Mantıklı düşünemiyorum lütfen bir akıl verin

Feryal06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
14
0
36
Ankara
Ben 20 yaşında bi bayanım birisiyle tanıstım kendisi 32 yaşında ve niyetinin ciddi oldugunu söylüyor henüz çok tanımıyorum ama sanırım tanımak istiyorum...Fakat yaş farkı canımı sıkıyor bazen hiç tanımadan reddetsemmi diye düşünyorum...İlerde bu yaş farkı sorun olurmu bilemiyorum Bu sene büüyk ihtimal üniversiteye başlıcam fakat onun bana 4 yıl zaman tanıyacağını sanmıyorum haklı olarak hayatını kurmak istiyor...Bazen hem okuyup hem evli olabilirmiyim diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü...İlerde pişman olmak istemiyorum keşke yaşıma daha uygun birisiyle evlenseydim demek istemiyorum 12 yaş fark ne yapmalıyım bir fikir verin lütfen bilmiyorumkismile

Aradaki yaş farkı çok fazla....
Senin daha yaşamadığın ve yaşayacağın çok şey varken o yaşayıp bitirmiş, seninle aynı heyecanı duymayacaktır...
4 sene seni beklemez... 4 yıl hem okuyup hem de evli olmak çok kolay değil... yaşından dolayı çocuk da isteyecektir, okulla aynı zamanda hem ev hanımlığı hem anneliği yürütmek daha da zor....

Sanırım çok da şimşekler çakmamış araızda, o zaman hiç uzatma derim ben....
Şidi olgun erkek karizmatik gelir ama 30 oldğuda o 42, sen 40 olup kadınlığının en güzel dönemini yaşadığında o 52 olup andropoza yol almış olacak....
ıyi düşün...

arasında tam 10 yaş olupta çok mutlu olan çiftler tanıyrm ama herkes için geçerli diil bu durum ama ne olursa olsun ben olsam asala düşünmezdim daha çok gençsin kendi yaşında biri neden diil acele etme bence....

canım denizbaris a katılıyorum. zira hem yaş farkınız fazla hem senin yaşayacağın çok şey var zaten bu insanı yeterince tanımıyorsun bile.
Evliyken üniversite okumak zaten zor, ayrıca 20 yaş evliliği düşünmek için erken be kuzumolumunekankayizsmile

daha yaşayacak güzel günlerin var, evlensen arkadaş ortamlarına fazla takılamazsın, oraya gitme bunla konuşma eve kaçta geldin vs. ayrıca üniversite hayatı süperdir kendini mahrum etme, herşey zamanında güzel okulun bittikten sonra düşün evlenmeyi ve yaş farkı çok fazla tekrar söylüyorum.:teselli:

senden 12 yas buyuk,
bana cok fazla geldi acikcasi.
4 yil seni beklermi?
beklemez.
evlenince seni okuturmu?
okutmaz.
sen universiteye git
oda kendine baskasini bulsun

Son düzenleme:
Zaten ailemede nasıl konuyu açarım hiç bilmiyorum söylesem annemin vereceği cevap belli okulu kazanamazsam iyi bi insan olduktan sonra yaş farkı önemli değil diyecek...Ama ben okuyamazsam içimde ukte kalacak hep tekrar deneseydim diyeceğim...Babama sorsam belki beni evlatlıktan reddeder çünki bu zamana kadar isteyen cok oldu fakat her seferinde kapıdan kovuldular asla böyle birşeye tahammülü yok.Açıkçası dikkat çeken bi kızım bu yüzdende çevremde bu tür tekliflerle gelen gelebilecek çok insan oluyor...Ama ben hiç yaşıtlarımdan hoşlanmadım hep 30'lu yaşlar daha çekici geldi bana sebebini bilmiyorum ama sanırım bende üniversite hayatını yaşamak istiyorum ama yinede kafamı kurcalayacak derecede hoşlandım galiba

kendin söylüyorsun "beni 4 sene beklemez" diye

yas farkina söyleyecek birseyim yok, ama beliki o artik bir aile hayati yasamak
istiyecektir 30 yasina gelmis...

diyelimki evlendin, ama devam okuyorsun, ben sunu söyleyim,
ben bunu almanyada zar zor beceriyorum, esin anlayisli olmadan hicbirsey olmuyor...
türkiyede esin senden cok beklicektir, yemekti eve isi ydi vs...

ailesi de torun diye baski kuracaktir,..

bilemiyorum, kararini sen ver ama daha 20 yasindasin
daha cok sey görmek isticeksindir...

