- Emoji Skoru
- 33.426
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi Sunshine11111
Kim kendını kötü anlatır kiNe bileyim anlattığına göre düzgün biri gibi. İyi biri diye mantık evliliği dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim kendını kötü anlatır kiNe bileyim anlattığına göre düzgün biri gibi. İyi biri diye mantık evliliği dedim
Ay buna çok güldüm hahahahskSizce ben zamanla daha yakışıklı hale getirebilir miyim ne bileyim en azından kilo verse
Mantık evliliği için mantıklı yanı ne peki çok zengin falan mı ?Merhaba iyi akşamlar,
Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.
Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.
Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
30a yeni girdim ve biraz öyle düşünüyorumBu arada umudunu yitirme yahu. Sevgilimle yaşıtız. 29 yaşında tanıştık. 30 yaşına evli olarak gireceğiz mesela. 28 yaşındayken yalnız öleceğimi düşünüyordum ve her şeyden elimi ayağımı çekmiş gibiydim. İnan hiç beklemediğin bir anda oluyor kuzum demek istemiyorum ama hayırlısıysa olsun diyorum. Geç olsun ama seni mutlu edecek biri olsun.
İnstagramdan30a yeni girdim ve biraz öyle düşünüyorummaşallah nasıl tanıştınız acaba
Sosyal medya aracılığıyla oldu. Anonim şekilde konuşuyorduk aslında ama sohbet sarınca direkt numaralaştık. Normalde yapmayacağım bir şeydi -ki 29 yaşına kadar hiç denemedim bile bunu- ama bir şeyler çekti beni. İyi ki de kendimi geri çekmemişim. Hiç “29 oldum şans vereyim” diye düşünmedim onun için.30a yeni girdim ve biraz öyle düşünüyorummaşallah nasıl tanıştınız acaba
Benim çok güzel bir arkadaşım vardı hep sevgilileri de yakışıklı olmuştu ama evlendiği kişi hiç tipine uygun değildi o da uzun süre red etmişti zaten. Ama konuştukça arkadaşligini iyiliğini merhametini görüp aşık olmuştu.. güzel geçimleri var. İki de çocukları oldu.Merhaba iyi akşamlar,
Belki yazılarıma denk gelen vardır nasipsizliğim hakkında.
Geçenlerde sosyal medyadan bir çocukla konuşmaya başladık. Çok ciddi yaklaşıyor evlilik amaçlı tanışmaya çalışıyor. Kafalarımız da eh işte uyuyor gibi. Ama dış görünüş olarak çok uyumsuzuz. Ben ne kadar kendimi beğenmesem de fiziğim fena değildir proporyon mu derler nedir. İnce uzun bir fiziğim var. Çocuk da kısa ve baya kilolu, baya da kıllı bir yapısı var.
Başka şehirde yaşıyor geleyim görüşelim diyor. Ciddileşmek istiyor.
Ama ben çok bilmiyorum. Kimseye sevgi besleyemiyorum. Bu defa gelenle deneyeyim dedim 3 senedir ilk kez bu amaçla biri geldi ama fiziğini de hiç kendime uygun bulmadım.
Ne yapsam? Çocuğun da hakkına girmeden gelme mi desem yoksa düşüncelerimi yıkmaya olabı kabul etmeye mi çalışsam
Özbakımı olmayan birini zorla güzel veya yakışıklı yapamazsın benceSizce ben zamanla daha yakışıklı hale getirebilir miyim ne bileyim en azından kilo verse
Saçmalayın ya cidden kadınlar neden böyle? Yalnızlık insana her şeyi yaptırır. Lütfen kendine gel. Beğenmediğin bir adamı sırf yaşım geçiyor diye alma hayatınaNe bileyim herkes evlendi son şansım gibi geliyor
Manyak mısın ya ne son şansı.Genceciksin daha.45 yaşında evlendim ben.Tabi sen 45 e kadar bekleme.Ama yani bir şey kaçırdığın falan yok.Kendine gel.Ne bileyim herkes evlendi son şansım gibi geliyor
Yani bir şeyler yazarım da kalbin fena kırılır. Daha canlı canlı görmeden beğenmemişsin işte, neyini zorluyorsun?
1 sene içinde öleceksin herhalde. Veya bir yakının ölümcül hastalığa yakalandı, " mürüvvetini görmezsem gözüm açık giderim" dedi.Ne bileyim herkes evlendi son şansım gibi geliyor