- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.541
Herkes durumu çok farklı anlamış, arkadaşlar yardım derken; para yardımı,yiyecek giyecek yardımı yapacaz demedik ki....
konusahibesi şehrin hangi ilçesinde olduğunu söyleyecekti,bende elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacaktım...
benim ailemde o şehirde tanınmış bir aile olduğu için ( övmek için demedim) bende aileme okul arkadaşım iş arıyor varmı tanıdığınız bayan elemana ihtiyacı olan bi yer diye soracaktım ( benim ailem kadar internette konuşmalara görüşmelere karşı daha başka kimse yoktur o yüzden ben aileme okul arkadaşım diye tanıtacaktım oda beni ailesine öyle tanıtacaktı asla renk vermezdik böylece inanırlardı ), kendi ister eşiyle ister babasıyla gidip iş yerini kendi gözleriyle görüp karar vereceklerdi hepsi bu, benim derdim kendi çalışsın hem kafasını dağıtır hemde ekmek süt parası diye eşine kıvranmazdı, alnının teriyle ellerinin emeğiyle kendi parasını kazanacaktı.. ama bu konuyu artık tamamıyla kapatıyorum herkes beni çok yanlış anlamaya başladı lafı oraya getiriyorlar. benim eşim devlet memuru zaten, kötü bi durum olsa hem eşimin itibarı söz konusu hemde ailemin itibarı... kötü bir niyetle söylemedim bir nebze olsun belki iş konusunda yardımcı olurum diye söylemiştim... kimse kimseye muhtaç değil isteyen taşı sıkar suyunu çıkartır.......
Uzaktan kolay geliyor ama evde bir tl dahi yoksa ve eş sorumluluklarını bilmiyorsa ekmekte olmaz sütte.
Hergun zaten süt parası isteniyormuş, ''bilmiyorum'' parayı alana kadar çok zorlanıyormuş.
Ekmek konusunda bir tek merak ettiğim konu, neden akşamları eşi geldiğinde istemiyor, sabah gittiğinde ekmek yok denmiyor ?
Bazen konu dallanıp budaklanınca anlatılanlarda anlaşılmayabiliyor..Asıl mesele unutuluyor, konunun aslı kaçırılıyor.
''Bilmiyorum'' ben olsam konumu kapatırdım ve hayatımı düzenlemek için şimdiden başlardım değişimler yapmaya..
Buranın bir yerden sonra faydası olmuyor.Hepimiz bilg. kapatıyoruz ve hayatımıza bakıyoruz..
Toparlan ve birşeyler yapmaya çalış.Fevri davranmadan yapacaklarını düşün ve sıraya koy.
...
sayfa 100 lere kadar okudum kac saat oldu bılmıorm en son alıswerıse gıtmıs cok mutlulardı kız dukkanda yoktu falan
allah rızası ıcın bana son olarak ne oldugunu bırı anlatsın ya:18:
canım benım ben çok üzülüyorum sen böle dıyıncee..
bana kızma nolursun
gercekten ababm o kadar anşayışlı bırı degıll
okuldan arkadasım baba bana iş buldu çalışayımmı dıcemde
babamda karsımda sakın duracak :18::18:
o yüzden bana kızma ben insanlıgındna dolayı minnettarım sana ama olmaz
canım benım ben çok üzülüyorum sen böle dıyıncee..
bana kızma nolursun
gercekten ababm o kadar anşayışlı bırı degıll
okuldan arkadasım baba bana iş buldu çalışayımmı dıcemde
babamda karsımda sakın duracak :18::18:
o yüzden bana kızma ben insanlıgındna dolayı minnettarım sana ama olmaz
kapattırmak ıcın mesaj atmıstım ama kapatmadılarr..bende kapansın ıstıyorum artık ..yoksa arkadaslarım ıstemeden bır bırlerının kalplerını kıracaklarr..
acaba tam olarak nasıl kapatılıyor konu bana bır anlatırmısın
Şimdi sen iş kapısı aramıyor musun ? Bir arkadaşım buldu deme sende, iş ilanlarına başvurdum, kabul gördüm diyeceksin hepsi bu.
Ne güzel fırsat gelmiş ayağına, Allah razı olsun o arkadaştan, değerlendir bence iyice araştırdıktan sonra.
Dayak yşyeceğini bilsende aş kardeşini git bak nasıl bir yermiş.
ben bunu okadar cok ısterımkı anlatamam
ama cocuklarımı kıme bırakıcam annem bakmaz yaa yazmak ıstemedım ama gercekten bakmaz bır bakar ıkı bakar ama artık mırın kırın eder
burda bıle bazen cocukları asagı goturuyorum ..suratı 10 karış oluyorr..
ama annemı severım sadece cocuk sesı falan kaldıramıyorr
belinden amelıyatlı ağır kaldıramıyorr
ufak bebegım kucaktan ınmezz...
bahane buluyorum sanmayın iş imkanını o kadar cok ısterımkııı
ama her yerde önüm tıknaıyor bırını halletsem dıger bır yerden yıne sorun cıkıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?