mantıklı düşünemiyorum :(

Anlattıklarına göre eşinin aklı ya da kalbi o kıza kayıyor gerçekten.Ne diyeceğimi bilemedim canım üzüldüm çok.Allah büyük çıkarır önüne elbet.Ama sonrası daha büyük üzüntü.Allah yardımcın olsun canım.

Tam bir pislikmis bu yaa.
Bu kadar kizdigina göre ..........
Aglama canim degmez gercekten degmez.

Sen aglarsin o gider arkadaslariyla kafa dagitir.
Allah yardimcin olsun

kızlar suan çökmüş durumdayım
ıhtımal bıle vermezken aldatılmaya
yaşıyorum galıba bu olayı
çıldırıcam yaa evlatlarım ciğerlerimm
ne yapıcaz bız
egerkı varsa böyle bıse ne yapar ne ederım asla katlanamam babam arkamda kattıyen degıl

susupta oturamam evlatlarımıda veermem ölümü çiğnerler
ama hadı varsa hadı aldatıyorsa ne yaparım ben yarabbım yardım et bana

Eğer ailen arkanda değil ve yrılamayacaksan sende karşı taaruza geçeceksin..

Böyle birbirinizi yemekle adamla karşılıklı hakaretleşmeyle bi yere varamazsın hatta o kıza doğru itersin..

Eşinle daha fazla ilgilenmeye çalış ve kendinede özen göster..

Şakaları seni kırıyormu belli etme gül geç yada sende ona takıl ama rencide etmeden ..

Size ayakkabı alacak kadar parası yoksa artık çocuklara oyuncak almanın gereksiz olduğunu söyle

ne biliym suan aklıma bu kadarcık geldi umarım diğer arkadaşlarda yardımcı olur Allah yardımcısı olsun senn ve çocuklarının..

canim ya üzülmemek eldemi, aglama desemde bos..ama yokmu güvenebilecegin bi arkadasin bi tanidik beraber gidip sanki tesadüfmüs gibi kiza kendini tanitsan?? oda insan evladiysa imani vicdani varsa vazgecer..

tam aklımdan geçenleri yazmışsın canım.daha çok küçükken bu büyük sorumluluğa girmişsiniz.sen evde 2 çocukla dünyayı görmüyordursun zaten.ama o dışarı çıkıyor,daha çok küçük aklı başka yerlere kayıyordur.off yabe çok üzüldüm.
ama bunun çaresi kesinlikle kavga etmek değil,iyice senden nefret eder.kendi kendini de evimde huzurum yoktu beni karım itti diye avutur,vicdanını bastırır,daha kolay yapar.sen ona daha iyi davran,kendine bak,cinselliği çoğalt.belki vazgeçer.

Ne O Ağlıyorum Falan..
Yaktın Tüm Gemileri..
Silkelen Bakalım..
Dik Tut Başını ki Sağlıklı Düşünesin..

Böyle Ağlayarak Kendine Yaparsın Yavrularını Üzersin..
Böyle Ağlayarak Eline Hiç Bir Şey Geçmez..
Sakın Bu Tarz Düşündüğünü Eşine Yansıtma..
He Canım He Gülüm De Geç..
Kadın İçin Bir de Şeytan Derler..

Neyse Asıl Şimdi Şeytan Olmanın Zamanı..

Son düzenleme:
ne denır kı

sessız bı şekılde takıbe al,

ama eşıne bırşey bellı etme, aklında yoksa bıle aklına sokma derım ben

o dükkana gıdıp moralını daha fazla bozma şımdılık sadece eşının davranışlarını takıp et

Flörtleşme olabilir aralarında..
Daha ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama bu o noktaya gitmeyecek demek değil tabii..
Ne kadar nankör,ne kadar vefasız şu adamlar..
Yaşı da çok genç.. Biraz değişiklik olsun diye düşünüyor olabilir
Bu artık sizi sevmiyor demek değil.. Eğlence arayışı..
Bu durumda ne yapmalısınız??? Konuşmalısınız sanırım..
'Başlamadan bitir,beni de evliliğimizi de tehlikeye atma,yoksa kaçıp kaçıp gittiğin o hayal hayat,gerçek hayatın olacak ama sıkılıp döndüğünde ben ve çocuklar artık hayatında olmayacağız' 'Değer mi' diyin..

