mantıklı düşünemiyorum :(

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
66
363
arkadaslar yaklasık 3 haftadır eşimde degısıklıkler sezıyorum ..4 yıllık evlıyım ve esımı cok ıyı tanırım ..
ama 3 haftadır eşime bir haller oldu
buraya yazmaya karar verdım artık cunku mantıklı dusunemıyorum
zırt bırt konu acmak ve sızlerıde mesgul etmek ıstemıyorum
ama fikirlerinize ,tecrübelerinize ihtiyacım var
ben cok mu safım yoksa :26:
enayı yerıne konmak ıstemıyorum

neyse uzatmayım konuya geleyım..eşim 3 hafta önce eve geldı ve saslarını kazıtmıs güzelde bır sakal stili yaratmıs kendıne
bu ne hal dedıgımdeyse kafama boya dökuldu ıs yerınde mecbur kazıttım dedi (erkekte kazınmıs kel kafalardan nefret ettgımı bılır)
pekı ya bu sakal ne oluyor serserıler gıbı sen evlısın yakısıyormu dedım
hemen surat astı en varmıs bır degısıklık olsun istemıs

neyse sustum ve takıbe aldım eşimi ...
oturdugumuz bu ilçede cok guzel seyler satan bır yer var..ben yalvarırım benı oraya gotur dıye göturmez ama kendı her defasında yalnız gıder ve cocuklara oyuncak alır
bana param yok dıyen adam 3 hafta üstü üstte cocuklara top falan almıs banada cerceve almıs hedıye olsun dıye(bence şüphelenmeme için kamuflaj yapıyor)
neden dıceksıznız
eşim orda bır kız oldugunu anlattı bana kız 16 yasındaymış (eşimde 24 yasında bu arada)
kız kansermıs ama kurtulmus halıne cok acıyormus
bunu ılk duydugumda bende cok uzuldum gercekten bende cok acıdım halıne
ama artık esım o dukkandan cıkmamaya başladı hergun hergun bırseyler alıp gelıyor cocuklara banada
dun akşam yıne oraya gıtmıs cocuklara oyuncak almıs banada müzik kutusu almıs
kız eşimin saçına bayılmıstaa cok yakıstırmıstaa sohbetlerı baya ılerletmısler
eşim birde gelıp bunları bana anlatıyor yaa detayına gırmıyor sankı akrabamızmış gibi sıradab bırı gıbı anlatıyor şüphelenmemem ıcın
neyse ertesı gun o sacıyla foto cektırmıs özel fotografcıda emınım o kızada vermıstır gercekten hıssedıyorum yaa eşim böyle degıldı
her akşam telefonunu kapatıyor ..diğer odada şarja takardı dun aksam yanı basına taktı şarja ..bir anlam veremıyorum
gece kalktım ve açtım telefonu butun listesı sılınmıs mesajlar falan boss ama neden lısteler sılınmıs anlamadım
offff kafayı yıcem yaa
ne yapıyor bu adam ne yapmaya çalısıyor

durmadan bana yalan söyluyor eve gec gelıyor eskiden böyle degıldı cok degıstı cok kendıne özen gösterıyor..işten gelince hemen banyo yapıyor üstünü giyiyor işim var dıyıp cıkıyor evden gec gelıyor bırde bakmısım kı o dedıgım yerden gelıyor moralı cok guzel...

cok uzattım ama kızlar şüphelenmelımıyım bilemedim tecrubelı arkadaslardan yorum ıstıyorum..bugun gıttım gördum kızı cokta guzel bişeee

24 yasindaki adam 16 yasindaki kizlami ilgileniyor yani
20 yas kiz 28 adam desen tuhafima gitmez ama boyle olunca tuhaf ve saclarinida kiz icinmi kazitti acaba kiz kemoterapi gorunce saclari dokulmustur ya :26:

Kızı gidip gördün,kendini tanıttın mı ?

Ben olsam,eşimin aldığı bir oyuncağı değiştirme bahanesi ile giderdim.

Eşimi hatırlatırdım,yüz ifadesine bakardım.İlk bu geldi aklıma....

Eşin neden gittiğini sorarsa,oyuncak çocuk için uygun değildi.Ağzına sokuyordu,boğazına kaçacak diye korktum filan diyebilirsin.

