arkadaslar yaklasık 3 haftadır eşimde degısıklıkler sezıyorum ..4 yıllık evlıyım ve esımı cok ıyı tanırım ..
ama 3 haftadır eşime bir haller oldu
buraya yazmaya karar verdım artık cunku mantıklı dusunemıyorum
zırt bırt konu acmak ve sızlerıde mesgul etmek ıstemıyorum
ama fikirlerinize ,tecrübelerinize ihtiyacım var
ben cok mu safım yoksa :26:
enayı yerıne konmak ıstemıyorum
neyse uzatmayım konuya geleyım..eşim 3 hafta önce eve geldı ve saslarını kazıtmıs güzelde bır sakal stili yaratmıs kendıne
bu ne hal dedıgımdeyse kafama boya dökuldu ıs yerınde mecbur kazıttım dedi (erkekte kazınmıs kel kafalardan nefret ettgımı bılır)
pekı ya bu sakal ne oluyor serserıler gıbı sen evlısın yakısıyormu dedım
hemen surat astı en varmıs bır degısıklık olsun istemıs
neyse sustum ve takıbe aldım eşimi ...
oturdugumuz bu ilçede cok guzel seyler satan bır yer var..ben yalvarırım benı oraya gotur dıye göturmez ama kendı her defasında yalnız gıder ve cocuklara oyuncak alır
bana param yok dıyen adam 3 hafta üstü üstte cocuklara top falan almıs banada cerceve almıs hedıye olsun dıye(bence şüphelenmeme için kamuflaj yapıyor)
neden dıceksıznız
eşim orda bır kız oldugunu anlattı bana kız 16 yasındaymış (eşimde 24 yasında bu arada)
kız kansermıs ama kurtulmus halıne cok acıyormus
bunu ılk duydugumda bende cok uzuldum gercekten bende cok acıdım halıne
ama artık esım o dukkandan cıkmamaya başladı hergun hergun bırseyler alıp gelıyor cocuklara banada
dun akşam yıne oraya gıtmıs cocuklara oyuncak almıs banada müzik kutusu almıs
kız eşimin saçına bayılmıstaa cok yakıstırmıstaa sohbetlerı baya ılerletmısler
eşim birde gelıp bunları bana anlatıyor yaa detayına gırmıyor sankı akrabamızmış gibi sıradab bırı gıbı anlatıyor şüphelenmemem ıcın
neyse ertesı gun o sacıyla foto cektırmıs özel fotografcıda emınım o kızada vermıstır
gercekten hıssedıyorum yaa eşim böyle degıldı
her akşam telefonunu kapatıyor ..diğer odada şarja takardı dun aksam yanı basına taktı şarja ..bir anlam veremıyorum
gece kalktım ve açtım telefonu butun listesı sılınmıs mesajlar falan boss ama neden lısteler sılınmıs anlamadım
offff kafayı yıcem yaa
ne yapıyor bu adam ne yapmaya çalısıyor
durmadan bana yalan söyluyor eve gec gelıyor eskiden böyle degıldı cok degıstı cok kendıne özen gösterıyor..işten gelince hemen banyo yapıyor üstünü giyiyor işim var dıyıp cıkıyor evden gec gelıyor bırde bakmısım kı o dedıgım yerden gelıyor moralı cok guzel...
cok uzattım ama kızlar şüphelenmelımıyım bilemedim tecrubelı arkadaslardan yorum ıstıyorum..bugun gıttım gördum kızı cokta guzel bişeee