Bence evlilik için erken yaştasın ve arada gerçekten yaş farkı fazla...
Her şeyi düşünmen lazım ona göre karar ver..

sen bi kazan üniversiteyi bak gör ne insanlar çıkıcak karşına ne ortamlar görüceksin pişman olacağın bişey yapma ii düşün ama yazık etme kendine bence az diil 12 yaş çok çok fazla senin isteklerinle onun istekleri aynı olmıcaktır eminim hem o neden bu yaşına kadar evlenmemmiş bi düşün araştır...ama asla düşünme bence evliliği...yaşayacağın çok şey var onunlayken hayatı 12 yıl ileriden yaşamak zorunda kalma canımlmaz:

eninde sonunda bu cümleyi kuracağını biliyorsun niye bu acele?

evde kalma korkusu mu

adam 32 yaşına gelmiş 4 yıl senin üniversite okumanı beklemez. beklese bile üniversite değiştirir insanı ve onu beğenmezsin. yol yakınken hiç bulaşma derim:umursamaz:

bu ilişkiye başlayacaksan 1 yıl içinde evlenmeye, 2 yıl içinde çocuk doğurmaya kendini hazırla:2:

KiymiziAba neden bu kadar öngargılı konustun anlamadım evde kalma korkusu nedemek öyle bir durum yok bunu bende çok iyi biliyorum fakat hoşlandığım için mantıklı düşünemiyorum ve sizden fikir istiyorum durum sadece bu...Belki böyle mutlu olursam düşüncesi kafamı kurcalıyor ilerde yaşıtım biriyle evlenip mutlu olamama düşünceside geliyor aklıma...Bunlar hep ihtimaller işte keşke ilerde bu kadar mantıklı bi insanın karsıma çıkacağını seveceğimi bilsem de dakikasında reddetsem.

mantıklı düşünemiyosun evet bunuda şu sözünden anladım 'ilerde bu kadar mantıklı bi insanın karşıma çıkacağını seveceğimi bilsemde dakikasında reddetsem'bunuda çok ii tanımadını sölemiştin..öle bişey olsa zaten herkes mutlu mesut olur..acele ediosun bencede evde kalma korkusu hakkında yorum yapamıcam ama acele ettiğini düşünüyorum bu sözlerinden...burda herkes aynı şeyi sölüyo farkındaysan...bişey var demekki canım..

20 yaşındaki genç bir kız 32 yaşındaki bir adamın neresini beğenir merak ediyorum. aranızda dağlar kadar fark vardır eminim. biraz gözünü açarsan ileride nasıl bir hayat bekliyor görürsün ki bir önceki mesajımda belirttim zaten.

daha üniversite düşüncesi var iken kafanda evlilik düşüncesini beyninden atsan iyi olur. okumayı düşünüp bir yandan da kendinden 12 yaş büyük biriyle evlilik düşüncesini düşünen insan benim gözümde evlilik korkusu taşır. evimin kadını çocuklarımın annesi olacağım bu genç yaşımda ayrıca benden 12 yaş büyük biriyle ömrümü çürüteceğim, onun eline bakacağım diyorsan görüşmeye devam et ve evlen bu adamla-tatlicadiarzu-

bence ünüversiteye gitmelisin ,o hayatın keyfine varmalısın ,senin yaşına göre onun yaşı çok fazla yani demek istediğim senin daha yaşayacağın çok şey var önünde belki 5 - 6 sene sonra senden 12 yaş büyük bir adamla evlenmek sorun olmaz ama bu yaşta olur bence ,

bence asıl problem yaş değil, uyum adaptasyon sorunu, onun hayatına ve evlilik hayatına adapte olabilmek bu yaşta çok zor gözüküyor. ideallerini gerçekleştirmeden evlenirsen içinde ukde kalır. bu önemli bir karar hayatın için.

kızlar benim adetime tam 3 gün var mayıs 19da hastalandım fakat ilişkiye ayın 5de 6sında 7 sinde ve 8de girdik sizce hamile olma şansım ne kadar ve test yapsam çıkarmı ne olur yardım edin bana ne olur

kızlar benim adetime tam 3 gün var mayıs 19da hastalandım fakat ilişkiye ayın 5de 6sında 7 sinde ve 8de girdik sizce hamile olma şansım ne kadar ve test yapsam çıkarmı ne olur yardım edin bana ne olur

arkadaş heycandan topikleri şaşırmış ama galiba telaştan hemen kafasındaki soru işaretlerine cevap bulmaktan olsa gerek....yardım edin bari...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

daha yolun başındasın ne adamlar cıkar
üniversite okumana bak
evlenipde niye okumadım diye dövünmenin bi alemi yok...
aranızdaki yaş farkı? ailenin tepkisinide az cok biliyosun
eee bu adamla evlenmemek için daha sebebin ne olmasılazım:hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…