Mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.Berbat durumdayım.m

Kusura bakma da hata üstüne hata yapmışsın böyle bir adamdan o çocuğu nasıl yaptın neden doğru dürüst korunmadın ki

dayak yemişsin evden kovulmuşsun yine de yuvam diyorsun

ortada bir yuva varda biz mi göremiyoruz

neyse bir kaç mesajı okuduktan sonra konu bende inandırıcılığını kaybettirdi. başka konulara akayım ben. bu olmamış

Bana değil zaten ben kesinlikle müsade etmem.Kendisine popodan yaklaşmamı istiyor.Kadın benmiyim omu bilemedim.Üstelik bana sürekli ben sana bakmak için popomu bile ..... yaptırırim diyor.Çok afedersiniz.
ney öyleyse adam gay galiba seninle niye evlenmiş paravan olarak mı

Hazır bu adam musveddesi bosanalim demişken kurtar kendini ama mutlaka darp raporu al elinde bulunsun. ..ben konunuza inandım maalesef böyle sapkinlar var. ..Bu adamdan ne baba ne koca olmaz kardeşim bir evladin olacak sağlam dur kendin büyüt yeter. ...uzak dur bu yaratiktan. ...ilerde bebeğini de koruyamazsin o derece yani!

Allahım sen benım aklıma mukayyet ol !
O kocanın şeyını inşallah o köpeklerden bırısı koparırda eline verir.
Sende hala kocam kocam deyıp duruyorsun. Allahından bulsun o adi Ş*refsiz.
Boşanmak ıcın adamın sana git mi demesı gerekıyor. Adam hayvanlarla ilişkiye grmek ıstıyor. Sen boşanma taraftarı değilim diyosun.

Sabah sabah cinlerim başıma toplandı. Konu hayvan olunca deliriyorum!

eğer bu konu gerçekse , kendini kurtardığın için yatıp kalkıp dua etmelisin.
14haftalık hamileyim diyosun ve böylesi psikopat biriyle evladını aynı ortamda bırakma düşüncesindeysen senin annelik hormonların da daha kendine gelmemiş ne diyeyim!
adam karısına şiddet uyguluyor hem de hamile buna takılmıyosun,sana git demesine takılmıyosun..köpeklerle ilişkiye giriyor mudur diyosun... senin de psikolojin bozulmuş belli.
he eğer konu gerçek değilse gerçekten tedaviye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum..

Annen de arkandayken aklını başına topla ve hemen kurtul.. Böyle birşey olmaz. insanlığına saygı duy doğacak canı düşün. Allah kolaylıklar versin yardımcın olsun

Bunların üzerine "Boşanmak istemiyorum evime dönücem" mi dediniz?
Kusura bakmayın ama boşanma kararını eşinizin değil sizin vermeniz gerekirdi.
Bir an önce kurtulun bu sapık ruhlu adamdan.

Eski eşinin neden ayildigi, hatta doğruysa neden aldattığı ortaya çıktı. Zaten karakterli bir erkek oğlunun annesi için o beni aldattı diye bikbiklemez. Bir kadın da kolay kolay yuvasından vazgeçmez başkasına meyletmez. Eşiniz psikopat onu anladım da siz bu evciligin nesini devam ettirmek istiyorsunuz. Baştan sona rezalet igrenclik

Daha neler duyacağız bakalım..

Köpekleri falan boşverin, sadece size şiddet uygulaması bile boşanmak için yeterli. Kurtulduğunuz için bir kurban kesin bence.

agizina saglik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konuda saptırılmalar var gibi, yani bana pek inandırıcı gelmedi bu konu. Diyelim ki konu gerçek, eşiniz 13 yıllık evliliğini bitirmiş zaten ee madem köpeklere karşı da sevimsiz bir ilgisi var neden ikinci evliliğini yapsın ki. Alır evine 3-5 köpek gül gibi yaşayıp giderler değil mi ama.

cok uzucu kurtuldugunuza cok sevindim..Allah konu sahibine de akil fikir versin de bosansin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…