Mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.Berbat durumdayım.m

Yok sürekli aynı şeyi tekrar ediyor münasebette arkasını dönüyor beni elle op okşa söylemesi ayıp parmakla yap diyor.

ya sizin gozunuz kor ya da basiretiniz baglanmis hala bosanmam evime donmek istiyorum diyorsunuz..
adam kilidi degistirmis,hamile halinizle sizi darp etmis,sapik istekleri var,bosanmak istiyor..ve siz hala eski esini arayip yuzleseyim,eve gideyim diyorsunuz..
hamilelik basiniza mi vurdu konu sahibi,lutfen aklinizi basiniza toplayin..ikinci evliliginiz oldugunu dusunuyorum ben ve buyuzden ikinci kere ayrilirsaniz ele gune rezil olurum korkusu var gibi..
bu sekilde hayata devam edemezsiniz,bosanin..kendinize acimiyorsaniz karninizdaki bebeginize aciyin nolur.

Siz sanki bir konu daha acmistiniz, onu da okumustum ve uzulmustum sizin adiniza.

Esinizin her hangi bir sapkinligi olmasa bile (hepimizin aklina geldigi gibi) yine de lutfen o eve donmeyin ve esinizden bosanin! Hamileyken sizi aramayan, eve donmeyin diye kapinin kilidini degistiren bir insandan hayir gelecegini sanmiyorum. Bebeginizi aldirip aldirmamak da size kalmis, esiniz ustunuzde boyle bir baski kuramaz, cocuk oyunu degil bu. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kopek konusuna hic girmicem. Zaten bosanmak icin bi suru sebebin var yani. Seni dovmus evden kovmus. Huc gururun yok mu? Neyi, hangi evliligi kurtariyosun?

Bu kadar iğrençliğe rağmen sizi hala o eve götürmeye çalışan, hala yuvadan(!) bahsettiren duygu tam olarak nedir ben anlayamadım???

Bana değil zaten ben kesinlikle müsade etmem.Kendisine popodan yaklaşmamı istiyor.Kadın benmiyim omu bilemedim.Üstelik bana sürekli ben sana bakmak için popomu bile ..... yaptırırim diyor.Çok afedersiniz.
Ha bi de, eşiniz düpedüz GAY benden söylemesi (Bi seksüel de diyebiliriz)

Konu sahibi nerdesin acaba ???
Arkadaşların tepkilerine katılmamak elde değil siz hamileyken size şiddet uyguluyor evden kovuyor istemiyor boşancam diyor ve siz hala yuvam kocam diyorsunuz haa bide köpek konusu vardı dimi ..
Evet siz 'yuvanıza' dönün eşinize erkeklik yapın belki ilerde yatakta köpekle grup falanda yaparsınız
Töbe töbeee ban yiyecem valla bi gidin ya...

cok uzucu kurtuldugunuza cok sevindim..Allah konu sahibine de akil fikir versin de bosansin insallah
Amin canim..neyseki onun esi bosanma taraftari.benim esimse bosanicam diye kackere beni oldurmeye kalkti ya benim olacaksin ya topragin dedi simdi guluyorum ama o gunler kabus gibiydi

Kaç, kardeş kaç bu adamdan !!
Nedir bu israrın ,allahın segili kuluymuş bırak kapı kilidimi değiştirir veya demirden şebekemi taktırır,
Neyaparsa yapsın,bunu duyduktan sonra insan aynı havayı solumaya korkar,
Heleki bir melek yavrunuz var allahım korusun ,ailenizde kucak açmış işte
Kendisi bırakın köpekleri ile yaşasın,allahım o köpeklerinde yardımcısı olsun

ben de şaşırarak okudum ama bu evliliğin sonu görünmüyor.1.Bu adamda Allah korkusu yok ve hertürlü zararı verebilir '. bu adama baba deyipçocuğunu güvenerek bırakamazsın
3.Seni daha da perişan edeceğinden zerre şüphem yok hamile insanı döven bir erkekten ve farklı ilişkileri düşünen kişiden ne sana ne yavruna hayır gelir.Bebeğine kıyma onun hiçbir günahı yok madem ailen destekçin bence onlara bak daha iyi çalışır bir şekilde bakarsın bir tanecik yavruna.Bence adamın daha pisliklerini öğrenip beynini hiç kirletmeden yol ver.Bu adam adam değil bilesin eğer dönersen sonun daha kötü görünüyor

Amin canim..neyseki onun esi bosanma taraftari.benim esimse bosanicam diye kackere beni oldurmeye kalkti ya benim olacaksin ya topragin dedi simdi guluyorum ama o gunler kabus gibiydi

canim...demin senin konunu okudum...
bunlari yasadikdan sonra asiri sinirle olman galiba "normal". güzel bir psikolog bulup bu insan disi varligin size yasattirdiklarini unutmaniz lazim

Esinizin tevbe ettigini bir daha boyle seyler yapmadigini dusunmek istiyorum bakin ters.iliski yi yapana Allah cc lanet eder hayvana tecavuzde cok buyuk bir gunahtir asla hayvan beslemsine izin vermeyin cinsel.sapikliklarin altinda psikolojik nedenler vardir pskiyatrise gidin tedavi olsun ne yapin ne edin kabul ettirin gerekirse siz gizliden gidin zulme ortak olmayin ben sogurdum boyle adamdan sevilecbilecek bir yer goremedim ama elbetteki karar aizin hakkinizda hayirlisi

Birde yapilanlar. Ya da yapilmak istenilenler dusunule dusunule normal hale geldigi dusunulebilir ne var bunda vs cok dikkat edin

işte bu yüzden boşanmış erkeklere karşı önyargım var. yani hangi kadın yok yere yuvasını yıkar adamda ciddi kusur olmasa. kadının sorunlu olduğu durumlar da var ama az işte demek ki boşanma evraklarını görmek lazım kesin kararı vermek için. sözlere inanmamak gerek. kim der yoğurdum ekşi diye.. sonra böyle sorunlu tipler peydah oluyor. geçmiş olsun bir an önce kurtulmaya bak.

pisi26237 . Bak bu da var. Her basina kotu sey geldiginde taş yagiyor
Hey Allahim..

Hey Allah'ım gibi bu 'taş yağacak' demek te bir tepki, hop diye kayalar inse gökten zaten insanlar bu kadar sapıtamazdı değil mi ?
Mecaz denen birşey var, hadi onu geçtim şaşıran smiley ortada..
Ne diyelim ' makattan istekleri ve köpekle samimiyeti de normal cnmmm mı ? '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…