mantıklı düşünemiyorum :(

canım benım ben çok üzülüyorum sen böle dıyıncee..
bana kızma nolursun
gercekten ababm o kadar anşayışlı bırı degıll
okuldan arkadasım baba bana iş buldu çalışayımmı dıcemde
babamda karsımda sakın duracak :18::18:

o yüzden bana kızma ben insanlıgındna dolayı minnettarım sana ama olmaz

kapattırmak ıcın mesaj atmıstım ama kapatmadılarr..bende kapansın ıstıyorum artık ..yoksa arkadaslarım ıstemeden bır bırlerının kalplerını kıracaklarr..

acaba tam olarak nasıl kapatılıyor konu bana bır anlatırmısın

bak konuyu başından beri takip ediyorum senin için de çok üzülüyorum bana alınma ama artık sana kızmaya başladım..neden mi?

çünkü bi adam eve ekmek ve süt almıyorsa utanmadan akşam gelip yemek istiyorsa sen hala bunun önüne yemek koyuyorsan eşini herkese rezil etmiyosan kol kırılır yen içinde kalır diye susup aç kalmaya çocuklarının ihtiyaçlarının karşılanmamasına razı oluyorsan sen de suçlusun...babandan gidip hergün sırf ne halde olduğunuzu görsün diye ekmek parası istemiyorsan da suçlusun...sen böyle babandan korkup eşim beni şikayet etmesin diye davranırsan hiç bi yere varamazsın..ben senin yerinde olsam babam beni hergün aşağılasa bile derim ki eşimden iyidir sonuçta babam der eşimi terkeder giderim...onlar da alışacak mecbur..hiç olmadı git belediyeden yardım iste onlar kıyafet olsun yiyecek olsun her türlü yardımı yapıyorlar...biz mesela giymediğimiz herşeyi veririz belediyeye onlar da ihtiyaç sahiplerine verir...bu utanılacak bişey değil...sen bu yardımları al da eşin ve baban utanır belki biraz vicdanları varsa...senin eşin değişmez bu belli bişey bu çocuklar büyüyecek okula başlayacak o zaman masrafları şu ankinin kaç katı artacak ne yapacaksın o zaman...sadece bu günü düşünerek hareket etme...bugün ekmeğim var yarın Allah Kerim diye susma...demesi kolay da deme çünkü bu dediklerim yapabileceğin şeyler bence..sen sustukça kimse senin ne çektiğini anlamaz kimse durumunu çözmeye çalışmaz

sayfa 100 lere kadar okudum kac saat oldu bılmıorm en son alıswerıse gıtmıs cok mutlulardı kız dukkanda yoktu falan
allah rızası ıcın bana son olarak ne oldugunu bırı anlatsın ya:18:

canım benım durum degıstı aslında artık eşimle muhabbetı bıtırdım...cok kırgınım onaa ...

ebnı babam sıkayet ettı çarşıya gıttım dıye halbukı babamın haberı vardıı

üstelık süt parası ıstedım ..bir anlık sınırle bıle söylemıs olsa onu asla afffetmıcem

cocuklarıma aç yatsınlar süt müt alamam dedi..

ve konu yıne sakız gıbı uzadıı..

aramız yok canım 2 gundur ayrı yatıyorum cocuklaırmı aldım salonda yatıyorum ..yüzüne bakmıyorum yemegını yapıyorum yıyor yatıyor otel gibi.. hepsi buu

en önemli gelişmede benım hakkımda babam o gece ılk kez benım arkamda durdu eşime karsıı ben bu yuzden cok mutluyum :)

şlimdi konuyu kapattırıyorum ..saglıcakla kal

Bilemiyorum; Kimse birbirini kirmaz.
Sen kendini düsün birak burayi.
Yin söylüyorum, hayatta insanin basina hersey gelebilir, düsmez kalkmaz bir ALLAH, bizlerin aklina bile gelmeyecek büyük dramlar yasaniyor su hayatta.
Yine söylüyorum benim anlamadigim, bu kadar cefaya, bu kadar ezilmeye, bu kadar sevgisizlige ve en önemlisi bu kadar degersizlige katlanip, hala o evde birsey yapmadan oturmani ben anlayamiyorum / anlayamayacagim.
Yapabilecegim birsey yok deme, neler yaparsin neler.
Yeter ki istesin insan, daglari bile deler.

Şimdi sen iş kapısı aramıyor musun ? Bir arkadaşım buldu deme sende, iş ilanlarına başvurdum, kabul gördüm diyeceksin hepsi bu.

Ne güzel fırsat gelmiş ayağına, Allah razı olsun o arkadaştan, değerlendir bence iyice araştırdıktan sonra.

Dayak yşyeceğini bilsende aş kardeşini git bak nasıl bir yermiş.

hayır sana kızmıyorum söylediklerim diğer arkadaşlara karşı...

baban anlayışlı olmayabilir benim babamda öyle çok anlayışlı değil ordan biliyorum,senin dediklerine gelecek olursak tabiki öyle diyemezsin buna kimse inanmaz ben onu kısa yazmak için öle dedim tabiki irtibata geçip başka yöntemler bulabilirdik ama sana sadece şu kadarını söylüyeyim baban bana güvenirdi bundan eminim nedenini söylemek istemiyorum çünkü konuyu artık kapattığımı söyledim.... hatta baban beni severdi bile öyle düşünüyorum.... her neyse konuyu artık gerçekten kapatmak istiyorum...

Allah sana kolaylık versin canım kendine iyi bak.......

Op arkadaşlarımızdan birine özel mesaj at, kapatırlar.

offf. neden hep şüpheye kuşkuya sürüklüyorlar eşlerini, sevgililerini. neden bizler kadar sahiplenmeyi değer vermeyi bilmiyorlar erkekler. sıkmayın canınızı. herşeyin kokusu çıkar elbet

ben bunu okadar cok ısterımkı anlatamam

ama cocuklarımı kıme bırakıcam annem bakmaz yaa yazmak ıstemedım ama gercekten bakmaz bır bakar ıkı bakar ama artık mırın kırın eder

burda bıle bazen cocukları asagı goturuyorum ..suratı 10 karış oluyorr..

ama annemı severım sadece cocuk sesı falan kaldıramıyorr

belinden amelıyatlı ağır kaldıramıyorr
ufak bebegım kucaktan ınmezz...

bahane buluyorum sanmayın iş imkanını o kadar cok ısterımkııı

ama her yerde önüm tıknaıyor bırını halletsem dıger bır yerden yıne sorun cıkıyorr

Yok anlıyorum seni..Çalış demek çok kolay elbette.

Evden yapacak iş bulsan ? Belki arkadaş bu konuda yardımcı olur. Sen özelden mesajlaş arkadaşla, gğvendikten sonra, emin olduktan sonra tanışırsınız. Sanal ortam dikkat etmek lazım.

Eminim ki eğer tanınan bir aileyse evden iş ayarlayabilir sana. Kestirip atmandan dolayı kimse anlamıyor seni.

Yoksa tabiki iki çocukla çalışmak çok zor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…