- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.501
ama ben gerçekten yapardım bunu
şaka maka değil
çalardım ceplerinden
sıkıysa sorsun neden çaldığımı
canım daha tapu falan kımseye verılmedı ev hepimizin suan öyle gorunuyor ama kısısel olarak kımseye verılmedı daha
Bence yinede sen almazdın o parayı..Önce öyle ya da böyle para kazanmanın yolunu arar, sonrada yol verirdin o adama.
Çocuklarının küçük olması bir kadının çalışması için dezavantaj.Hele arkasında kimse yoksa, o çocuklara bakacak kimsede yoksa ama bulmalı bir yolunu.
ebru, bu sabah yiyeceğiniz ekmeğiniz olmadığından bahsetmişsin. zeytinden, peynirden, reçelden değil ekmekten söz ediyoruz. babandan ekmek parası ister misin gidip? ama eşini şikayet eder gibi değil, borç ister gibi.
orası öyle, kesinlikle bi işe girer paramı kazanırdım
ama iş bulana kadar çalardım parasını
Eşinizde evin hakkı yoksa boşayın gitsin. Eşinizin size verdiği paradan daha fazlasını bileğinizin hakkıyla kazanırsınız. En azından evden kovun ayrılmak istiyorum deyin. Gidecek bi yuvası olmasın belki aklı başına gelir. Gelmezse de siz onsuz daha huzursuz olursunuz. Çocuğunuz anaokuluna da artık erken alınabilir. Birkaç yıl ailenize mi baktırırsınız naparsınız bilemiyorum, idare edebilirseniz çocuğunuz da anaokuluna başlayınca çok rahat edersiniz. Bence eşinizi evden uzaklaştırın ve iş arayın.
ebru, bu sabah yiyeceğiniz ekmeğiniz olmadığından bahsetmişsin. zeytinden, peynirden, reçelden değil ekmekten söz ediyoruz. babandan ekmek parası ister misin gidip? ama eşini şikayet eder gibi değil, borç ister gibi.
canım bu sabah kızkardesıme para vermiş 5 tl ekmek al kızım demiş
kardesımde almıs 1 tanede bana getırmış sagolsun
bi tane ekmek yetmez ki yaa
hepsini ye otur
akşama ekmek olmasın o geldiğinde
yada küflenmiş ekmek falan varsa, eski ekmek, onu koy önüne
:)) Hay carrie, ne inatçısın.
Ne çok güldüm, vazgeçmedin bir türlü.
ebru benım canım (acemi cadı koydu bu ismi)
1 ekmek yeter bana evlatlarıma ...
bende tam hamur yoğuracaktım valla en azından poğaca falan yapayım gıbısınden getırıd ekmek sagolsun
sağolsun deme gıcık oluyorum
poğaçada yapma, kuru ekmek yesin
ben kamile diyosun sandım, pardon
kız kardeşime dedım sagolsun dıyee..kurban olurum ona ben yaa gıtmıs banada almıs ekmek
neden gıcık oluyorsun canım anlamadım :44::44:
yoğurmadım hamuru tam kalkıyordum iştee...
artık okuyan arkadaşlrım yuhhh abarttın ,yalan söyluyorsun dıyebılırler
ekmegimi babam alıyordu ama artık oda ekmek almıyor cunku evde kımse yokk kıme alsın
annem tatılde memlekette kız kardesımde ekmek yemıyorr
babam bılmıyorkı eşimin eve ekmek almadıgını
söylesem yıne suçlu ben olcamm
bana desene o ne kazanıyorkı parasımı varr( en bilindik koruma yöntemii acındırarakk parasımı varkii)
............
eşim 2.5 ay oldu eve ekmek almıyor ve ben 1 haftalık ekmegı yedım sabah evlatlarımlaa
ama ekmek kokuyordu artık hemen kaldırdım ..öyle yedık boş boş kahvaltıyı
adamın umrunda bıle degılkıı
idrak edmıyorr..
bır kez dolabı aç yaa ,bır kez bak ne var ne yok ne eksikk..
hadı onu gectım agzımla dedım ekmek al dıyee dıyelı 2 hafta oldu yaa almadı
kamil
ay koptum valla ha yaa
canım bu sabah kızkardesıme para vermiş 5 tl ekmek al kızım demiş
kardesımde almıs 1 tanede bana getırmış sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?