- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar su anda ağlıyorum yaa elim ayagım tıtrıyor cok kötü tartıstık eşimle
az önce geldı konustuk bıraz bugun o dedıgım yere gıttıgımı ve ayakkabı begendıgımı soyledım hemen rengı attı..
bensız neden gıdıyorsun gıbısınden laflar soyledı bagırmaya başladı ayakkabınada başlarım param yok defol gıt dedı
bende gıttım cebını karıstırdım şaka amaçlı 15 tl cıktı hanı paran yoktu bak 3 tane ayakkabı edıyor dedım bana 5 tl versen yeter dedım
allahhhhhh senmısın onu dıyen cebımı nasıl karıstırırsın hakaretler aldı basını gıttı bende suartına attım 15 tl yı paran kadar konus terbıyesız dedım
bana ne hakla bagırırsın dedım bagırrım s.. git dedı cok kırgınım yaaa cokk
kızlar suan çökmüş durumdayım
ıhtımal bıle vermezken aldatılmaya
yaşıyorum galıba bu olayı
çıldırıcam yaa evlatlarım ciğerlerimm
ne yapıcaz bız
egerkı varsa böyle bıse ne yapar ne ederım asla katlanamam babam arkamda kattıyen degıl
susupta oturamam evlatlarımıda veermem ölümü çiğnerler
ama hadı varsa hadı aldatıyorsa ne yaparım ben yarabbım yardım et bana
çok genç evlenmişsiniz gerçekten... eşiniz 20 yaşındaymış evlendiğinde...20 yaş bir erkek için çok erken evlenmeye... erkekler bizden daha geç olgunlaşıyor biliyorsunuz...tam flört etmeniz hayatınızı yaşamanız gezip tozmanız gereken zamanda evlenip üzerinize bir çok sorumluluk almışsınız bi de bebekleriniz de varmış...eşinize bu kadar şey çok erken gelmiş olabilir... bazı şeyleri erken yaşadığınız için de içinde kalan istekleri arzuları olabilir... ve o kız belki de eşinize bunu hatırlatmıştır ve bu yüzden ona ilgi duyuyordur...çünkü o şuanda aslında sizinle flört ediyor sizi kovalıyor olmalıydı ama onun yerine evli ve içindeki bu macera ve gençlik hevesini o kıza yöneltiyor olabilir... direk aklıma bu geldi... ve inanın sizin için çok üzüldüm( inşallah eğer korktuğumuz gibi bi durum varsa ortadan tez elden uyanır bu rüyadan ve sizin gönlünüzü alır ve yağmaz böle şeyler bi daha (
Eşinin bahsettiğin kızla telefonda konuşup konuşmadığını öğrenmeye çalış. Eşin hangi hattı kullanıyosa o hatta ait internet sitesinden eşinin telefon görüşmelerinin dökümanına ulaşabilirsin. Kiminle hangi saatte kaç dakika konuşmuş, kaç kez konuşmuş bunları öğrenebilirsin. Benim bi arkadaşım eşini bu şekilde takip ediyor ordan biliyorum..
Eşinin bahsettiğin kızla telefonda konuşup konuşmadığını öğrenmeye çalış. Eşin hangi hattı kullanıyosa o hatta ait internet sitesinden eşinin telefon görüşmelerinin dökümanına ulaşabilirsin. Kiminle hangi saatte kaç dakika konuşmuş, kaç kez konuşmuş bunları öğrenebilirsin. Benim bi arkadaşım eşini bu şekilde takip ediyor ordan biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?