Zaten ailemede nasıl konuyu açarım hiç bilmiyorum söylesem annemin vereceği cevap belli okulu kazanamazsam iyi bi insan olduktan sonra yaş farkı önemli değil diyecek...Ama ben okuyamazsam içimde ukte kalacak hep tekrar deneseydim diyeceğim...Babama sorsam belki beni evlatlıktan reddeder çünki bu zamana kadar isteyen cok oldu fakat her seferinde kapıdan kovuldular asla böyle birşeye tahammülü yok.Açıkçası dikkat çeken bi kızım bu yüzdende çevremde bu tür tekliflerle gelen gelebilecek çok insan oluyor...Ama ben hiç yaşıtlarımdan hoşlanmadım hep 30'lu yaşlar daha çekici geldi bana sebebini bilmiyorum ama sanırım bende üniversite hayatını yaşamak istiyorum ama yinede kafamı kurcalayacak derecede hoşlandım galiba
Ben 20 yaşında bi bayanım birisiyle tanıstım kendisi 32 yaşında ve niyetinin ciddi oldugunu söylüyor henüz çok tanımıyorum ama sanırım tanımak istiyorum...Fakat yaş farkı canımı sıkıyor bazen hiç tanımadan reddetsemmi diye düşünyorum...İlerde bu yaş farkı sorun olurmu bilemiyorum Bu sene büüyk ihtimal üniversiteye başlıcam fakat onun bana 4 yıl zaman tanıyacağını sanmıyorum haklı olarak hayatını kurmak istiyor...Bazen hem okuyup hem evli olabilirmiyim diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü...İlerde pişman olmak istemiyorum keşke yaşıma daha uygun birisiyle evlenseydim demek istemiyorum 12 yaş fark ne yapmalıyım bir fikir verin lütfen bilmiyorumkismile
KiymiziAba neden bu kadar öngargılı konustun anlamadım evde kalma korkusu nedemek öyle bir durum yok bunu bende çok iyi biliyorum fakat hoşlandığım için mantıklı düşünemiyorum ve sizden fikir istiyorum durum sadece bu...Belki böyle mutlu olursam düşüncesi kafamı kurcalıyor ilerde yaşıtım biriyle evlenip mutlu olamama düşünceside geliyor aklıma...Bunlar hep ihtimaller işte keşke ilerde bu kadar mantıklı bi insanın karsıma çıkacağını seveceğimi bilsem de dakikasında reddetsem.
KiymiziAba neden bu kadar öngargılı konustun anlamadım evde kalma korkusu nedemek öyle bir durum yok bunu bende çok iyi biliyorum fakat hoşlandığım için mantıklı düşünemiyorum ve sizden fikir istiyorum durum sadece bu...Belki böyle mutlu olursam düşüncesi kafamı kurcalıyor ilerde yaşıtım biriyle evlenip mutlu olamama düşünceside geliyor aklıma...Bunlar hep ihtimaller işte keşke ilerde bu kadar mantıklı bi insanın karsıma çıkacağını seveceğimi bilsem de dakikasında reddetsem.
kızlar benim adetime tam 3 gün var mayıs 19da hastalandım fakat ilişkiye ayın 5de 6sında 7 sinde ve 8de girdik sizce hamile olma şansım ne kadar ve test yapsam çıkarmı ne olur yardım edin bana ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?