24 yasindaki adam 16 yasindaki kizlami ilgileniyor yani
20 yas kiz 28 adam desen tuhafima gitmez ama boyle olunca tuhaf ve saclarinida kiz icinmi kazitti acaba kiz kemoterapi gorunce saclari dokulmustur ya :26:

bazen öyle 15-16 yaşındaki kızlar görüyorum ki ben 21 yaşımdan utanıyorum

konu sahibi arkadaş eşini sıkıştırma ama alttan alttan bir takip et derim ben

hmmmm
teli kapaması vs şüphe çekici ancak belkı gercekten o kızı sevmıstır bı abı olarak bılemıyorum
bunun yanıtını o dukkana bırlıkte gıtmeyı teklıf ederek anlarsın ancak gıbıme gelıyor
beraber gıtme teklıfıne karşı gelmezse sorun yoktur herhalde..
henuz ortada bir şey yokken kendınızı şüphelerle yıyıp bıtırmeyın lutfen

canım benım beraber gıdelım dedıgımde nedense o gun işinden gec gelıyor ve akşam goturuyor benı o zamanda orda çalışan bu kız evıne coktan gıtmıs oluyor yanı karsılasamıyoruz

canım benım aynen dedıgını yaptım bugun gıttım cocuklarımla o kızda ordaydı ama müsterı coktu muhattap olamadım sadece baktım kıza uzun uzun ..elimden bişey gelmedi....

takip et.
kendin gidemiyorsan güvendiğin birinden rica et o takip etsin.
bana şüphelerinde haklısın gibi geldi.
varsa böyle bir düşüncesi en başından kesmiş olursun.

kızlar su anda ağlıyorum yaa elim ayagım tıtrıyor cok kötü tartıstık eşimle
az önce geldı konustuk bıraz bugun o dedıgım yere gıttıgımı ve ayakkabı begendıgımı soyledım hemen rengı attı..

bensız neden gıdıyorsun gıbısınden laflar soyledı bagırmaya başladı ayakkabınada başlarım param yok defol gıt dedı

bende gıttım cebını karıstırdım şaka amaçlı 15 tl cıktı hanı paran yoktu bak 3 tane ayakkabı edıyor dedım bana 5 tl versen yeter dedım

allahhhhhh senmısın onu dıyen cebımı nasıl karıstırırsın hakaretler aldı basını gıttı bende suartına attım 15 tl yı paran kadar konus terbıyesız dedım

bana ne hakla bagırırsın dedım bagırrım s.. git dedı cok kırgınım yaaa cokk

bu nasıl bı uslup adama bak terbıyesız boşanamıycaksan takıp etme kendını uzmeye degmez. ama kendıne guvenıyosan aılem arkamda durur cocuklarımada kendımede bakarım dıyosan arastır hıc normal davranışlar degıl eşının davranışları:18:

çok genç evlenmişsiniz gerçekten... eşiniz 20 yaşındaymış evlendiğinde...20 yaş bir erkek için çok erken evlenmeye... erkekler bizden daha geç olgunlaşıyor biliyorsunuz...tam flört etmeniz hayatınızı yaşamanız gezip tozmanız gereken zamanda evlenip üzerinize bir çok sorumluluk almışsınız bi de bebekleriniz de varmış...eşinize bu kadar şey çok erken gelmiş olabilir... bazı şeyleri erken yaşadığınız için de içinde kalan istekleri arzuları olabilir... ve o kız belki de eşinize bunu hatırlatmıştır ve bu yüzden ona ilgi duyuyordur...çünkü o şuanda aslında sizinle flört ediyor sizi kovalıyor olmalıydı ama onun yerine evli ve içindeki bu macera ve gençlik hevesini o kıza yöneltiyor olabilir... direk aklıma bu geldi... ve inanın sizin için çok üzüldüm ( inşallah eğer korktuğumuz gibi bi durum varsa ortadan tez elden uyanır bu rüyadan ve sizin gönlünüzü alır ve yağmaz böle şeyler bi daha (

Anlattiklarina bakilirsa süphelenmekte cok haklisin
Bu zamanda kimseye güven olmuyor zaten.
Ben senin yerinde olsam öyle takibe falan almam direkt yasaklarim oraya gitmesini.
Elalemin kiziyla ne sohbet ediyormus.

Yumurta kirarim kelinde onun. Özür dilerim arkadasim sinirlendim yaa.

Gaza gelip ustune gitmeyin
Gitmisiniz cunku
Mutlaka takip edin
Yasam sartlariniz ne alemds kiz nasil biri siz nasilsiniz
Cok gencsiniz buarada

mutlaka takip edin
ama bu aralar üstüne gitmeyin yoksa iş inada biner
sizi az öncede yaptığı gibi kırar ve üzer

arkadaslar suan ıcerde yatıyorum yavrularımı aldım yanıma kendı coktan uyumus dunya umrunda degıl ama eskıden olsa muhakkah gonlumu alırdı .çaba bıle harcamıyor ..konusmayacagım cunku anlamıyor kafası başka yerde bellı benı dınlemıyor bıle terslıyıverıyor hemen
işten geldı yayla çorbası yaptım yermısın dedım.... (güya şaka yapıyor)
yemem senın yemegını beceremıyorsunda zaten dedı

asl böyle degıldı tanıyamıyorumm yaa şakasını bıle guzel yapardı ama şakasıyla bıle kırıyor benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…