mantıklı düşünemiyorum :(

Ne de güzel o kıza yüklenilmiş hemen, nasıl evli adamlarla flörtleşir, ailesine söyle tehtid et falan filan, yahu evli iki çocuklu yaş itibariyle kızdan daha olgun olması gereken adamın hiç mi suçu yok. Bütün suç 16 yaşında bir tezgahtar kızın mı? Ayrıca bence gidip kızı veya ailesini tehtid ederseniz bu durumda eşinizin kulağına giderse, eşinizle aranız daha çok bozulur daha çok kırılırsınız benden söylemesi. Evliliğinizde bir problem varsa oturup eşinizle halletmelisiniz çünkü güvenip, seçip evlendiğiniz adam o,size ömür boyu birlikte olma sözü veren o, o zaman bütün suç evli olupta aldatan tarafta 2. kadınlarda değil.

Bence önce sakin ol,yangına körükle gitmemek lazım.Erkek milleti bize oranla daha hassas daha acıma duygusu olan insanlar belki o kıza sadece acımıştır.Ama diğer arkadaşların da dediği gibi uzaktan takip et.Yine bir arkadaşın dediği gibi ortada yanlış bir durum varsa da direk kızın ailesine telefon açarsın eşine olaydan bile bahsetmezsin kızın ailesi duruma mühehale ederler.

ya bi de şu var kocan seni aldatıyor olsa bu kızdan hiç bahsetmezdi diye geliyor bana ama tedbiri elden bırakmamakta her zaman fayda var

Son düzenleme:

bence de kızın bi günahı yok. ne olup bittiğini bilmiyoruz bile.ama eğer eşinizin aklı sizden başkasına kayıyorsa o evlilikten hayır gelmez artık

Birşeyi atlamışım onuda yazayım.Hiçbir kız evli , çocuklu ve en önemlisi cebinde 15 tl parası olan bir adama bakmaz.İlk ikisi kabul olsada cebindeki paraya herşeyi göze alacak bir kız yok.Genelde bu tarz ilişkiler olacaksa adam kesin ya zengindir.Yada belli bir hayat standartı vardır.

cidden şimdi online servislerden kendi hattımla ilgili olana girdim de, 2aylık dökümü çıkarttı karşıma... ama msj gönderiyor gerçekten de 'online sistemimize giriş yapmış bulunmaktasınız' diye... telefon elinizde olursa bu msjı görmemişte olur eşiniz, zaten tel elinizde olunca tek kullanımlık şifre de istetebiliyorsun... başka bir hattı olmadığı sürece -ki yanlış bir şey yapıyorsa bile eşiniz, iş henüz o kadar ilerlememiştir diye düşünüyorum- bu şekilde en azından telefon konusuna açıklık getirmiş olursunuz kendinizce...

Hangi Operatörü Kullanıyorsunuz Bilmiyorum..
Fakat Online İşlemlere Giriş Yapıldığı Anda Telefona Mesaj Geliyor..
Yakalanmasın..

Bende ''o iş nasıl oluyor'' diye sorarsa araştırır söylerim diye ayrıntıya girmemiştim. Sen hızlı davrandın :) Aslında şimdi kendi telefonumda deneyip öğrendim bende bilmiyordum.

Ahh ah şu hayat ve tecrübesizlikler insanın hayatını nasılda etkiliyor.. Kendi ayakları üstünde durabilmesi bi bayanın ne kadarda önemli.. Ailelerdede çok hata var çok. Okutun çocuklarınızı kendi ayakları üstünde durabilsin.. Hayat bu eşe bile güven olmuyor malesef, nelerini duyuyoruz görüyoruz... 2 çocuğun var ve eşin seni garantilemiş gibi hissettirme ona, çaresizliğin onu güçlendirir.. Eşin belki de diyodur ayrılamaz benden ayrılıpta napıcak 2 çocukla nasıl gidicek baba evine? ki zaten babamda istemez demişsiniz.. Eşiniz sizi garantilemiş, gidemez diye düşünemeseydi keşke Ayrıca anlattıklarından yola çıkarak kız çok güzel ve 16 yaşında. Eşin 24 yaşında. Saç kazıtma olayı bi jest durumu olmuş bence de.. Kız belki muhabbet ediyor ama abisi olarak görüyor olabilir yada evli olduğunu bilmiyor olabilir.. Yada bi arkadaş gibi sohbet ediyodur belki eşinizle.. Ben kızın pek suçlu olduğunu sanmıyorum şu konumda. Ayrıca eşin çok mu yakışıklı biri? :26: merak ettim :44:

Eşinizin biriyle ilişkisi var demek elimizdeki verilerle cok zor. Ama kızla bu kadar içiçeyse aşağı yukarı hergün görüşüyorsa ilgisi hoşuna gitmiş olabilir.

Kavga etmeyin sakın, takip ettiğinizi de belli etmeyin. Gözünüz üstünde olsun.

