- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
- Konu Sahibi hastalik hastasi
-
Bir de bu boyutu var tabi.Peki evlendikten sonra başkasına aşık olursan?
Nasıl olsa sevmiyorum diye mi bırakacaksın bu sefer de?
Ayrıca sadece 2 hafta görüşmüşsünüz, 7 yıl hayatına kimseyi sokmaması tuhaf geldi bana
Lütfen yapma zaten kendinden emin olduğun anda ben bununla yürürüm dersen cik karşısına konuş.yaşım 24 bu arada. biraz şanssız bir insanım ben. nedense sevdiğim insanlarla sonumuz iyi bitmedi... artık ciddi bir şeyler yaşamak istiyorum... bana ondan baska kimse değer vermedi bu kadar . kendime son zamanlarda çok kızdım... bana değer veren insanla baslasaydım hayatıma başka insanlar girmezdi ve ilk sevgilimle evlenmiş olurdum. kafam aslında çok karışık da değil ama dediklerinizi düşüneceğim. ona bir kez daha zarar vermek istemiyorum... yapamam ona...
yaşım 24 bu arada. biraz şanssız bir insanım ben. nedense sevdiğim insanlarla sonumuz iyi bitmedi... artık ciddi bir şeyler yaşamak istiyorum... bana ondan baska kimse değer vermedi bu kadar . kendime son zamanlarda çok kızdım... bana değer veren insanla baslasaydım hayatıma başka insanlar girmezdi ve ilk sevgilimle evlenmiş olurdum. kafam aslında çok karışık da değil ama dediklerinizi düşüneceğim. ona bir kez daha zarar vermek istemiyorum... yapamam ona...
yaşım 24 bu arada. biraz şanssız bir insanım ben. nedense sevdiğim insanlarla sonumuz iyi bitmedi... artık ciddi bir şeyler yaşamak istiyorum... bana ondan baska kimse değer vermedi bu kadar . kendime son zamanlarda çok kızdım... bana değer veren insanla baslasaydım hayatıma başka insanlar girmezdi ve ilk sevgilimle evlenmiş olurdum. kafam aslında çok karışık da değil ama dediklerinizi düşüneceğim. ona bir kez daha zarar vermek istemiyorum... yapamam ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?