Son düzenleme:
aslında ben olsam (ben biraz deliyimdir,gözüm kararır böyle şeyde)kıza giderim "bak böyle bir şey duydum kocama asılıyormuşsun,ayağını denk al,bir daha onunla konuşursan seni burada rezil ederim,ailene de evli erkeği ayarttığını söylerim" derdim.yaşı da küçük olduğu için korkar bence.

aralarında cinsellik başlamadığı kesin hatta çıkma da yoktur.öyle olsa o mağazaya gidip durmaz başka yerde görüşürlerdi.belki kız abi olarak gördü muhabbet etti,erkek milleti de zaten hemen hazır meyillenmeye.önlemini baştan al bence.

Son düzenleme:
takip edin eşinizi illaki vardır çocukları bırakabileceğiniz biri. baktınız samimiler, hemen ortalığı ayağa kaldırmayın. unutmayın eşiniz daha genç hovardalık peşinde olması mümkün. dikkatini kendinize çekin. mümkünse klasik davranışlarınızdan kaçının onun farklı bulacağı şeyler yapın en basit olarak mutfakta yemek yaparken televizyon izliyorsanız kapatın siz şarkılar mırıldanın sizi dinlesin. her anına her anısına kendinizi sokun. bu etkili olacaktır. ama şahsi fikrimi sorarsanız şu an eşinizin sizi aldattığına inanmıyorum bence sadece kızla sohbet etmek hoşuna gidiyor ve büyük oranda kıza da ilgi duyuyordur. kızın 16 yaşında olması sizin avantajınız kızı araştırın ailesini bulun, gerekirse gizliden arar kızınız böyle böyle yapıyor dersiniz sonuçta o da sütten çıkmış ak kaşık değil evli adamla takılıyor.

allah o kizi da bildigi gibi yapsin insallah evli adamda mi gozu varmis. ben de esinizin sizi aldattigini dusunmuyorum arkadaslarin dedigi gibi sadece kizin ilgilenmesi hosuna gitmistir degisiklik arayisina girmis olabilir esinizle tartismayin hatta bu su anda yapmaniz gereken en son sey bence

kizin belki haberi yok.eşinde küçük yaş olarak görünüşü nasıl bilmem tabi.kız kellerden hoşlandığını belirttiyse eşinde kafayı kazıtmış olabilir ilgi çekmek adına.eşine bu durum macera olarak geliyordur hoşuna gitmiştir begenıp begenilmek.inşlh aklı başına çabuk gelir.ayrıca tatlım bu ne hız bu yaşta 2 yavrucak.allah bağışlasın gülüm ama yaşınız çok genç ondan yazdm yanlış anlama

benim düşüncemde bu işte bir bit yeniği var.saç kazıtma mevzusuda kız beğendini söyledi oda kazıttı değil bana kalırsa.kız kanserdim saçlarım döküldü zor dönem geçirdim üzüldüm gibi acıtasyon yaptıysa eşinizde destek amaçlı yanındayım hesabı gösteri yapmış lolitaya karşı.dikkatli ol gözün üstünde olsun.allah yardımcın olsun

Eşinin bahsettiğin kızla telefonda konuşup konuşmadığını öğrenmeye çalış. Eşin hangi hattı kullanıyosa o hatta ait internet sitesinden eşinin telefon görüşmelerinin dökümanına ulaşabilirsin. Kiminle hangi saatte kaç dakika konuşmuş, kaç kez konuşmuş bunları öğrenebilirsin. Benim bi arkadaşım eşini bu şekilde takip ediyor ordan biliyorum..

akıl akıldan üstündür die boşuna dememişler süper bir fikir vermişsin... geçen beni yabancı bir numara aramıştı gece korktum bende...ertesi gün kullandığım gsm operatörünün sitesine girdim... wallahi dakika dakika kiminle konuştuğum mesajlaştığım herşey yazıyordu...

Ne yap et git kıza görün.Konuşmana gerek yok eşim maşallah hergün burda desen yeter.Eşin genç hata yapabilir umarım hatası size mal olmadan çözersiniz.Bir tarafta kavgacı bir eş , bir tarafta hiç bir sorumluluğu olmayan kahkaha atan bir kız varsa eşin sence hangisini seçer.Bu arada ben kızın eşinin ilgisinden haberi olmadığını düşünüyorum.EŞinin kafası karışmıştır.Düzelir merak etme sabret ve kavga etme.SOn bir önerimde artık başka çocuk yapma kendine zaman ayır..

Hangi Operatörü Kullanıyorsunuz Bilmiyorum..
Fakat Online İşlemlere Giriş Yapıldığı Anda Telefona Mesaj Geliyor..
Yakalanmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…