyleyemeyecek kadar cekiniyosun bizim özelimiz mahremimiz diyosun ama dr odasına niye beraber giriyosunuz madem dedim ay cok sey dedim ya ama onun kafasında ki düşünceleri nötrleyemedim. Hayatımızda ki insanlarla bazen aynı düşüncede olamıyoruz maalesef anlaşmazlıklar tartısmalarda bu yüzden cıkıyor. Benim ilaç tedavim bitti. Zaten suanda öyle bi durum tekrar yasayamayız bitmesede o düzelemedi.Çok ilginç. Birlikte olmak utanılacak bir şeyse neden birlikte oluyormuş o zaman? Sevgilisiyle birlikte olduğunu söylemektense aldattığını söylemeyi tercih etmesi, bundan daha az utanması benim kafamda sağlam bir yere oturmadı malesef.
En azından bu tip bulaşıcı hastalık durumlarında prezervatif kullanın. Hap güvenilir tabi ama yüzde yüz korumaz. Şu an antibiyotik kullanıyorsunuzdur muhtemelen mesela, antibiyotiklerin çoğu doğum kontrol hapının etkisini nötrler, bu süreçte dikkat etmezseniz hamile kalabilirsiniz. Çok dikkatli olmak lazım.
Ha evet zaten kumacım diyorum ona :) ne var sonradan gelme diyo o da bana :)Senin kuma o demek ki. Alış
bende hemen savunmaya geçtimBilmiyom burda ürolog deniyor , belki orda başkadır . O yüzden sordum bende
Yani konuyu acarken sinirli ve gergindim şuan cok pozitifim yorumlardan dolayıYahu söylerlerse dümenden bir ayrılık tiyatrosu çevirirsiniz. Sonra "çok aşıkım unutamıyorum" der barışırsınız..
Hahahaaaa oluyorum burdaaaa:)))O arkadaşta ne soruyor ki ne merakli nereden bulastigi belli.
Sevgilin senin özelini korumaya çalışmış
Gerekirse hamileyim bile der
Valla diğer konularımda sevgilimin arkadaşlarından nasıl kurtulacagım olacak ya da kocam arkadas bagımlısı felan olur heralde. :) korudu kendi çapında sağolsun millete daha cok laf düştü simdi:)O arkadaşta ne soruyor ki ne merakli nereden bulastigi belli.
Sevgilin senin özelini korumaya çalışmış
Gerekirse hamileyim bile der
Prezervatifin sadece gebelikten korumadıgını algılamış olduk bizde. Normalde hap kullanıyorum yani hani hiç bilemedim ya zaten aşırı pişmanlıgı var üstümde.İşte bunların hiçbirinin yaşanmaması için; PREZERVATİF var..
Ayrıca ne demeliydi çocuk?
Noclearmind'den bulaştı dese;
daha mı iyiydi? Herkes sizin mantarınızı mı öğrensin?
Abartmayın çocuk sizi korumuş resmen.
Arkadaşları size söylerse; yapmaz öyle şey deyip geçin.
Valla diğer konularımda sevgilimin arkadaşlarından nasıl kurtulacagım olacak ya da kocam arkadas bagımlısı felan olur heralde. :) korudu kendi çapında sağolsun millete daha cok laf düştü simdi:)
Normalde mantar oluyor muydu hep? Ilk defa mi oldu? Tek kisiyle sex yapiyosan ve hapla korunuyosan normalde prezervatif gereksiz... tabii bu tarz hastaliklar yoksaPrezervatifin sadece gebelikten korumadıgını algılamış olduk bizde. Normalde hap kullanıyorum yani hani hiç bilemedim ya zaten aşırı pişmanlıgı var üstümde.
Riske atma. Mantar yine basit. Allah göstermesin HPV filan daha tehlikeli. O ilaçlarla hamile kalanda çok; prezervatif de kullanın.Prezervatifin sadece gebelikten korumadıgını algılamış olduk bizde. Normalde hap kullanıyorum yani hani hiç bilemedim ya zaten aşırı pişmanlıgı var üstümde.
Oluyor.. havuzdan oluyor tuvaletten.. bazen kendi kendine bile olusabiliyorBide mantar aids değil ki yahu!
Arkadaşı , ‘pekinoclearmind nerden kaptı?’ diye mi soracak ... ne kadar samimi olunursa olunsun bir özel çizgi olması gerektiğine inanıyorum . Hiç bilmiyorum ama bu mantar illa birinden mi bulaşıyor ? Kendi kendine olmuyor mu ? Benim kuzenimden bildiğim kadarıyla ilacı -kremi var hemen etki ediyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?