Arkadaşım önce bi sakin ol, ortalığı hemen velveleye verme. Eşinin tepkileri bir şeyler sakladığını gösteriyor ama akıllı davranman lazım.

bence size aldığı şeylerden birini değiştirme bahanesiyle oraya gidin çocuklarla kıza eşim (adı ...) bunu burdan almış ben değiştirmek istiyorum diyin belki kız evli olduğunu falan bilmiyordur. böylece öğrenir hiçbirşeyden haberiniz yok gibi akşamda eşinize anlatın aldığını değiştirdim diyin

eşinin davranışları bana da normal gelmedi,şüphe duyulacak şeyler yapıyor..sürekli aynı mağazaya gitmeler,sürekli eşe hediyeler almalar,aniden kendine özen göstermeye başlaması eğer başına bi darbe falan yemediyse bir erkek için başka şeylerin habercisi olabilir bunlar..yalnız karşıdaki kız daha 16 yaşındaymış adam 24 yaşında! ben oraya takıldım asıl..acaba kız evli olduğunu biliyor mu? eğer ortada bir aldatma varsa bence o kız da sen de aynı anda aldatılıyorsunuz! ama bu durumda akıllıca davranman ve sakin olman gerekir.bir şeklide o mağazaya git,eşinin sürekli oradan hediyeler aldığını falan belirt..yani kendini böyle üzmektense olaya dahil ol.

bi erkek icin 24 yas daha cocuk sayilir yani 16yasindaki kiza bakmasi normal..
bence bi takip et baktin kuskularin dogru cikti sende basla kendine bak para iste kuagore git makyaj yap bakim yaptir alisverise cik gez toz..
onu kiskandiracak seyler yap biraz..

canım süpersin yaaa bunu kesınlıkle ıstıyorum nasıl yapıcam net olarak yazarmısın

canım süpersin yaaa bunu kesınlıkle ıstıyorum nasıl yapıcam net olarak yazarmısın

Bunu yapman için eşinin tlf.nunun senin elinde olması gerekiyor.Sayfa açtığın zaman mnsj. bilgisi gider.

Ayrıca bazı operatörlerde her işlem yaptığında msj. bilgisi gider.Bu öyle kolay değil.

Arkadasim esinin yaptiklari ortada. Ajanlik yapmaya gerek yok.

Sana karsi nasil da cirkinlesmis. Okuyunca delirdim.

Yerinde olsam arkasindan arastirma yapmak yerine, acik acik herseyin farkinda oldugumu, bu sekilde devam edemeyecegimi soylerdim kendine gelmesi icin.

Erken evliligi onaylayanlara, cocuk yasta gelinlik giymeyi hedefi haline getirenlere ibret olsun bu konu.

eşin, büyük ihtimalle kıza bekar olduğunu ve yeğenlerine hediye aldığını söylemiştir.
24 yaşında ve henüz evlilik için tam olgunlaşmamış. kızın bakarak bile ilgi göstermesi eminim onun egosuna iyi gelmiştir.

kavgacı, dırdırcı, sorgulayıcı eş her zaman erkeği evden uzak tutar.

sakin ol, bütün arkadaşların dediği gibi mağazaya git, eşinin çocukları için buradan oyuncak aldığını filan söyleyerek kızı bir aydınlat.

kız mesajı alırsa bunu zaten eşinin tavırlarından anlarsın. önce mutsuz olur, sonra normale döner.

ama bazı erkekler şerefsiz oluyorlar. kıza diyor ki; ailemin zoru ile evlendim. aslında hiç mutlu değilim. gibi bir sürü ağlamaklı söz söylüyorlar. kızlarda aptal kanıyor.

bu duruma düşmemek için eşini sürekli göz hapsinde tutacaksın. tetikte olacaksın.

bu günlerde geçecek...

canım benım tesekkur ederım o kadar haklısınkı evet ben cok ıstedım okumayı cok basarılı ogrencıydım ...ama babam bana bır kere üni ye gırme hakkı tanıdı oda lıse bıter bıtmez ılk üni sınavımdı elımden geldıgı kadar calıstım ama normal derslerımden vakıt bulupta gömülemedim üniye yınede 2 yıllık kazandım.. babam asla gondermem hakkını kaybettın dedı cok agladım yalvardım baba nolurdun yaa bır sene daha yalvarıyorum dedım ..o ara abım 2 sene ust ustte dersaneye gıttı bana evde calısmama bıle musade etmedı ..o arada eşim bana aşıkmıss falan fılan taa utanmadan babama söylemıs benı ıstemıs aklınca neyse bır kere duyurdularla hemen ıstedıler falan babamda kacırrırmı fırsatı everdı benı 17 yaşımda nişanlandım 3 yıl nısanlı kaldım 20 de evlendım 21 de anne oldum 23 te bır daha oldum evlatlarıma canım kurban ama dedıgım gıbı okumayı cok ısterdım cokkk

canım benım tesekkur ederım o kadar haklısınkı evet ben cok ıstedım okumayı cok basarılı ogrencıydım ...ama babam bana bır kere üni ye gırme hakkı tanıdı oda lıse bıter bıtmez ılk üni sınavımdı elımden geldıgı kadar calıstım ama normal derslerımden vakıt bulupta gömülemedim üniye yınede 2 yıllık kazandım.. babam asla gondermem hakkını kaybettın dedı cok agladım yalvardım baba nolurdun yaa bır sene daha yalvarıyorum dedım ..o ara abım 2 sene ust ustte dersaneye gıttı bana evde calısmama bıle musade etmedı ..o arada eşim bana aşıkmıss falan fılan taa utanmadan babama söylemıs benı ıstemıs aklınca neyse bır kere duyurdularla hemen ıstedıler falan babamda kacırrırmı fırsatı everdı benı 17 yaşımda nişanlandım 3 yıl nısanlı kaldım 20 de evlendım 21 de anne oldum 23 te bır daha oldum evlatlarıma canım kurban ama dedıgım gıbı okumayı cok ısterdım cokkk

eşinle konuş ve kıza kendini tanıtacağını söyle...
böyle saygısızlık olmaz...
alttan alıpta tepene çıkartma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…