• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantık evliliği hakkında

1 sene içinde öleceksin herhalde. Veya bir yakının ölümcül hastalığa yakalandı, " mürüvvetini görmezsem gözüm açık giderim" dedi.
Öyle değil der herkes evlendi artık ya evlenmiş ayrılmış ya da kimsenin istemedikleri kalmıştır benim gibi diyorum

Seni bu yoldan vazgeçirmek için biraz daha konuşmam gerekiyor gibi hissettim hahasfj

Hiç ciddi ilişkim olmadı. Ciddiyi geç ilişki diyebileceğim bir şey olmadı. Flörtümsü iletişimler oldu. Onlar da 1-2 gün sürdü. Anlaşması kolay biri değilim şimdi yalan yok:d yeni biriyle tanışacağım ortam da yoktu. Pandemi zamanı mezun olmuşum, işsizim. Sonra atandım 2023’te. Aha dedim şimdi olacak. Yeni bir şehir, yeni arkadaşlar. Çok da güzel arkadaş ortamım oldu ama ilişki istediğim kimse yok. Aha dedim yine olmadı, yalnız öleceğim herhalde. Sonra bahsettiğim olaylar gerçekleşti ve her bir sözüyle, bir dokunuşuyla içimi titreten biriyle evleniyorum. Hem de hiç hesapta yokken tanıştık. Farklı şehirler, uzak mesafe… her şeye rağmen ve hala uzak mesafe olmamıza rağmen evleniyoruz. Kurban olayım şu kafadan çıkın. 28’de olmasın da 2-3 sene sonra olsun ama tam olsun, kafanda soru işareti olmasın.

Seni bu yoldan vazgeçirmek için biraz daha konuşmam gerekiyor gibi hissettim hahasfj

Hiç ciddi ilişkim olmadı. Ciddiyi geç ilişki diyebileceğim bir şey olmadı. Flörtümsü iletişimler oldu. Onlar da 1-2 gün sürdü. Anlaşması kolay biri değilim şimdi yalan yok:d yeni biriyle tanışacağım ortam da yoktu. Pandemi zamanı mezun olmuşum, işsizim. Sonra atandım 2023’te. Aha dedim şimdi olacak. Yeni bir şehir, yeni arkadaşlar. Çok da güzel arkadaş ortamım oldu ama ilişki istediğim kimse yok. Aha dedim yine olmadı, yalnız öleceğim herhalde. Sonra bahsettiğim olaylar gerçekleşti ve her bir sözüyle, bir dokunuşuyla içimi titreten biriyle evleniyorum. Hem de hiç hesapta yokken tanıştık. Farklı şehirler, uzak mesafe… her şeye rağmen ve hala uzak mesafe olmamıza rağmen evleniyoruz. Kurban olayım şu kafadan çıkın. 28’de olmasın da 2-3 sene sonra olsun ama tam olsun, kafanda soru işareti olmasın.
Teşekkür ederim :)

Allah tamamına erdirsin. Mutlu olun inşallah.

Ne bileyim işte. İnsan bilemiyor pişman olursam diye korkuyorum

Teşekkür ederim :)

Allah tamamına erdirsin. Mutlu olun inşallah.

Ne bileyim işte. İnsan bilemiyor pişman olursam diye korkuyorum
Esas tipini beğenmediğin, çekici bulmadığın biriyle evlenirsen pişman olursun, geç evlenirsen değil.

Öyle değil der herkes evlendi artık ya evlenmiş ayrılmış ya da kimsenin istemedikleri kalmıştır benim gibi diyorum
Herkes evlenmedi. 30 yaş üstü olup evlenmeyen çok var. Ben 29 yaşındayım, bekarım. Hiç senin kafada değilim.

20 li yaşların başında koştur koştur evlenenlerin konularını BDV de okuyoruz.

Sen bu kafayla hangi yaşta evlenirsen evlen, o evliliği yürütemezsin. O yüzden olgunlaşmadan evlenmemen daha iyi.

Geç evlenmekten değil daha beteriyle evlenmek zorunda kalmaktan korkuyorum
Yahu adamı tanımıyorsun ki. Elbette herkes kendini iyi diye anlatır. Ben alkol bağımlısıyım, içince sana şiddet uygulayabilirim demez ki. Bu adamın iyi biri olduğundan nasıl bu kadar eminsin daha yüz yüze görüşmemişken?

Emin değilim ondan da korkuyorum ki

Yahu adamı tanımıyorsun ki. Elbette herkes kendini iyi diye anlatır. Ben alkol bağımlısıyım, içince sana şiddet uygulayabilirim demez ki. Bu adamın iyi biri olduğundan nasıl bu kadar eminsin daha yüz yüze görüşmemişken?
Emin değilim ondan da korkuyorum ki

Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Şu özelliklere bakılırsa mantık evliliği değil mantıksızlık evliliği yaparsanız.
Konu sahibi yeni evli biri olarak söylüyorum sevdiğin adama bile katlanmak çok zorken beslemediğiniz birini düşsünmek dahi istemiyorum. Duygu beslenmediginiz biriyle sebep ne olursa olsun görüşmeyin

Yakışıklı erkeklerin çilesi çekilmez.Mutlu çiftlere bakıyorum adamlar hep çirkin.Bir erkeğe kadınlar bakmadığında o erkek eşine düşkün oluyor.Başka şansı yok çünkü.Huyu suyu maddi durumu iyiyse düşünün derim.

Tam tersine nerede çirkin biri varsa özelikle aldatıyor.

Tam tersine nerede çirkin biri varsa özelikle aldatıyor.
İnsanın içinde varsa yapar tabi ama benim gözlemim bu.Efendi mi, değer veriyor mu işi gücü iyi mi bunlar önemli inanın.

İnsanın içinde varsa yapar tabi ama benim gözlemim bu.Efendi mi, değer veriyor mu işi gücü iyi mi bunlar önemli inanın.

İnsanın içinden gelmesiyle mutlaka alası var ama çirkin kadın ve erkekler bir çok yönden görünmez oldukları için görünür olmak yada bazı şeyleri ispat etmek için sanki özellikle aldatıyorlar.

Merhaba iyi akşamlar,

Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
Beğenmediysen boşa yorma hem kendini hem karşındakini düşüncelerini uygun şekilde dile getir

Bak senden tam on yaş büyüğüm on 10 🔟 hiç evlenmedim ama senin şu yaşadığın kaygıyı hiç yaşamadım. Ömür boyu bekar kalacağımı bilsem zerre beğeni çekim duymadığım insanla evlenemem. Evliliği ne sanıyorsunuz kuzum siz. Etrafınızda herkes evliyse onlardan dinlemiyor musunuz sevdiği insanla bile zaman zaman boğaz boğaza gelebiliyor insanlar. Tiksinti duyduğun adamla nasıl aynı evi yatağı paylaşmayı düşünüyorsun? Yani adamı betimlerken duyduğun tiksinti bana geçti burdan. Yapmayın anam kuzum ömür boyu bekar kalacak olsanız da iğrendiğiniz insanla evlenmeye kalkmayın

Ben %100 ne mantık evliliğine ne de aşk evliliğine inanıyorum ikisinin de yarı yarıya olması taraftarıyım ama görünüşünü beğenmediğiniz birinin de sadece yazışarak huyunu suyunu öğrenemezsiniz bence sosyal ortamlara girip ilginizi çeken birisiyle yakınlaşsanız daha mantıklı olur.

Merhaba iyi akşamlar,

Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.

Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.

Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
Bu mantık iyi değil. İlla olsun diye zorlama.

Back
X